Guest seven Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Bun,as vrea sa stiu,cine are ceva cu reputatia mea,pentru ca nu imi apare cine da - Si sunt sigur ca nu e absolut nici-un motiv pentru care ar trebui sa am - la respectivele post-uri,deci mi-ar placea sa stiu cine are ceva mine,si de ce.what`s up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Functia de reputatie ar trebui scoasa, exact ca sa nu mai apara thread-uri de tipul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Nu mi se pare ceva deranjant.Dar vreau sa stiu,motivul.Pentru ca daca te uiti la post-urile mele,sunt post-uri pentru care chiar nu merita reputatie - ...Si totusi o am.Deci dupa parerea mea ar rezulta ca cineva are o buba cu mine.Si as vrea sa o stiu. Edited December 29, 2010 by seven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Nu mi se pare ceva deranjant.Dar vreau sa stiu,motivul.Pentru ca daca te uiti la post-urile mele,sunt post-uri pentru care chiar nu merita reputatie - ...Si totusi o am.Deci dupa parerea mea ar rezulta ca cineva are o buba cu mine.Si as vrea sa o stiu. Da, m-am uitat acum prin istoria post-urilor tale, si se pare ca cineva iti da -1 la post-uri intamplatoare. Just ignore it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Nu e nimeni in stare sa imi raspunda la intrebare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Troll.... Vorba lui Metabog,ignorai fiindca nu cred ca ai sa primesti un raspuns bun. Edited December 29, 2010 by Gifenrich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) O sa te miri, dar sunt unii carora nu le place numele tau: ) Tare asta. Ma uitam la Seinfeld intr-o perioada. Le.Mi-ar placea,si as ramane recunoscator,pentru un raspuns . Edited December 29, 2010 by seven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 O sa te miri, dar sunt unii carora nu le place numele tau: ) Macar nu-l cheama "Soda". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Macar nu-l cheama "Soda". Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Bun,as vrea sa stiu,cine are ceva cu reputatia mea,pentru ca nu imi apare cine da - Si sunt sigur ca nu e absolut nici-un motiv pentru care ar trebui sa am - la respectivele post-uri,deci mi-ar placea sa stiu cine are ceva mine,si de ce.what`s up? nu apare in profilul tau la reputation cine iti da negativ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Se pare ca apar doar cei care dau pozitiv. Probabil pentru a preveni "luatul de par" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Reputație? Nu înțeleg de ce vã pierdeți vremea cu ceva atât de nesemnificativ. Reputația cuiva nu stã în -1000000 și +1000000. Ca sã detensionãm atmosfera RGCistã, presãratã cu securiști care se întorc în timp (2007) ca sã voteze negativ, ar fi mai simplu dacã doar moderatorii și adminii ar acorda reputație în funcție de calitatea activitãții pe forum. Ei și doar ei. Un An Nou fericit tuturor și cât mai puținã pierdere de vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) ... doar moderatorii și adminii ... Ei și doar ei. Pãi, cum mai poți avea încredere-n ei ? Acu' o lunã te rugai de ei sa te eutanasieze ºi nici cã te-or bãgat în seamã ... Ce uameni, dom'ne ! Þi-ai mai revenit ? Edited December 30, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Nu, încã mai doresc asta dar ei se opun, așa cã mai dau și eu semne de viațã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Reputație? Nu înțeleg de ce vã pierdeți vremea cu ceva atât de nesemnificativ. Reputația cuiva nu stã în -1000000 și +1000000. Ca sã detensionãm atmosfera RGCistã, presãratã cu securiști care se întorc în timp (2007) ca sã voteze negativ, ar fi mai simplu dacã doar moderatorii și adminii ar acorda reputație în funcție de calitatea activitãții pe forum. Ei și doar ei. Un An Nou fericit tuturor și cât mai puținã pierdere de vreme! Pai cred ca ar trebui angajat un admin pe post de "Reputationist". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Si tot nu imi zice nimeni ceva util.desi,treaba cu un singur admin,care sa dea reputatie ,mi se pare si mie o treaba foarte buna. si da,intradevar,nu apare treaba cu cine a dat "-",probabil pentru motivul dat de tine. Ma rog,eu inca sper sa ma lamureasca si pe mine careva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Si tot nu imi zice nimeni ceva util.... Ma rog,eu inca sper sa ma lamureasca si pe mine careva. Ceva util ? Las-o moartã, cã mi-e cã-ncepi sã ți-o furi iarã, dacã devii prea insistent. Ai luat niºte "perverse ca la Târgu Ocna" , asta e... Shit happens ! Treci peste... Las' cã-ți trece ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Dude iti dau niste + -uri sa scapi de chestiile negative daca nu gasesti pe nimeni sa te lamureasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Dude deja ti-am dat + de mai multe ori, aveti putintica rabdare. Altfel iti dau minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 u gotta be kidding me. -20?! de ce?! Rog un moderator,sa imi spuna si mie care e treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 u gotta be kidding me. -20?! de ce?! Rog un moderator,sa imi spuna si mie care e treaba. Cineva te trolleste probabil. Ignore it and it will go away. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) u gotta be kidding me. -20?! de ce?! Rog un moderator,sa imi spuna si mie care e treaba. man, fara suparare, dar...ce te f~~~ grija? Adica ok...-20. De parca ia cineva in considerare reputatia cand citeste un post. Sa zica...HA, ala e prost are -30 nu-i iau raspunsul in considerare; ala tre sa fie "cult" ca are +40 deci ce zice el e mereu adevarat. C'mon, get real! or at least get a life... Ca sa fii fericit, iti dau eu plusurile mele alocate zilei de azi...te simti mai....bine...acum? Edited January 3, 2011 by lefmir Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Bun,as vrea sa stiu,cine are ceva cu reputatia mea,pentru ca nu imi apare cine da - Si sunt sigur ca nu e absolut nici-un motiv pentru care ar trebui sa am - la respectivele post-uri,deci mi-ar placea sa stiu cine are ceva mine,si de ce.what`s up? Sã încercãm prin excludere. Eu, nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Deci au ramas 13450 de suspecti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) ...as vrea sa stiu,cine are ceva cu reputatia mea.... Mi-ai inveselit ziua. Lasa prostiile! :lol: Edited January 3, 2011 by Nenea Rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seven Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Deci au ramas 13450 de suspecti. Good one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightlight Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Sunt de acord ca trebuie scoasa. Problema nu e ca ii pasa sau nu cuiva de cate minusuri are. Problema este ca atunci cand vrei sa vinzi ceva, si intra cineva nou pe forum, cand vede ca ai - xx la reputatie, s-ar putea sa nu vrea sa cumpere de la tine. Ar putea-o interpreta ca reputatia de pe e-bay probabil care din cate stiu, e bazata pe feedback-ul cumparatorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Sunt de acord ca trebuie scoasa. Problema nu e ca ii pasa sau nu cuiva de cate minusuri are. Problema este ca atunci cand vrei sa vinzi ceva, si intra cineva nou pe forum, cand vede ca ai - xx la reputatie, s-ar putea sa nu vrea sa cumpere de la tine. Ar putea-o interpreta ca reputatia de pe e-bay probabil care din cate stiu, e bazata pe feedback-ul cumparatorilor. Mai pardon, nu prea cred (scuze daca gresesc, nu m-am interesat ce algoritm istet se foloseste) ca e vorba de o conexiune inversa in sistemul vanzator-cumparator. Ar fi un indicator bun (daca ar fi insotit fiecare +/- si de o explicatie, nu neaparat de un nume), dar tare cred ca e ceva nelalocul lui si ca paispe mii de insi intra-n diverse relatii aici si din cand in cand se altoiesc ba cu-n plus, ba cu-n minus, de nici n-ai tu sau nici n-are al de-i interesat de un' sa stie ca +5 e facut din 100 de plusuri aiurea care ascund 90 de minusuri la fel de aiurea dar si vreo cinci minusuri graitoare . In fine, daca nu sunteti din tagma cu +1000 sau pe-acolo si daca va e teama de reputatie, capu' la cutie! Si treaba cu "Sunt de acord..." imi place, dar la ora asta sunt cam lovit in aripa, fara suparare, a cerut cineva vreun acord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 wasn't me Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Na, si eu m-am ferit sa fac targuri cu persoane care erau cu multe minusuri la reputatie. Iti sare in ochi patratelul ala rosu si incepi sa-ti pui intrebari. Ar fi buna o treaba sa-ti apara butoanele de reputatie numai daca raspunzi la topicul in cadrul caruia se gaseste postul pe care vrei sa-l notezi cu + sau -. Sa fie macar o justificare. Am vazut oameni cu -30 la reputatie. Ce puteau sa faca asa rau de-a cazut forumul pe ei? Nici daca se dadeau Grosu nu-i lovea asa rau napasta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts