www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Noi Modele Fake Se Fac In China


Tintin
 Share

Recommended Posts

Am vazut azi pe un site e chitari face from China ca au bagat modele noi: adica pe langa deja celebrele Gibson si Fender, Ibanez si Gretch, acuma au aparut si Rickenbacker, Jackson, etc. Puns si link la site ca sa va putetzi clatii ochi si limpezii mintzile in cazul unor oferte spectaculoase din partea anumitor persoane ce va pot contacta.

http://www.tradetang.com/search/index.jsp?...p=0.0&isg=0

:)

Link to comment
Share on other sites

Sunt super , arata bine .

Daca calitatea/pret este OK . pe cine intereseaza daca-i "original" fabricat uin China sau "fake" fabricat in China ?.

Bineinteles atentie sa nu dai $5000 ptr o chitara ce o poti cumpara la $300.

Oricum cine da $5000 pe o chitara este deja gata pacalit sau "da omul un ban si se simte bine caci crede ca sta in fata " .

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Io zic sã dea Dumnezo' sãnãtate poporului chinez, cã aºa mai punem ºi noi mâna pe lucruri scumpe ºi exagerat de scumpe ! Eu am fost de 6 ori în China în ultimii ani ºi ºtiu despre ce-i vorba ! [ închid "barosanii" fabrici la ei în țarã ºi deschid linii de fabricație în China, Thailanda ºi-n toatã Asia. De la industria auto pânã la ceasornicãrie ( țineți minte colecția mea ?)... ].

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

pe langa calitatea indoielnica a facaturilor, nici macar site-ul nu este in regula. engleza lor e de toata rusinea  :lol:

 

bai frate, daca tot vinzi porcarii, macar fa site-ul atractiv! cata incredere inspira clientilor un site tradus cu google translate?

 

uite ce scrie la un amplificator: "Condition:All products are authentic restaurant, the grade of product has, honest business, and make friends."

 

si la un set de corzi: "Condition:This guitar is of the finest quality, and yet it is only fraction of the cost that you"

 

totusi, ma mir ca au asa un succes :)

Link to comment
Share on other sites

Instrumentele astea sunt foarte potrivite pentru ceea ce se cântã astãzi: instrumente fake pentru muzicã fake. Important e sã arate bine pe monitor. :)

punem pariu ca iti cant cu una dinaia si nu o sa auzi nici tu si nicicare de pe RGC ca suna ,,fake'' ?

 

Mi-ar face placere asa o chitara, chiar daca e China. Don't care

 

Si-a luat careva ceva de aici?Sau,intentioneaza careva sa isi cumpere ceva de aici?

Da, eu intentionez, stai sa fac rost de niste dolarei. Sunt sigur ca nu sunt asa de proaste pe cum se crede. M-am saturat de fazele astea, si asa nu se aude daca ai 17 pedale ce chitara e :lol: mana sa fie cat d cat si mere tatã :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest Nihilistul
Da, eu intentionez, stai sa fac rost de niste dolarei. Sunt sigur ca nu sunt asa de proaste pe cum se crede. M-am saturat de fazele astea, si asa nu se aude daca ai 17 pedale ce chitara e :) mana sa fie cat d cat si mere tatã :lol:

 

Pai, pe ideea asta, poti sa-ti iei un procesor si chiar ca nu mai ai nicio treaba cu ce chitara folosesti.

Link to comment
Share on other sites

.

Oricum cine da $5000 pe o chitara este deja gata pacalit sau "da omul un ban si se simte bine caci crede ca sta in fata " .

Ce-mi place cand unii emit pareri transante despre ceva ce nu au vazut sau atins in viata lor......

 

punem pariu ca iti cant cu una dinaia si nu o sa auzi nici tu si nicicare de pe RGC ca suna ,,fake'' ?

Asta cred.....nu e ,insa,neaparat un lucru bun......

Link to comment
Share on other sites

Trebuiesc schimbate: dozele, toata partea electrica si hardware-ul neaparat ca sunt de foarte proasta calitate, tot ce e de metal e dintr-un aliaj foarte foarte prost, in rest pe langa cele cateva elemente de constructzie ce le diferentiala de originale, sunt ok. Partea proasta este ca am vazut ca vand si Nikon D700, cea ce clar imi da de gandit, pe langa telefoane mobile cu multiple probleme de soft mai nou fac si aparate digitale si DSLR-uri piratate, dar care clar nu se ridica la nivelul celor facute sub licentza. Are dreptate Ramurel, fac aia de toate acolo ca doar nu e singurul care a vizitat China de mai multe ori, problema este asha: ei fac pe nivele de calitate, unele ce samana izbitor cu originalele ( aici ma refer si la ceasuri, telefoane mobile, etc) , dar si de calitate inferioara care de obicei se cumpara de comerciantzi ca sa cashtige cat mai mult la vanzare. Faza este ca oricum daca iei un Gibson de la ei sau Fender va trebuii sa schimbi prea mult la el ca sa merite, asha mai bine iei un Epiphone sau un Squaier si schimbi dozele si cam gata treaba, sau daca-l iei second hand deja esti in avantaj ca la fatza de astia la care mai platesti transport, asigurare si poate si VAMA daca nu ai relatzii, cu astea second ieshi mai bine. Eu nu am pus link pentru noi dispute, ca se poate canta super bine si pe astea, faza ca si daca iei asha ceva tot nu o sa fi multzumit ca vei sti ca nu e chiar ce trebuie. Acuma cel mai important aspect, in poze arata ceva si in realitate nu sunt identice cu ce posteaza ei in poze pe site, nu arata chiar asha bine cand le ai in fatza ochilor, dar nici chiar jenant nu arata.

PS, pentru baiatu care ashteapta Ferarri contarfacut cu 500 HP, amice nu ai tu bani sa bagi atata benzina cata consuma o mashina de peste 500HP, mai bine roagate sa faca Opel Corsa fake ca la ala sti de un 4-5L la suta de Km.

Link to comment
Share on other sites

Ce nu inteleg eu, daca tot fac fake-uri, de ce nu le fac 1:1, macar sa arate ca originalul? Ma gandesc ca daca nici sa le copieze nu-s in stare cum or sa fie in stare sa le faca sa sune?

 

pai cred ca e destul de logic,pot fi dati in judecata pt ca nu au un "drept de autor" sa zicem.bineinteles,mai mult ca sigur exista ceva intelegeri intre ei si barosani,barosanii isi iau o parte (destul de mare ma gandesc) din profit si le "permit " astora sa-si continue activitatea.sincer si pe mine m-ar tenta o chestie dinasta,insa numai pe vazute cantate etc etc.

si cum spune si Tintin,clar trebuie schimbate multe la ele si in unele cazuri sa nu se merite.

PILIPS

Let's fake things better.

Edited by Daiabitiz Uyup Zwurp
Link to comment
Share on other sites

Vis-a-vis de cei care nu sunt de parere ca sunt cele mai proaste chitari astea...

 

Fratilor, mie mi-a picat asa ceva in mana, si nici macar nu e cantabila. Deci, nici nu o poti acorda. Bine, sunt de acord ca e posibil sa fi prins un exemplar "bulit", dar hai sa zicem ca nu mi-as comanda-o de pe site fara s-o probez inainte.

 

Just a thought.

Link to comment
Share on other sites

Pai, pe ideea asta, poti sa-ti iei un procesor si chiar ca nu mai ai nicio treaba cu ce chitara folosesti.

eh, sa nu exageram, ziceam si eu asa. In mainile unora, chiar nu conteaza chitara; desi, daca e asa cum spun unii ca nici nu sta acordata si faze de genul asta, e nasol...

 

Yay, knock off thread! Asta e preferata mea:

 

12604177852.jpg

 

When you see it...

:lol::)

 

mai mult ca sigur exista ceva intelegeri intre ei si barosani,barosanii isi iau o parte (destul de mare ma gandesc) din profit si le "permit " astora sa-si continue activitatea.

lol, mafia chitarelor

Edited by Razvan S.
Link to comment
Share on other sites

QUOTE (Daiabitiz Uyup Zwurp @ Jul 19 2010, 03:55 PM) post_snapback.gifmai mult ca sigur exista ceva intelegeri intre ei si barosani,barosanii isi iau o parte (destul de mare ma gandesc) din profit si le "permit " astora sa-si continue activitatea.

lol, mafia chitarelor

 

Nu prea e lol. N-ai idee câți bani se fac în lumea "replicilor" cu "acordul tacit" al producãtorului original . Ce câºtigã ? La replici "de calitate" pe lângã bani ( fiind implicat ) ºi reclamã enormã. Cam are dreptate.

ªtiu din lumea replicilor de ceasuri de firmã , ºi nu mã refer la alea turceºti de 1 $ bucata, ci de ceasuri, care apar instantaneu pe piața neagrã odatã cu originalul ( ºi mai ºi funcționeazã brici, fir-ar ale naibii ) ºi în unele situații chiar înainte de lansare.

Chestia cã logo-ul Gibson diferã de cel original e pentru rațiuni de apãrare "legalã". Chiar crezi cã o ditamai fabricã chinezeascã Gibson e 100 feet underground sau în "stealth camo walls". E ditai fãbricoiu', man !

 

Concluzie: Sunt replici ºi replici ! Toate autorizate ! :)

Link to comment
Share on other sites

Fake inseamna FALS nu inseamna calitate mai slaba sau mai proasta .

 

De exemplu daca ar fi vorba de chitara lui Hendrix folosita de el la inregistrarile ELL pe care se liciteaza sa zicem $10000000 . si se afla ca am dat atatia bani pe un FALS ,In acest caz ar fi ceva de comentat.

 

In rest absolut nu ma intereseaza cine si unde le fabrica pana ce scula este OK.

 

Nu prea inteleg ce-i cu "doze " super sau de toata jena. Orice doza care capteaza sunetul , are semnal suficient de mare ca sa nu intre in "microfonie" este o doza OK. Restul este dupa gustul utilizatorului .

 

Plus dozele de chitara sunt cele mai ordinare si simple traductoare ,nu-i absolut nici o smecherie. O bobina + un magnet .

 

Singurele probleme ce am gasit la unele copii sau "facaturi" indiferent de scrie pe ele un BRAND sau nu ar fi vibratorul tip floyd la care daca nu folosesti otzel unde trebuie este inutilizabi si materialul lemnos utilizat ptr gatul chitarei ce de obicei la chitarele ieftine este debitat din "ce a ramas" ca si "deseu" de la chitarele mai scumpe.

 

Daca am timp o sa reconditionez chitara mea din placaj cumparata acu o luna , suna bestial are sustain,suna balansat pe tot griful , are o doza ceva ce nu am vazut in viata mea niste magneti slabi si ...culmea suna !!! si are semnal neasteptat de mare.

 

Instrumentul nu canta singur si nu suna singur nici bine nici rau ..numai chitaristul canta si face sa sune o chitara.

 

In cea ce priveste ce sustin alti stimati colegi asteptam demonstratie argumente exacte la obiect.....ca si "

 

...aceasta "facatura" nu poate sa sune din cauza ca nu s-a folosit Mahon de Honduras uscat natural in mediu cu umiditate relativa "specifica" zonei fapt care duce la interferente nelineare destructive si cauzeaza un raspuns neuniform la excitatii sonore produse de corzi in diferite pozitii ale tastierei.In plus masa corpului mai mare cu 18 grame muta rezonanta proprie mai sus din care cauza pe coarda "e" nu va mai suna pozitia "22" (d) dar vor simti efecte negative si asupra subarmonicelor .

 

.... dozele nu sunt montate in pozitia exacta fapt ce amplifica efectul negativ amintit mai sus ce cauzeaza "puncte" moarte pe armonicile "naturale" si cele "artificiale".

 

.....grosimea ( diametrul ) conductorului CuEm folosit la bobina dozei este prea mare ce cauzeaza o distantare exagerata fata de magnet si deci intersectarea unui camp magnetic mai putin dens lucru ce are efect negativ asupra atacului cat si asupra continutului de armonicelor cauzate de saturatia magnetului.

 

..... lacul folosit amortizeaza armonicile superioare fapt care duce la reducerea "transparentei" sunetului cu un factor de 0,083

 

----gatul confectionat din artar din Kamciatka nu contine suficient Sulf si Fier ce cauzeaza o reducere a sustainului cu 0,055 %.

 

....tastele din aliaj "dubios" atenueaza cu un coeficient de 0,0097 atat atacul cat si sutain-ul .

 

 

Si de astea ....altfel vorbim numai de chestii gonflate sau exagerate " mitologico generale" .

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Fake inseamna FALS nu inseamna calitate mai slaba sau mai proasta .

 

De exemplu daca ar fi vorba de chitara lui Hendrix folosita de el la inregistrarile ELL pe care se liciteaza sa zicem $10000000 . si se afla ca am dat atatia bani pe un FALS ,In acest caz ar fi ceva de comentat.

 

In rest absolut nu ma intereseaza cine si unde le fabrica pana ce scula este OK.

 

Nu prea inteleg ce-i cu "doze " super sau de toata jena. Orice doza care capteaza sunetul , are semnal suficient de mare ca sa nu intre in "microfonie" este o doza OK. Restul este dupa gustul utilizatorului .

 

Plus dozele de chitara sunt cele mai ordinare si simple traductoare ,nu-i absolut nici o smecherie. O bobina + un magnet .

 

Singurele probleme ce am gasit la unele copii sau "facaturi" indiferent de scrie pe ele un BRAND sau nu ar fi vibratorul tip floyd la care daca nu folosesti otzel unde trebuie este inutilizabi si materialul lemnos utilizat ptr gatul chitarei ce de obicei la chitarele ieftine este debitat din "ce a ramas" ca si "deseu" de la chitarele mai scumpe.

 

Daca am timp o sa reconditionez chitara mea din placaj cumparata acu o luna , suna bestial are sustain,suna balansat pe tot griful , are o doza ceva ce nu am vazut in viata mea niste magneti slabi si ...culmea suna !!! si are semnal neasteptat de mare.

 

Instrumentul nu canta singur si nu suna singur nici bine nici rau ..numai chitaristul canta si face sa sune o chitara.

 

In cea ce priveste ce sustin alti stimati colegi asteptam demonstratie argumente exacte la obiect.....ca si "

 

...aceasta "facatura" nu poate sa sune din cauza ca nu s-a folosit Mahon de Honduras uscat natural in mediu cu umiditate relativa "specifica" zonei fapt care duce la interferente nelineare destructive si cauzeaza un raspuns neuniform la excitatii sonore produse de corzi in diferite pozitii ale tastierei.In plus masa corpului mai mare cu 18 grame muta rezonanta proprie mai sus din care cauza pe coarda "e" nu va mai suna pozitia "22" (d) dar vor simti efecte negative si asupra subarmonicelor .

 

.... dozele nu sunt montate in pozitia exacta fapt ce amplifica efectul negativ amintit mai sus ce cauzeaza "puncte" moarte pe armonicile "naturale" si cele "artificiale".

 

.....grosimea ( diametrul ) conductorului CuEm folosit la bobina dozei este prea mare ce cauzeaza o distantare exagerata fata de magnet si deci intersectarea unui camp magnetic mai putin dens lucru ce are efect negativ asupra atacului cat si asupra continutului de armonicelor cauzate de saturatia magnetului.

 

..... lacul folosit amortizeaza armonicile superioare fapt care duce la reducerea "transparentei" sunetului cu un factor de 0,083

 

----gatul confectionat din artar din Kamciatka nu contine suficient Sulf si Fier ce cauzeaza o reducere a sustainului cu 0,055 %.

 

....tastele din aliaj "dubios" atenueaza cu un coeficient de 0,0097 atat atacul cat si sutain-ul .

 

 

Si de astea ....altfel vorbim numai de chestii gonflate sau exagerate " mitologico generale" .

I REST my CASE! :)

Link to comment
Share on other sites

Cu parere de rau trebuie sa contrazic putzin cele scrise de colegul Karpi ( pe care-l stimez foarte mult ), daca elementele din metal folosite pe aceste chitari sunt dintr-un alij de foarte proasta calitate au urmatoarele probleme: nu preiau si nu transmit nici un fel de vibratzii, sunt foarte casante, adica se poat rupe atata floyd rosse, tremolo sau chiar si bridge-ul fiz, cheile la fel te potzi trezii cu urechea in mana daca incerci sa acordezi mai energic chitara, tastele se uzeaza neashteptat de repede in comparatzie cu altele, la partea de swich acesta are o durata scurta de viatza, potentiometrele la fel. De lemn nu pot sa ma leg ca de obicei este sa zicem ok, dozele nu stiu ce sa zic, doar ca e bobinat pe ele fir la voia intamplarii, daca iei 10 doze identice de pe 10 chitari din astea nici una nu o sa aiba numarul de spire egal, asta e problema lor, nu merg dupa anumite tipare, se fac asha cum are chinezu chef, unele pot sa sune foarte bine, altele mai putzin.

 

PS: nu sunt de acord cu comentariul lui Rares Totu, eu cred ca Arpi a pus mana pe Gibson original si pe alte chitari originale, inteleg ca pe tine poate te afecteaza direct comentariile astea din punct de vedere al comerciantului de chitari Gibson, dar nu te viza pe tine direct comentariul colegului nostru Karpi, asha ca rautatea din comentariul tau nu prea ishi are locul aici, postul nu era despre tine si nici depsre chitarile ce le vinzi tu.

Edited by Tintin
Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca imitatiile astea sunt superioare unui scuaier sau ibanez la acelasi pret. Prefer sa cumpar de la o firma care exista pe piata de ceva vreme si intentioneaza sa faca afaceri in continuare.

 

Ce pot spune despre chitara mea low end este ca intr-adevar piesele metalice sunt de proasta calitate.. deci dupa x timp de folosire chitara va fi buna de aruncat pt ca nu cred ca voi da bani sa o retastez.

 

Astea fiind spuse.. cred ca exista instrumente reusite care merita 5000 de coco. Nu neaparat toate exemplarele unui model care are acel pret, dar in mod sigur exista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.