www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Avarie Majora - 14 Mai 2010


Cosu
 Share

Recommended Posts

Din cauza furtunii violente din seara de 13 mai din Bucureºti, canalul de fibrã opticã prin care se fãcea conexiunea la Internet a server-ului pe care este gãzduit site-ul RGC.ro a fost secționat.

 

Deºi inițial am fost asigurați de cãtre ISP cã situația se va remedia cel târziu sâmbãtã, 15 mai, pânã la urmã ne-a fost comunicat cã legãtura nu poate fi reparatã ºi cã... practic, GHINION! Trecând peste episodul în care diverse idei foarte grafice au fost exprimate în legãturã cu factorii de decizie din cadrul ISP-ului, am fost nevoiți sã gãsim o soluție pentru a readuce RGC.ro pe Internet ºi printre voi. ªi cât mai repede.

 

Soluția aleasã pe moment este sã gãzduim site-ul RGC.ro pe un server virtual aflat în Europa de Vest - parcã avem un pic mai multã încredere în serviciile oferite pe-acolo. Partea bunã este cã suntem din nou pe Internet! Partea mai puțin bunã este cã site-ul se va miºca ceva mai încet pentru majoritatea dintre voi. Dar se va miºca.

 

Deci, am revenit! Cât mai întregi, sperãm. Dacã totuºi descoperiți pãrți lipsã sau probleme excentrice, anunțați-ne cu un mail la adresa contact@rgc.ro ºi sperãm sã remediem cumva situația.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.