vektor Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 fender metal? niciodata Da' Jackson ce e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Iron Maiden canta pe Fender Stratocaster. Noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Da' Jackson ce e ? producator de chitari (sau chitare?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Avem o pagina cu rezultatele votarii. Pie chart-urile au fost "codate" de catre Cosu - mersi mult! Si un mesaj de la ProGuitar: - Fender Stratocaster HSS MN Black, fretboard Maple, cu pickguard 3-Ply White si doze 2 Vintage Noiseless? Strat Pickups + 1 Fender? Diamondback? Humbucking Pickup (Bridge) Daca e wine red in loc de midnight black, si hardware negru = win. producator de chitari (sau chitare?) Jackson<Fender<FMIC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Daca e wine red in loc de midnight black, si hardware negru = win. Jackson<Fender<FMIC. au fost cumparati de fender dar aia nu inseamna ca s-a schimbat ceva in conceptu jackson chitarile tot alea sunt numai ca sunt produse de fender nu au schimbat nimic nu au inceput sa puna single coiluri pe modele extreme si nici headstock de ala au ramas ce au fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 au fost cumparati de fender dar aia nu inseamna ca s-a schimbat ceva in conceptu jackson chitarile tot alea sunt numai ca sunt produse de fender nu au schimbat nimic nu au inceput sa puna single coiluri pe modele extreme si nici headstock de ala au ramas ce au fost Aºa este... se vede în fotografiile de mai jos: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Aºa este... se vede în fotografiile de mai jos: da frate, ai dreptate, ala e un model extrem au fost cumparati de fender dar aia nu inseamna ca s-a schimbat ceva in conceptu jackson chitarile tot alea sunt numai ca sunt produse de fender nu au schimbat nimic nu au inceput sa puna single coiluri pe modele extreme si nici headstock de ala au ramas ce au fost Edited November 16, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gratisyahu Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 bai gata, ca voi chiar n-aveti treaba pe-acasa. Curatati ma un geam, spalati o mandarina, si lasati statu pe forum, ca acuma vine craciunu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) au fost cumparati de fender dar aia nu inseamna ca s-a schimbat ceva in conceptu jackson chitarile tot alea sunt numai ca sunt produse de fender nu au schimbat nimic nu au inceput sa puna single coiluri pe modele extreme si nici headstock de ala au ramas ce au fost Nu te supãra acum, mã bucur cã s-a ajuns aici... tocmai din cauza asta cred cã înțelegem diferit lucrurile. Pentru a cânta muzicã extremã nu e neaparat nevoie de un model extrem de chitarã. Tocmai de aceea ți s-au dat linkurile cu Sepultura, Slipknot ºi Iron Maiden. Shake hands now? L.E. Nu trebuia sã te chinui cu reprezentarea graficã... te înțeleg perfect. Edited November 16, 2009 by Seru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Mosule, patenteaz-o, a iesit genial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) Mosule, patenteaz-o, a iesit genial. dar am facut o mica greseala in proiectu initial am uitat ca fender nu vopseste capu alb si nici fretboardul de ebony nu prea folosesc o replica mai exacta p.s. nu ma cert cu nimeni imi exprim punctu de vedere ca doar suntem in democratie nu? Edited November 16, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Mosule, patenteaz-o, a iesit genial. Am vrut sã zic cã din discuția asta a ieºit urmãtorul model custom Fender pt. România... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest The Moan Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Aºa este... se vede în fotografiile de mai jos: Chitarile de mai sus sunt folosite de Adrian Smith de la Iron Maiden . In opinia mea sunt cele mai meseriashe chitari facute vreodata de Jackson/Fender si sunt convins ca poti canta cu ele lejer orice tip de metal de la soft heavy pana la cel mai extrem . Plus de asta arata fenomenal . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest erik Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Ok vad k sunt oameni cu pareri diferite ,ceea ce e ceva normal....dar totusi Castigatorul cand va fi anuntat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 1657 de oameni si-au dorit ceva pentru ca e moca - sunt mandru sa spun ca nu ma numar printre cei 1657, si asta nu pentru ca nu-mi plac chitarile fender. stimabililor, nimic nu este moca pe lumea asta. desigur 1 din 1657 va castiga o chitara, pe care si-a dorit-o in configuratia respectiva sau nu, de care are nevoie sau nu (foarte multi au deja scule de mii de euro, dar ce mai strica una, mai ales ca e moca?), dar ceilalti 1656 au platit frumos cu datele personale un studiu de piata care a dovedit ca in romanica membrii unei comunitati nu sunt in stare sa defineasca cerinte pentru un produs custom si mai ales pentru o editie limitata. sunt convins ca 60% dintre inscrisi si-au facut conturi dupa aparitia acestei oportunitati si probabil 15-20 % dintre acestia nici macar nu au atins vreodata o chitara.in concluzie: initiativa laudabila - felicitari celor de la proguitar si organizatorilor - forumului rgc, felicitari castigatorului! poate urmatoarea initiativa se va desfasura pe viu (cu oameni care stiu sa aprecieze cu adevarat instrumentele, care pun osul la treaba, strang bani si isi cumpara singuri astfel de instrumente pentru a deveni mai buni in ceea ce fac, si nu cu oportunisti in castigarea lucrurilor moca). pentru toti, indiferent de categorii, fara TVA ! +1 Ok vad k sunt oameni cu pareri diferite ,ceea ce e ceva normal....dar totusi Castigatorul cand va fi anuntat? The day that never comes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulfhednar Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 (edited) RGC fail :) !!! Pro Guitar win !!! Sunt ok modificarile, mai salvati putin situatia. Ar fi frumos si un mint green pickguard. Edited November 16, 2009 by ulfhednar Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowdusk Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 1657 de oameni si-au dorit ceva pentru ca e moca - sunt mandru sa spun ca nu ma numar printre cei 1657, si asta nu pentru ca nu-mi plac chitarile fender. stimabililor, nimic nu este moca pe lumea asta. desigur 1 din 1657 va castiga o chitara, pe care si-a dorit-o in configuratia respectiva sau nu, de care are nevoie sau nu (foarte multi au deja scule de mii de euro, dar ce mai strica una, mai ales ca e moca?), dar ceilalti 1656 au platit frumos cu datele personale un studiu de piata care a dovedit ca in romanica membrii unei comunitati nu sunt in stare sa defineasca cerinte pentru un produs custom si mai ales pentru o editie limitata. sunt convins ca 60% dintre inscrisi si-au facut conturi dupa aparitia acestei oportunitati si probabil 15-20 % dintre acestia nici macar nu au atins vreodata o chitara.in concluzie: initiativa laudabila - felicitari celor de la proguitar si organizatorilor - forumului rgc, felicitari castigatorului! poate urmatoarea initiativa se va desfasura pe viu (cu oameni care stiu sa aprecieze cu adevarat instrumentele, care pun osul la treaba, strang bani si isi cumpara singuri astfel de instrumente pentru a deveni mai buni in ceea ce fac, si nu cu oportunisti in castigarea lucrurilor moca). pentru toti, indiferent de categorii, fara TVA ! Si ce mai spui daca chitara e castigata de o persoana care nu are "mii de euro" sa ii bage in echipament? Pana la urma e o loterie, ce draq, nu un concurs cum vrei tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 se vede ca toti care au postat aici contra, legat de asa zisa "chitara de Metale" sunt in plop total cu realitatea...si asa, uite ca din aia 1600 majoritatea isi doresc o astfel de chitara.Cand oare o sa invatati ca: gusturile nu se discuta? Oricum daca Fender ar tine cont de cateva persoane(1600)...era de multa vreme in faliment.Piata cere beculete pe chitara,lansator de pocnitori, ...asta o sa bage si ei,dar nu, ca zic romanii Metal se canta pe Fender de multa vreme,asa ca nu va fie frica ca o sa se "profaneze"numele Fender daca se construeste o chitara neagra(sunt multe chitari fender negre) si o sa incapa pe mana unui metalist! http://modculture.typepad.com/photos/uncat...der_gilmour.jpg iar daca se toceste asa cum le place la oamenii fan Fender arata si mai bine http://www.makenmusic.com/productImg/Fende...k_frontbody.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
_sanya Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 wow ! valoreaza cativa mii de euro ? ios gata , am emotii, deja am gresit A majorul pt ca sa nu dea sansa sa se inscrie de mai multe ori trebuia sa participe la "tombola" userii inscrisi pe forum pana in data anuntarii "tombolei" ... si asa sunt mai multi probabil care au cativa useri facute tocmai pt ca sa profiteze de oameni cu bunul simt (am vazut ca au mai fost donatii etc ) ... in rest cine castiga sa foloseasca sanatos pe scena , in sala sau acasa , asta deja nu e treaba mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad_cozma Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Nemultumitii sunt aici protestand. Unde sunt cei care au votat si care ar trebui sa fie multumiti? Pai nu ti se pare un lucru natural ca oamenii multumiti sa nu protesteze? Sa posteze fiecare cate un "Sunt multumit"? eu vreau alba cu maple fret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 se mai anunta castigatorii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 si sa va dau un sfat. Strangeti bani si luati-va chitara visurilor in loc sa stati sa va certati aici ca boii pe conficuratii(si e valabila afirmatia si pentru mine.) +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shedow11 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 vreau sa intreb "inca cazul in care am norocu sa castig" am dat mai mult la repezeala cum o sa fie chitara deci cum am spus "daca o sa castig" o sa fie exact cum am zis sau ceva diferita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 vreau sa intreb "inca cazul in care am norocu sa castig" am dat mai mult la repezeala cum o sa fie chitara deci cum am spus "daca o sa castig" o sa fie exact cum am zis sau ceva diferita ? Da' citeste si tu bre pe-aici. Ultimile 3 pagini numai despre asta s-a discutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Da' citeste si tu bre pe-aici. Ultimile 3 pagini numai despre asta s-a discutat. e greu domle sa citeasca,e presiune mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 vreau sa intreb "inca cazul in care am norocu sa castig" am dat mai mult la repezeala cum o sa fie chitara deci cum am spus "daca o sa castig" o sa fie exact cum am zis sau ceva diferita ? pai, din cate stiu a avut loc tragerea la sorti, si cred k a fost anuntat castigatorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metallica4ever Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ceva ceva,nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darix Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Eu din cate am inteles optiunile alea reprezinta doar un sondaj pt a vedea preferintele chitaristilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
drrond Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Doamne cate emotii, discutii si ..."rautacisme"!! O initiativa f. buna, nu conteaza de ce au avut-o, ca toti vrem moca sau mai stiu eu ce aberatii docte si psihoanalitice! Important este ca am visat toti vreo 2 saptamani! Asta face diferenta fata de ce e in jur: VISUL!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 cititi o carte oameni buni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts