www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lowdusk

Active Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lowdusk

  1. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730.677.216 Link producator: http://www.behringer.com/EN/Products/iAXE629-BKLS.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi MetAlien USB Guitar iAXE629-BKLS Aceasta chitara si-a petrecut aproape toata viata in husa pe suport si nu prezinta semne de uzura evidente (zgarieturi, ciobituri)... Software-ul atasat (Native Instruments Guitar Combos) nu a fost inregistrat si are drivere pentru Windows XP, Vista si W7 (32/64 bit). Pe langa chitara veti primi: - un strap care a venit la pachet - cablu USB de 1m - husa Proel (BAG210P) - un set corzi de chitara Dunlop 10-46 http://www.native-instruments.com/index.php?id=bcombo
  2. Topic inchis. Spor la "munca" celor ce mi-au cumparat pedalele.
  3. Analog Sound Scream for Cream Overdrive - VANDUT Dunlop 535Q - VANDUT Analog Sound Tone Zipper Compressor - 200 RON
  4. Scream for Cream - rezervat pana 09 martie. Dunlop Wah - rezervat pana 06 martie. Am cautat clipuri dar n-am gasit nimic... Nu stiu ce sa spun :|
  5. Analog Sound Scream for Cream Overdrive - 200 RON LINK: http://analog-sound..../sfc-overdrive/ Analog Sound Tone Zipper Compressor - 200 RON LINK: http://analog-sound....ne-zipper-comp/ Dunlop 535Q - 300 RON LINK: http://www.jimdunlop...-baby-multi-wah !! ATT: Lipsesc capacul bateriei si unul dintre cele doua picioruse de cauciuc din lateralele switch-ului !! Silviu - 0730.677.216 sau PM pe forum (voi incerca sa raspund cat se poate de repede).
  6. S-a vandut si VOX Satchurator! Le urez cumparatorilor sa le foloseasca cu placere! Multumesc RGC!
  7. Nu cred ca s-a subinteles ca dau si o suma de bani cu VOXul pe un De-Delay...
  8. O sa-mi incer putin norocul si adaug pentru pedala de mai sus: VOX Satchurator - Vand 200 RON / Schimb cu un Analog Sound De-Delay.
  9. Daca ce scrie pe Metalhead e adevarat... http://www.metalhead...-aid-103923-l-1
  10. 1. Incearca preseturile din manual 2. experimenteaza, n-are de ce sa se strice
  11. Digitech Hyperphase - 50 RON Pedala am cumparat-o mai demult de la un coleg de forum care avea nevoie urgenta de bani ( link aici ). L-am contactat de curand dar nu a dorit sa o cumpere innapoi din motive financiare. O vand pentru ca mi se pare prea artificiala si sintetica, etc. Preturi: LINK! VOX Satchurator - 200 RON Imi place cum suna, are boost, dar nu cred ca putem convietui impreuna... Cumparata de pe forum _aici_ . Preturi _aici_ Pentru cumparatori din afara Bucurestiului se adauga 10 RON pentru trimiterea prin Posta Romana cu ramburs. Telefon 0730.677.216.
  12. Un schimb cu delayul Ecohead din ACEST topic?
  13. Marshall Ecohead EH1 Boss GE7 japonez VOX Satchurator
  14. Un Tonebone Classic Distortion
  15. Imi pare rau sa aud asta ... Insanatosire grabnica!
  16. Uite un exemplu de tuner clip-on.
  17. Acum nu am nici o scuza sa nu vin Multumesc Adriano!
  18. Amplificatoare mai "ornate" inseamna mai multa munca, ceea ce se reflecta, binenteles, in pretul final al produsului. Oricum, sper ca aceasta ocazie sa se observe si in vanzari Sanatate! CORECT!
  19. Am fost ieri p-acolo si e foarte usor de gasit: este chiar langa centrul de recrutare militara, etc... Mai jos gasiti un filmulet cu barul / locatia:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.