www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lowdusk

Active Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

lowdusk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730.677.216 Link producator: http://www.behringer.com/EN/Products/iAXE629-BKLS.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi MetAlien USB Guitar iAXE629-BKLS Aceasta chitara si-a petrecut aproape toata viata in husa pe suport si nu prezinta semne de uzura evidente (zgarieturi, ciobituri)... Software-ul atasat (Native Instruments Guitar Combos) nu a fost inregistrat si are drivere pentru Windows XP, Vista si W7 (32/64 bit). Pe langa chitara veti primi: - un strap care a venit la pachet - cablu USB de 1m - husa Proel (BAG210P) - un set corzi de chitara Dunlop 10-46 http://www.native-instruments.com/index.php?id=bcombo
  2. Topic inchis. Spor la "munca" celor ce mi-au cumparat pedalele.
  3. Analog Sound Scream for Cream Overdrive - VANDUT Dunlop 535Q - VANDUT Analog Sound Tone Zipper Compressor - 200 RON
  4. Scream for Cream - rezervat pana 09 martie. Dunlop Wah - rezervat pana 06 martie. Am cautat clipuri dar n-am gasit nimic... Nu stiu ce sa spun :|
  5. Analog Sound Scream for Cream Overdrive - 200 RON LINK: http://analog-sound..../sfc-overdrive/ Analog Sound Tone Zipper Compressor - 200 RON LINK: http://analog-sound....ne-zipper-comp/ Dunlop 535Q - 300 RON LINK: http://www.jimdunlop...-baby-multi-wah !! ATT: Lipsesc capacul bateriei si unul dintre cele doua picioruse de cauciuc din lateralele switch-ului !! Silviu - 0730.677.216 sau PM pe forum (voi incerca sa raspund cat se poate de repede).
  6. S-a vandut si VOX Satchurator! Le urez cumparatorilor sa le foloseasca cu placere! Multumesc RGC!
  7. Nu cred ca s-a subinteles ca dau si o suma de bani cu VOXul pe un De-Delay...
  8. O sa-mi incer putin norocul si adaug pentru pedala de mai sus: VOX Satchurator - Vand 200 RON / Schimb cu un Analog Sound De-Delay.
  9. Daca ce scrie pe Metalhead e adevarat... http://www.metalhead...-aid-103923-l-1
  10. 1. Incearca preseturile din manual 2. experimenteaza, n-are de ce sa se strice
  11. Digitech Hyperphase - 50 RON Pedala am cumparat-o mai demult de la un coleg de forum care avea nevoie urgenta de bani ( link aici ). L-am contactat de curand dar nu a dorit sa o cumpere innapoi din motive financiare. O vand pentru ca mi se pare prea artificiala si sintetica, etc. Preturi: LINK! VOX Satchurator - 200 RON Imi place cum suna, are boost, dar nu cred ca putem convietui impreuna... Cumparata de pe forum _aici_ . Preturi _aici_ Pentru cumparatori din afara Bucurestiului se adauga 10 RON pentru trimiterea prin Posta Romana cu ramburs. Telefon 0730.677.216.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.