eduard.alexandru Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 @Andreyush... incearca sa fi ceva mai clar: ce vrei tu de la un amp? Daca esti confuz, citeste threadul asta: http://forums.rgc.ro/topic/53623-amplificatoare-pentru-incepatori/page__p__520118#entry520118 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Deci VOX Night train de 15W e prea scump.. cu tot cu cab zic... Deci ultima strigare va fi intre Vox Lil'Night train (2W) + cab si Blackheart bh5 (5W) + 112 cab.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Deci vreau sa cant rock si metale......si vreau un amplifcator la un pret decent ....800-950 ron... sa cant cu el in camera ..mai tarziu poate si in club sau undeva .... Si mam gandit la un Peavey Vypir 30 ....dar ieri am vazut un Marsall avt 112 x....si nu sunt sigur de el Daca aveti alte opinii sau pareri ..ascult Multumesc Edited September 19, 2011 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 AVT112x nu este combo, ci cabinet! Iti mai trebuie, pe langa el, pre-ampul si un power-amp. Ia-ti un combo, are de toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Deci vreau sa cant rock si metale......si vreau un amplifcator la un pret decent ....800-950 ron... sa cant cu el in camera ..mai tarziu poate si in club sau undeva .... Si mam gandit la un Peavey Vypir 30 ....dar ieri am vazut un Marsall avt 112 x....si nu sunt sigur de el Daca aveti alte opinii sau pareri ..ascult Multumesc VOX VTxx sau ADxxVT mai e o variantã ( xx=15 sau 30 ). Eu am AD30 VT ºi mã calcã pã nervi, cã la jumate din simulãrile de amp poți sã "grohãi" metale la greu... Glumesc desigur ! Metalele "e" viața mea ... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Da.. Ce parere aveti despre Peavey Vypir 30? Este mai bun HUGHES&KETTNER EDITION BLUE 30R? Edited September 19, 2011 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Personal as opta pentru Peavey, HK nu prea m-au incantat pe tranzistor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 dar Peavey Vypir 30 este digital sau pe tranzistori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ambele Iar seria Valvetronix de la VOX e toate trei Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ce zice lumea.. Lil' Night train de 2W sau Blackheart de 5W? ... inca putin si intra salariul ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ai vãzut microamp-ul pe lãmpi al lui Gabi? http://forums.rgc.ro/topic/62163-analog-sound-mini-tubeamp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 M-am indepartat putin de sunetul care il cautam initial in POD HD.. dar ascultand pe internet sample-uri.. este clar sesizabila diferenta intre Engl Fireball 100 si ce scoate POD-ul... am mai gasit pe thomann si un head Blackstar de 1W..fara control de EQ doar head... Am ascultat si VOX de 2W si Blackheart de 5W.. amandoua suna f bine.. nu stiu cat de fiabile sunt... si cabinetul blackheart pare mai ok avand un speaker mai mare.. .. dar VOX are iesire pentru casti... folositoare noaptea la 1 cand nu vreau sa trezesc vecinii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 M-am indepartat putin de sunetul care il cautam initial in POD HD.. dar ascultand pe internet sample-uri.. este clar sesizabila diferenta intre Engl Fireball 100 si ce scoate POD-ul... am mai gasit pe thomann si un head Blackstar de 1W..fara control de EQ doar head... Am ascultat si VOX de 2W si Blackheart de 5W.. amandoua suna f bine.. nu stiu cat de fiabile sunt... si cabinetul blackheart pare mai ok avand un speaker mai mare.. .. dar VOX are iesire pentru casti... folositoare noaptea la 1 cand nu vreau sa trezesc vecinii... Mamãããã ! Cum era aia : "Juriul s-a zãpã....ããã...s-a lãmurit ". Dacã ai renunțat la POD ºi ai bani de Blackstar combo de 5 W, ar fi o variantã ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Bine, Ștefan, și ce legãturã au amplificatoarele enumerate cu Fireball 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Da scuzati confuzia indusa, am scris aiurea ce imi trecea prin cap in minutul ala.. deci intre VOX lil night train de 2W.. Blackstar stack de 1W.. (nu de 5) .. Blackheart stack de 5W si vad ca este si un combo Peavey Valveking royal 8...Idea este ca am 1300-1400 RON pentru un amplificator pe lampi.. cu difuzor..(nu conteaza daca e combo. sau head + cabinet).. Ce alegeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) o propunere pentru cei care vor amplificatoare si locuiesc in Bucuresti FRATILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mergeti in magazine cu chitara si P R O B A T I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amplificatoare care se inscriu in bugetul vostru e de porc sa ceri parerea altuia,gusturile difera de la om la om in magazine nu va omoara nimeni sau nu va este interzisa proba,daca aveti pedale sau mai stiu eu ce procesor mergeti cu ele la cum merg afacerile ,cei din magazine trebuie sa va dea mincare si bautura daca va indurati sa cumparati ceva inca ceva ...sa nu sperati sa sunati ca dracu sau ca lacu ,toate celebritatile in ale chitarii nu au amplificatoare de magazin,toti au amplificatoare cu tuning si cu sculele este ca la femei ,daca nu bagi "mufa in ea" degeaba arata frumos incercati cu chitara ,ce ? atunci cind puneti ochii pe o femeie cereti parerea altora?? tuturor Edited September 21, 2011 by viobio 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) pai nu am dreptate?? draugr vreau adresa si nr tau de tel esti printe putinii intreg la capatina Edited September 21, 2011 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Corect si in final asta voi face.. nu ma mai uit pe thomann.. dar cu ajutorul domnilor de pe forum am reusit sa aflu ca Bugera nu este o marca fiabila.. si nu are rost sa ma mai uit in directia aia.. Cred ca in final voi merge pe vox.. dar inainte voi testa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Corect si in final asta voi face.. nu ma mai uit pe thomann.. dar cu ajutorul domnilor de pe forum am reusit sa aflu ca Bugera nu este o marca fiabila.. si nu are rost sa ma mai uit in directia aia.. Cred ca in final voi merge pe vox.. dar inainte voi testa.. VOX!!!!!!!!!!! Bugera ?! ma abtin ca ma dau aia in judecata eu imi dau cu parerea din prisma electronistului ,multe sunt mari JUMBE! cind cumperi trebuie sa te gindesti si la un aspect,iese din garantie si se defecteaza,se mai poate repara sau nu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 VOX!!!!!!!!!!! Bugera ?! ma abtin ca ma dau aia in judecata eu imi dau cu parerea din prisma electronistului ,multe sunt mari JUMBE! cind cumperi trebuie sa te gindesti si la un aspect,iese din garantie si se defecteaza,se mai poate repara sau nu??? Vezi, Vio ? Cu tot respectul, ãsta ar fi un motiv pentru care, eu personal, n-aº recomanda unui începãtor, care amestecã digitalul cu tranzistorul ( ), sã meargã de capul lui într-un magazin ºi sã probeze. Puțini, ca începãtori, au urechea formatã. Spun din proprie experiențã. ªi eu acu' vreo doi ani de zile parcã, la puțin timp dupa ce m-am apucat de chitarã, m-am dus io de capu' meu sã-mi iau un VOX AD30VT ºi dup-aia am intrat ca pinguinu' pe forum : "Wow ! Mi-am luat amplificator pe lãmpi !". Îți dai seama, nu ? ( nu zic, a fost ok scula, dar puteam sã iau aiureli ). Eu zic, totuºi, ca e bine sa nu se grãbeascã ºi sã mai întrebe. Mai ales cã, mai niciunul nu zice cam ce gen muzical i-ar place sã cânte... Se uitã pe iutub ºi viseazã avioane . Pãrerea mea™... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan.barbu Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Gen muzical.. nu cred ca il pot defini ... Tool (Adam Jones).. A Perfect circle... dar si Led Zeppelin.. ZZ Top.... in principal Tool.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Salutare ...again.... Which is the best ? Laney AH50 ? Vox VT 30 ? Peavey Vypir 30 ? Sunt fff confuz...Peavey Vypir 30 este si pe tranzistori si digital... Face banii sau nu ? Sunt incepator si pana acum am cantat pe un procesor de efecte Behringer X-Vamp....asa ca nu prea imi dau seama care suna cel mai curat si mai bine.. Reamintesc ...ampul il doresc pt Rock si metale Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Peavey Vypir 30 este si pe tranzistori si digital... Pãi software-ul ãla digital pe ce crezi cã ruleazã, pe lãmpi? Sau puterea care mișcã difuzoarele de unde vine? De asta toate amplificatoarele digitale sunt "pe tranzistori", iar unele mai au și elemente pe lampã. Sunt fff confuz... Ai citit asta: http://forums.rgc.ro/topic/53623-amplificatoare-pentru-incepatori/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 (edited) Pai da dar ....dupa cum am mai spus, nu mai vreau sa mai cant pe procesor deoarece scoate niste zgomote infernale ....din cauza combinei pe care o folosesc...si alta nu am Ocupa foarte mult spatiu ...fire prin toata camera....asa ca e mai util un amp .... Si nu prea imi place amp digital....de aceea vam intrebat daca este bun sau nu. Edited September 23, 2011 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 (edited) Which is the best ?Laney AH50 ? Vox VT 30 ? Peavey Vypir 30 ? + nu prea imi place amp digital.... = Ești încă "fff confuz". Apoi nu știu cum ai putut ajunge la concluzia că nu-ți place "amp digital" având în vedere că nu ai încercat unul ci un procesor cu cabsim într-un anumit setup. Documentează-te mai întâi cu privire la noțiunile elementare. V. thread-ul menționat mai sus și situri precum http://www.gmarts.org/index.php?go=215 PS: amp-ul ăsta digital îți place? Edited September 23, 2011 by FiveseveN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 (edited) Eu ma refeream ca un amp pe tranzistori nu o sa sune la fel ca unu pe lampi... M-am documentat, am vorbit cu multi oameni si am tras singur concluziile .. Eu nu vreau un amp de 100 W....vreau unu de 30 w care sa se auda decent pentru ceea ce cant eu... Oricum cel mai bine e sa ma duc la magazin...acolo o sa ma orientez...pana nu aud nu pot alege Edited September 23, 2011 by andreyush01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Lumeee..m-am dus prin magazine si am cerut sfaturi... Vox Valvetronix VT20+ chiar are lampi pe final??este bun ampu ? Chiar imi place mult de tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Vox Valvetronix VT20+ chiar are lampi pe final? Nu. Conteazã? este bun ampu ? În ce sens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreyush01 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Vanzatorul de la M C musical a zis ca are lampi pe final.... Este bun in cantat metale si rock ? se aude destul de tare pentru tobe ?....sau mai bun e un 40+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Don't be a loose cannon, dude ! Intrã pe site-ul lui VOX , cã nu-s secrete specificațiile amplifului... Daca îți place într-adevãr, înseamnã cã e "the one" . Numa' tu ºtii câți bani ai "de spart". ªi ce ºi unde cânți. Daca nu cânți live, nu umbla dupã "elicoptere pentru sufragerie" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts