• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

andreyush01

Veteran
 • Content count

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  86%

Community Reputation

93 Excellent

About andreyush01

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 25/11/95

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania Bucuresti

Other Information

 • Nume
  Ivan Andrei
 • Scule
  Epiphone Sg Special + Dimarzio Super Distortion , Peavey Vypyr 30 , Focusrite Scarlett 2i2 si Jazz III for the win!
 1. Sper sa va placa si sper ca suna decent..
 2. Nu e mare lucru . Enjoy the spring mood!
 3. Good job!
 4. Logic Pro X ftw...Este doar o chestiune de preferinta. Mie de exemplu imi place foarte mult Logic Pro X deoarece interfata o intelegi repede iar programul este foarte stabil.
 5. Multumesc!!
 6. Merci de sfat si ma bucur ca iti place! O sa ma uit sa vad care e treaba. Multumesc!
 7. Multumesc mult! Da Iphone SE este un telefon foarte bun. Chiar imi fac treaba cu el mai ales cu camera. Poate filma si 4K dar 30fps. Desigur ca ma eclipseaza! Just look at her! :3 Merci foarte mult! Ma bucur ca iti place!
 8. Sper sa va placa si ca a iesit bine!
 9. Foarte tare!
 10. Iti multumesc! Ultimul lucru pe care as fi crezut ca o sa il citesc este o un feedback pozitiv asupra mixatului. Mixez cu niste boxe pasive anii 1000 i.Hr, niste casti vai mama lor si nici nu pot spune ca sunt un Guru al acestui domeniu, dar incerc . Oricum merci!
 11. Multumesc! Mie mi se pare ca asa trebuia sa sune chitara in original de la bun inceput.. Mai cu "balls" si mai nervos. Ma bucur ca ti-a placut! Merci!
 12. https://www.youtube.com/watch?v=3Enqoo-_HVY Ceva usor dar frumos. M-am concentrat mai mult pe video editing. Sper sa fie ok!
 13. Stiu ca este peste tot dar am incercat si eu.