www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stefan.barbu

Active Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Londra

Other Information

  • Gear
    1993 Squire MIJ Telecaster (Rio Grande Pickups)
    Hora Reghin - Clasica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stefan.barbu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Schecter Custom Shop CET/Mesa Boogie Mark V:25/Egnater Tweaker 1:12cab
  2. Merci mult. Asa il voi folosi de aici inainte. Problema cu sunetul din TH2 vs GuitarRig5 inca nu am reusit sa o rezolv. Deci am ramas cu GuitarRig pana aflu ce imi face TH2 sa sune asa infundat.
  3. Salutari, Acum cateva zile mi-am cumparat o interfata audio Roland UA-25 pentru a lega chitara de PC. Am instalat TH2, GR5 si drivere ASIO. Totul bine si frumos doar ca nu obtin acelasi sunet. Cand ma refer la sunet ma refer la faptul ca TH2 suna infundat (parca am difuzoarele intr-o incapere alaturata) pe cand Guitar Rig are un sunet "corect". Foloseste cineva de aici TH2 si poate sa imi spuna daca exista vreo setare ascunsa de care trebuie sa fiu constient? A doua problema este "limitatorul" integrat in interfata audio. Daca este ON si maresc volumul semnalului la intrare cand depasesc limita considerata de interfata mi se aprinde un beculet verde care imi semnaleaza ca volumul la intrare a fost redus. Daca este pe OFF beculetul se aprinde rosu. Desigur acestea depind si de cum cant, mai tare sau mai incet si de volumul dozelor. Problema apare cand intru in TH2 si aceasta are la randul lui o interfata care ma roaga sa dau volumul dozelor la maxim, sa ma las in corzi cat pot de tare si el imi indica cat trebuie sa cobor sau sa ridic volumul la intrare pentru nu intra in zona Rosie vazuta de program. Problema mea este ca zona "rosie" vazuta de program nu este aceasi cu beculetul "rosu" vazut de interfata audio. Beculetul de la interfata se aprinde mult mai des si la un volumn mai scazut decat zona rosie din program. Ma intreb la ce imi foloseste acest limitator integrat in interfata audio? Daca il las ON inseamna ca imi "taie" din volumul dozelor cand el considera, astfel amplificatorul care incerc eu sa il simulez nu va ma fi "crunch" sa spunem ci "crunch" minus "limitare"? Daca il las OFF si ma iau dupa software si zona "verde" din software dar interfata imi semnaleaza rosu pot sa stric ceva pe parte de hardware? Ultima intrebare este care dintre simulatoarele digitale de amplificator va suna mai bine?
  4. Pret: 70 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722230947 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune si titlul. Vand Vox Amplug Classic Rock cumparat acum 3-2 luni de la McMusic. Este in stare buna si vine cu garantie/factura. Pret este 70RON si se poate ridica doar din Bucuresti. Nu accept schimburi.
  5. Dupa cum spune si titlul, vand un amplificator Roland CUBE 15XL vechi de mai putin de 6 luni, cumparat de la Guitarshop, inca in garantie. Vine cu factura, garantia, cutie (tot ce a continea pachetul). Estetic si functional este ca nou fiind folosit doar in casa. Acesta vine si cu un cablu de 3m Fender Custom shop crem. PRET FIX: 300RON Doar in Bucuresti si fara schimburi!
  6. Cred ca mai bine le inlocuiesc cu totul . Oricum se pare ca am si niste fret buzz pe coarda G, chiar de la tasta a2a! Cam enervant avand in vedere ca acum 2 zile nu avea...
  7. Am inteles. Atunci sper va iesi ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.