Ironside Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 (edited) Da, chiar ca-i frumoasa, iar dozele Hetfield arata super tare. La Fender Blacktop nu-mi plac knoburile. Seamana cu knoburile de la aragazele alea vechi Metalica. Edited February 3, 2012 by Ironside Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Lasa nene knoburile, important e ca e o chitara reusita. Mie mi-a placut foarte mult griful si posibilitatile de a combina dozele. Singurul lucru pe care l-as mai face la chitara ar fi montarea unui switch pentru split la doze, sa am si ton de single coil in pozitiile 1 si 5. Pt proprietar - daca ti se par dozele putin prea dark adjusteaza-le inaltimea pana suna cum vrei tu, daca nici asa nu esti multumit le poti scoate coverele, multi nu au fost multumiti de dozele stoc, dar dupa ce le-au reglat cum trebuie si le-au scos coverele metalice si -au schimbat complet parerea. Citeam pe strat-talk ca cineva le-a schimbat cu Seymour Duncan si dupa ceva timp a revenit la dozele originale cdupa ce le-a scos coverele. Dupa parerea mea sunt doze foarte bune daca le reglezi corect. Eu am probat-o pe a unei cunostinte care a venit sa ii schimb corzile si sa ii fac un mic setup. Cand a plecat acasa avea deja un zambet larg, venise cam suparat ca ii falsa dupa pozitia 8-9, erau corzile cam sus si tonul era cam infundat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyzmo Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 (edited) Chitara asta e in ciuda penei, frate !!!...stii vorba aia S-o stapanesti sanatos si sa "dudui" cu ea Zau ca-s acri rau strugurii astia Edited February 3, 2012 by Gyzmo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Urata foc, pun pariu si ca suna nasol ... Am salivat si eu dupa ea, din pacate Vlad a fost mai rapid si mai dotat cu cash. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Sa incepem cu inceputul: e cel mai fromos model de LP, la mica distanta de el urmeaza black beauty (tot 1957). Cati ani preconizezi ca am nevoie ca sa imi iau si eu una, sa zicem ca am venituri medii si sper in viitorul apropiat sa le am ceva mai ridicate? Mai bine spus: la cat te-a dus toata smecheria? Asa stiu ce planuri sa imi fac. I can haz bling: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Multumesc pentru raspuns, dupa calculele mele, in maxim 1 an si jumatate o sa imi iau si eu un 57 goldtop, poate chiar mai repede. Proprietarul a cerut $2000, ceea ce este foarte foarte bine, avind in vedere ca preturile pentru Historice fara flametop se invirte intre $2200 si $2400, iar chitara aceasta a venit gata "tunata" cu cheite cu locking, bridge TonePros cu locking si set de potentiometre + condensatori PIO de la RS Guitarworks. Omul voia s-o dea repede, a dat-o repede. Asadar, i-am platit $2000 plus $115 pentru transport cu USPS, inca 4% din total ca sa-si acopere taxa PayPal, iar aici am platit 5% taxa de import si inca 20% TVA. Oricare din caile de evitare a taxelor implica un mare risc, pentru ca in cazul deteriorarii nu esti acoperit decit (si doar eventual) pina la suma declarata. Daca nu gaseam aceasta chitara, la acest pret, nu-mi vindeam R8-ul, pentru ca ar fi trebuit sa mai dau si bani din buzunar ca sa schimb o chitara in stare perfecta de functionare si despre care stiam cum suna cu una care ar fi putut ajunge in doua bucati si pe care nu o puteam proba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 La modul in care iti cumperi vintage-uri si ale nebunii nu cred ca strangi bani intr-un an jumate ) . Multe chitari entry level/ medii nu fac cat o chitara buna , si nici banii investiti nu ii mai vezi inapoi. Dudu felicitari pentru achizitie , sa o canti sanatos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Iti recomand sa stringi pina ai bani de un Historic. Nu are sens sa intru in detalii vis-a-vis de diferentele fata de modelele USA, tot ce-ti pot spune e ca suna diferit aproape intotdeauna, iar diferenta de pret este ceva mai mica decit cea de satisfactie. Recomand acelasi lucru. Pentru amatorii de Gibson: seria VOS, pentru amatorii de Fender: seria Vintage Reissue sau Time Machine de la Custom Shop. Decat 4-5 chitari de nivel mediu, mai bine una foarte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 (edited) Un mic addendum: VOS e un tip de finish (3 straturi de nitro si unul de factura incerta, destul de lipicios si relativ mat) al seriilor Historic Reissue. Cred ca oboseala e de vina, vroiam sa spun Historic Reissue. VOS vs Gloss sunt tipuri de finish, citez din descrierea diverselor modele de la Gibson Custom Shop: "They are available in a V.O.S. or gloss finish". Pe de alta parte: http://www2.gibson.c...e-Original-Spec. Practic se poate spune "Vintage Original Spec" = "Custom Shop Historic", daca ne referim la serii. Deci cred ca termenul se foloseste corect atat pentru a denumi tipul de finish, cat si o serie a Gibson Custom Shop. Asta era o mica paranteza. Daca am gresit, astept completare la raspunsul meu. Dar sa nu uitam esentialul, Dudu si-a luat Goldtop 1957. Sa il cante cu placere. Avand in vedere ca suntem in topic-ul "Poze cu chitarele noastre", astept cu nerabdare urmatoarea chitara: La momentul potrivit voi pune poze cu chitara si voi face si un review. Edited February 3, 2012 by malaianu mihai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Băi, dar de ce are sclipici? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Pentru ca chitara de star si trebuie sa fie sclipicioasa cand o duduie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Dupa ceva modificari,cam asa arata Vintage-ul meu V100.Si mai urmeaza..bani sa fie . Ps: Nutul din TUSQ e mai mult decat genial! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Intradevar, c'est un chef d'oeuvre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 (edited) noua achizitie Edited February 6, 2012 by Mosh Craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Urata foc, e si nasol lucrata si suna ca porcu... Felicitari pentru achizitie, de mult timp imi doresc si eu una, din pacate nu am avut buget de asa ceva. De curiozitate, de unde ai luat-o, din SUA sau Europa? Si cam cat a fost halatul, daca se poate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Urata foc, e si nasol lucrata si suna ca porcu... Felicitari pentru achizitie, de mult timp imi doresc si eu una, din pacate nu am avut buget de asa ceva. De curiozitate, de unde ai luat-o, din SUA sau Europa? Si cam cat a fost halatul, daca se poate. multumesc.mi-a adus cineva din anglia. 1600euro cu tot cu toc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Dupa ceva modificari,cam asa arata Vintage-ul meu V100.Si mai urmeaza..bani sa fie . Ps: Nutul din TUSQ e mai mult decat genial! Trussrod cover de Gibson? WTF, dude? Mai bine nu i-l schimbai... n-o sa fie niciodata Gibson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stipe Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 (edited) Asta fara nici o suparare mi se pare o chitara originala ca forma, dar URATA RAU DE TOT. Edited February 7, 2012 by Blackthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Trussrod cover de Gibson? WTF, dude? Mai bine nu i-l schimbai... n-o sa fie niciodata Gibson. Pur si simplu era odios alalalt,si nici macar nu acoperea in totalitate gaura de la truss rod.Daca vreoiam sa fie gibson ii scriam cu merkeru' pe headstock si gata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdy_grecu Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Deocamadta nu detin electrica, dar va promit ca postez cand imi iau Sper ca asta o sa fie cat mai repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiub Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 ... (very pretty guitar pic) Asta fara nici o suparare mi se pare o chitara originala ca forma, dar URATA RAU DE TOT. Nu pune la suflet, Stipe. Fiecare cu gusturile lui, mie mi se pare cã aratã chiar foarte bine chitara, s-o cânți cu plãcere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stipe Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Haha! Poa' sa imi zica oricine orice, chitara e superba, deci nu ma afecteaza nu nimic spusele altora. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Dănciulescu Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Gibson Lp Custom Shop ( Black Beauty), Fender Strat Custom Dave Murray, Vintage V100. Nu stiu care dintre ele imi place mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenderaru Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 My guitars...unele dintre ele de vanzare.... 66 strat CS godin multiac nylon duett(aka atat piezo cat si microfon condenser in ea) martin reissue jc16 (ex) gibson explorer 76 special order godin (for sale) explorer (for sale) http://www.youtube.com/watch?v=9pE1WucJ17M&list=UUqkdJRZ7mWq79ukdn7aDtRw&index=5&feature=plcp martin (sold) http://www.youtube.com/watch?v=DeXbkGxD544&list=UUqkdJRZ7mWq79ukdn7aDtRw&index=6&feature=plcp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 hohner st 59 profesional custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seru Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE N Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Dupa operatia estetica de albire a tenului. Incadrarea si unghiurile sint de fotograf incepator. Uite-o si pe Coana Veta - GLPCS59 sora lu GLPCSGT de mai sus. Singurica si intre alte doua babaciuni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Uite-o si pe Coana Veta - GLPCS59 sora lu GLPCSGT de mai sus. Singurica si intre alte doua babaciuni. Te cam dai la babe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE N Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Te cam dai la babe Ma cam dau... Va prezentam babaciunile mele cu cateva detalii despre ele. Costel e gras si durduliu, asa cum il stiti de pe discurile de vinil, obsesiv si doar cu 2 tonuri. Acelea. Tanta, usurica si cam curva. De aceia cu chiloti in vine. Maroni-ul e de la Costel. Veta e albatra de furie. Degeaba. Ii trebuie DG.SS5; fCS69 f CS50 Bibi-i cu ciment. Sacii cu ciment [„Hoochie Coochie Man”] trad. Chris Tanasescu pt. ªtefan Mardale ºi trupa Cri-Gri Ghicitoarea i-a zis mamei, dinainte sã mã nasc: o sã faci acuºi o poamã, o sã faci un pui de drac, o sã-i sarã femeiuºte muºte-n roi buluc, toatã lumea o sã-ºi muºte buza, zãu!, ce truc?! Da, io-s ãla, ãla-s eu ºi-s iute, lent, dar eu car sacii cu ciment, lumea ºtie cã-s student! Am iadeº de farmec, am ºi zbârn gri-gri, am iarbã de ìubeț -- te iau vrii nu vrii, eu vã fac, dragi fete, sã mã luați de mânã, toatã lumea o sã-l ºtie pe-omul mãtrãgunã, Da, io-s ãla, ãla-s eu, magic, potent, dar eu car sacii cu ciment, lumea ºtie cã-s student! În a ºaptea orã din a ºaptea zi din a ºaptea lunã ºapte doftori zic: S-a nãscut cu baftã s-o vãdi, cândva – Am parai în bascã, nu sta-n calea mea! Da, io-s ãla, ãla-s eu, bazat, solvent, dar eu car sacii cu ciment, lumea ºtie cã-s student!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts