www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Poze cu chitarele noastre

Cosu
 Share

Recommended Posts

Guest Guitar Hero

Un Delson simplu :)

eh, dar oriqm, y o sunt foarte multumit de el totusi :) l'am luat aproape nefolosit de la un coleg kre il tinea degeaba... :)

post-12523-1259865568_thumb.jpg

post-12523-1259865584_thumb.jpg

Superba poza, din toate punctele de vedere. Cand imi termin chitara te chem sa-i faci o poza daca ai drum prin Bihor.

Mai am de testat cum suna un Steve's Special si un Super 3 in neck. Dupa ce le incerc si pe astea mai pun si cliplock strap-ul si o sa pun poze cu ea aici.

Cati crezi ca o sa se prinda ca ai Super 3 in neck in locul dozei de acum , mai ales in fotografie?

da .. dar suna minunat :) multumesc tuturor care m-au ajutat sa imi aleg chitara :)

2 Legend Startocaster cu doze DiMarzio Virtual Vintage HSS (Hum Canceling)

tare :)

Acum 1 luna am gasit chilipirul asta intr-un store din Suceava. Dupa cum se poate vedea, are un surub lipsa de la frameul neck si din cauza asta doza neck e pozitionata mai jos.

E noname, nu stiu din ce lemn e facuta :)), dar pot spune ca e mai grea si suna clar mai bine(mult mai mult sustain;dozele par mai potente) decat IBANEZ-ul GRG270 al vecinului meu, pe care a dat 280 Euro.

Datorita surubului lipsa, am dat pe ea 440 lei :)) .Ma bucur ca la pretul asta nu are Floyd..am avut Ibanez grg 170 dx si am avut o groaza de probleme datorita lui. .Si credeti-ma,suna bestial. I-am setat intonatia, actiunea.. Intre timp am dat comanda de rama si capace noi ptr doze.. Probabil o sa schimb si nutul ..e din plastic, si nu-mi place asta.

Mie mi s-a parut un deal bun, dar fiind incepator si cam naiv e posibil sa ma fi inselat:P Tocmai de aia am postat, ca sa-mi confirmati/infirmati... Astept pareri

post-10104-1261220012_thumb.jpg

post-10104-1261220127_thumb.jpg

Edited by Petrucci e tare

misto chitara. nu-mi plac deloc inlay-urile de pe tastiera, dar e o chestie de gusturi. plus ca eu am o slabiciune pt gat din flame/birdseye maple. topul pare a fi solid, nu poza. la fel si corpul. pare a fi o copie esp. la banii pe care spui ca i-ai dat, este super-afacere. sa o zdrangani ferice!

Edited by barbarossa

misto chitara. nu-mi plac deloc inlay-urile de pe tastiera, dar e o chestie de gusturi. plus ca eu am o slabiciune pt gat din flame/birdseye maple. topul pare a fi solid, nu poza. la fel si corpul. pare a fi o copie esp. la banii pe care spui ca i-ai dat, este super-afacere. sa o zdrangani ferice!

Multam ! :) Intradevar, topul e solid.. Sunt totusi curios din ce lemn e.. :) Si din pacate nu cunosc lutieri in Suceava

Model 20th Anniversary Paul Gilbert.

Super Wizard Neck Prestige

DiMarzio PAF Pro bridge&neck DiMarzio JEM Single middle,

American Basswood (desi bagam mana in foc ca dupa sunet e alder)

Lo-Pro EDGE tremolo

egal

Ibanez PGM 300 REISSUE White

Initial am zis ca nu-mi mai iau chitare...dar na belea! Nu am putut rezista in fata acestui model. :)

Model 20th Anniversary Paul Gilbert.

Super Wizard Neck Prestige

DiMarzio PAF Pro bridge&neck DiMarzio JEM Single middle,

American Basswood (desi bagam mana in foc ca dupa sunet e alder)

Lo-Pro EDGE tremolo

egal

Ibanez PGM 300 REISSUE White

Initial am zis ca nu-mi mai iau chitare...dar na belea! Nu am putut rezista in fata acestui model. :)

nici macar nu te invidiez :)

frumoasa rau

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Guest Dave the Barbarian

SLOW MIGRATION & THE HUBA HUBA'S, am si eu doua intrebari. Chiar nu se puteau acoperi gaurile acelea de la doze cu un material oarecare, ca tot ai vapsit-o in fel si chip? Mie imi pare urat cu lemnul vizibil acolo. Macar sa fi pus ceva, cum ar fi sa fi colorat gaurile sau sa le fi umplut cu ceva. A doua intrebare, headstock-ul este cumva vopsit cu oja sau mi se pare mie?

Interesant paintjob-ul overall.