www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pomoja_Razvan

Active Members
  • Posts

    184
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Box Office / Blues & Roll / Pragu' de Sus
  • Gear
    Chitari - Larida clasica, Ibanez SGT630 E, Gibson Les Paul Studio 2008, Siggi Braun Custom Shop
    Ampuri - Head Engl Thunder 50 + Cabinet Marshall MC 212
    Pedale - Dunlop Wha, Marshall Echohead, Korg Pitchblack

Recent Profile Visitors

5748 profile views

Pomoja_Razvan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Pret: 350 Localitate: Timisoara Contact: 0724529213 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Buna ziua! Vand celebra pedala de la Digitech, Whammy. Dupa cum majoritatea stiti, manipuleaza la diferite intervale notele cantate insa depinde foarte mult si de expresivitatea ta din picior (Tom Morello o foloseste radical diferit de David Gilmour de exemplu :-D). Este varianta 4, nu se mai fabrica, dupa ea a aparut 5, apoi DT, apoi Ricochet! Efecte: Harmony, Detune, Whammy, Dive Bomb Adaptor: curent AC, 9 V, 1.3 A (in realitate vreo 600 mA maxim) dar pe care nu il am din pacate... Stare: 8.5 / 10 (mici ding-uri in vopsea) Intrare MIDI, true bypass, scoci pe spate Motivul vanzarii: Vreau sa imi iau varianta Ricochet pt ca e mai mica si nu mai am loc in pedalier Pret Whammy 5 pe thomann - 650 de lei Pret Whammy 4 la mine - 350 de lei Contact: Messenger Multumesc!
  2. Eu l-am vazut cu Messa Single Rectifier, cu cabinet Messa, cu pedalboard cu wha si tuner cu zicea si colegul de mai devreme si cu Gibson Les Paul Custom OW.
  3. Lasand aspectul fizic la o parte, deoarece nu se vede clar omul in video, dupa vibrato, sigur este Cristi Gram
  4. Sau domnul Bujor Hariga (prieten bun cu Karpi)
  5. Mie (noua) imi(/ne) place si ne-am obisnuit asa cu el, este un break al piesei si o revenire. Oricum, mersi pt. parere
  6. Insa eu cred ca si la Vai si la Moore sunt degetele. Spre exemplu, la Gary Moore este 10% Les Paul-ul cu lemn din anii 50, 10% Marshall sau Soldano si 80% mainile si degetele...Exemplu - Uita-te la acest link http://www.youtube.com/watch?v=mCvgE6yzoAM de la minutul 1 pana la 1:30 sa vezi cand canta pe chitara unplugged si dupa aceea cu f putin volum, sa vezi cat tine nota. Pur si simplu eu cred ca totul sta in talent si studiu, dupa care intervin efectele, dozele, chitara, amp-ul. Sau sa mai cauti pe youtube un video cu Gary Moore de la aniversarea de 50 de ani de Fender Strat, sa vezi ce sustain are (Deci nu Les Paul-ul e secretul )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.