www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George Albu

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    timisoara

Other Information

  • Gear
    bass ibanez sr300,ludwig drums,electro acustic AEF37E sunset-gold

Recent Profile Visitors

3219 profile views

George Albu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salutare,am achizitionat-o recent si-am schimbat corzile.dupa ce le-am schimbat,am vazut ca sta extrem de ridicat si corzile sunt tensionate.ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi sau daca m-ati putea ajuta cu numarul unei persoane de contact din zona Brasov. multumesc!
  2. Cobor pretul la FIX 1000 DE EURO BASS+CASE.mai jos de atat nu pot lasa.vreau fix cat am nevoie! astept oferte
  3. -100 de Euro pentru bass si bass+case
  4. Pret: 1400 EURO Localitate: Tm Contact: 0731119806 Accept schimburi: Accept schimburi Bassul se poate auzi aici https://www.youtube.com/watch?v=O4MdoFwG_AY aici https://www.youtube.com/watch?v=NXZCW1xBovE si pe Nu ma lasa sa-mi fie dor,A 5 a dimensiune-CARGO! e un bass NOS "new old stock" e fabricat in 09 dar a fost cantat din 2013. detalii FINISH:antique tobacco oil FINGERBOARD:fretted wenge BODY WOOD:colored flamed maple AAA NECK WOOD:ovangkol ELECTRONICS: MEC act.2-way cu switch pass/act pe knob voulme Case`ul e din luna Martie,nu a fost scos din casa.e practic nou PRET: bass+ case =1400 euro bass`ul fara case:1250=euro case`ul=200 de euro tinand cont ca pretul case`ului nou e 300 si de euro. schimburi : as fi interesat de un bass pana in 300-400 de euro valoarea lui + 1000 euro diferenta. am nevoie de bani NEAPARAT.e singurul schimb pe care il accept.toate cele bune!
  5. am si experienta live,am cantat la diverse spectacole,zile ale orasului,etc.pot canta si la chitara
  6. George Albu

    Vocal

    am 19 ani,voce undeva in zona: eric clapton,anthony kiedis,jim morrison,ozzy. caut trupa de blues,blues-rock,funk-rock,hard rock,pop-rock,britpop,alternativ.cerinte-sa fie trupa serioasa,cu activitate si in afara salii.ps.nu sunt interesat de trupe metal.astept pm de la cei interesati.multumesc frumos.
  7. <H2 class="title icon icon0">Bassist timisoara </H2> am 18 ani,am bass propriu(ibanez SR300) am si amplif de 300 de W.cant cam de 2 ani la bass,am si experienta live.caut o trupa de blues-rock,hard-rock,pop-rock,brit-pop,alternativ.nu caut trupa de metal.ca preferinte muzicale: the beatles,queen,pink floyd,hendrix,the doors,led zeppelin,guns`n roses,oasis,ac/dc,johnny cash plus multe altele... pot canta si lead vocal sau backing vocal.cer si ofer seriozitate
  8. cablu e bun,am vreo 10 ....maine voi verifica jacku`
  9. eram la repetitii si in mijlocul melodiei s`a oprit brusc chitara.are tuner incorporat,iar el a inceput sa se aprinda singur si sa o i`a razna.apoi s`a oprit si el.am crezut ca s`a rupt vre`un fir sau ceva.dar am desfacut chitara si nimic.am pus baterii noi,tunerul merge,dar chitara nu`mi trimite nici un semnal catre amplificator.nu e nici un fir dezlipit.e vorba de un ibanez AE30 electroacustic....ce problema as putea avea?multumesc
  10. am reusit sa i`au legatura cu domnul karpi.multumesc frumos
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.