Guest HektorBud Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 E... Stiu ca n-o vinzi... Atunci spune-mi, te rog, de unde ai luat-o si pe cati bani, ca m-a fermecat si nu stiu exact de ce
Doctor X Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Initial mi se pusese pata pe 006 Blackjack, cu SD, pentru ca era si accesibila ca pret. Din pacate, amicii mei din Anglia nun prea au avut chef sa o comande, asa ca m-am reorientat spre Damien. Si asta se gasea in Europa doar in Germania la www.ppc-music.de. A costat 437 de euroi, fata de 350 de coco in State! Asta incluzand transport din Hannover in Heidelberg. De-acolo mi-a adus-o in tara un nene, tot geolog, cu care am lucrat in cateva proiecte.
Guest HektorBud Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 BanuiesC Ca nenea ala tot geolog n-a declarat-o la vama, ca sa mai dea si acolo chischirei E tare rau chitara, iti urez sa o rupi in doua (in sensul cel bun)...
Doctor X Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Normal ca nu, l-am instruit. A bagat-o intr-o husa de vinilin murdara rau de tot si nu l-a intrebat nimeni de sanatate. Mersi de urare! O sa am grija! Acuma tre' sa ma duc la bancomat, f**k it!
Catalin S. Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 (edited) Au disparut ucmva niste mesaje de aici ? Ma rog, iar am primit confirmare de raspuns (postase Geologu'), am intrat si nu am vazut nik... Vreo eroare ceva ? Edited April 11, 2006 by Catalin S.
Guest Sylviu Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Au disparut ucmva niste mesaje de aici ? Ma rog, iar am primit confirmare de raspuns (postase Geologu'), am intrat si nu am vazut nik... Vreo eroare ceva ? au disparut si au aparut p'aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4625
Doctor X Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ca sa revenim ontopic...inca una, cu accesoriu viu cu tot (vorba lui michel, miauuuu effect ). Si sa nu aud ca va luati de parchetu' meu pe care scrie Germania! Gata, c-am facut-o de ras destul!
Guest tudor. Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ca sa revenim ontopic...inca una, cu accesoriu viu cu tot (vorba lui michel, miauuuu effect ). Si sa nu aud ca va luati de parchetu' meu pe care scrie Germania! Gata, c-am facut-o de ras destul! frumoasa scula...
Doctor X Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 George, apropo de Schecter si ESP... ete ce zice ESP oficial: ESP & Schecter -------------------------------------------------------------------------------- In response to the numerous inquiries and speculation on our forum regarding the relationship between ESP and Schecter Guitar Research, we feel it has become necessary to clarify the matter. Schecter Guitar Research is a wholly owned subsidiary of the ESP Company Limited of Japan, and was acquired in the early 1990' s. However, the two guitar companies operate as totally separate entities, in separate locations, with different management & personnel. Issues such as product design, quality control, customer service, marketing and pricing are decided independently. Ce ziceai tu? Ca seaman vaslele noastre? Malex, uite si replica Schecter, aproape oficiala (FAQ in www.schecterguitars.com): Q: Is Schecter Guitar affiliated with ESP guitars?? A: F*ck No!
malex Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Malex, uite si replica Schecter, aproape oficiala (FAQ in www.schecterguitars.com): Q: Is Schecter Guitar affiliated with ESP guitars?? A: F*ck No! Mai bine, ca insemna ca in afara de LTD si GrassRoots, ESP mai avea un brand ieftin si popular
dass101 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 ESP mai are un brand ieftin, care dupa parerea mea e excelent ca valoare: Edwards. Uitati-va ce copii Les Paul fac. In mod cert va fi urmatoarea mea chitara.
Cosu Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Edwards concureaza cu modelele ltd deluxe iar GrasRoots cu cele ltd simplu. Am vazut un GrasRoots tare misto , un Strat cu Griful gata scalloped pe la vreo 300 si ceva de verzisori ...
Guest Sylviu Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 si niste poze cu kitara mea.. din pacate nu sunt de prea buna calitate, au fost facute cu webcamu..
malex Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 si niste poze cu kitara mea.. din pacate nu sunt de prea buna calitate, au fost facute cu webcamu.. sirena face totzi banii
Blackmore Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 This is my baby ... "primeste" ceata de la o gramada de chitari anterior postate aici,da' e chitara perfecta pentru mine. Mai ales acum,dupa ce am refacut tot wiring'ul (10x Andrei ) si am potted the pickups ... suna deosebit. Firma ce'a facut chitara se numeste Carson. Daca ati auzit careva de ea ... tell me about it,ca n'am reusit sa gasesc mare branza Cheers 'n shit
NiNjA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 I am speechless ... Azi am luat-o din vama George, ti-am zis ca te provoc la duel in poze Minca-tzi-ash Shecteru' tau Io sunt in love Prim senzatie, care tinde sa devina certitudine, este ca nu merit chitara asta Ma rog, asta e, mi-am facut damblaua My new best friend
Killahead Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 My rig (loadboxul nu este al meu) Frumos Cosmin, frumos! Vad ca ai si arma secreta a lui Steve Vai!!!!
malex Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Frumos Cosmin, frumos! Vad ca ai si arma secreta a lui Steve Vai!!!! Squire-ul, nu?
TB_TM Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Noi membrii in famile! Blue Arts guitar (whatever that is ) si Amp... Hy-X (whatever that is too) de pe ebay.de ... pack. Amblele + husa, cabluri si alte alea... 128 euro. kitara e superba, nu falseaza, suna super bine, tremolo-ul functioneaza perfect... amp-ul... mortal si el. I got lucky
Guest Baumwolle Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Felicitari, Tibi, sa-ti(si ne) incante urechile!
TB_TM Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Felicitari, Tibi, sa-ti(si ne) incante urechile! Thank you!
Catalin S. Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 (edited) Acum sa-nceapa carcoteala ! Ibanez SR 505 BM... Mai multe amanunte aveti aici: http://ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=SR505 ! Edited April 26, 2006 by Catalin S.
malex Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Acum sa-nceapa carcoteala ! Ibanez SR 505 BM... mah, nu doreai cu 4 corzi? sa-l stapanesti sanatos... cand pui sample "sa auda si urechea noastra" ?
Catalin S. Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 SR 505 are griful ingust, la fel cum il au basurile in 4 corzi, plus ca datorita sistemului Bartolini (doze si preamp) SI-ul se aude foarte bine.
cearny Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Am promis niste poze cu lumina ambientala buna... imi cer scuze pentru nori, asta e, n-au iesit mai bune de-atat Btw, sa vizitati gradina botanica! E doar un leu biletul pentru elevi/studenti si 2 lei pentru voi ceilalti. Si am inteles ca pe 13 mai vor avea loc niste evenimente interesante p-acolo, o expozitie foto, o sceneta si alte chestii de genul.
Recommended Posts