Guest david_stevevai4ever Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Deocamdata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Deocamdata.... Exact asa a fost prima mea chitara, numai ca avea pickguard-ul alb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) nus poze cu amp-uri sau efecte, sunt cu home-rig-ul actual...azi a fost HaPPy DaY>KRK DAY !!! ...a si mai e si una cu noua doza de pe schecter Edited March 9, 2010 by ilun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) A se adauga un MXR Micro Amp care l-am facut la repezeala, ii caut cutie,si 2 cutii goale in care vor veni un Fulltone OCD si un Ibanez TS8/9 Si o bijuterie, Ibanez GE9 vintage made in Japan 1982-1984 care l-am curatat bine , la care i-am schimbat JRC4558D si cele 3 MC1458P cu JRC4580D High Performance! 0 Noise cand e tot la linie,efectul fiind on, suna super cald: Edited March 13, 2010 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Rezistențe vechi de precizie ºi condensator IPEE? Major mojo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Noul rig: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Noul rig: Frumos! Ce difuri are Maresalul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Frumos! Ce difuri are Maresalul? Greenback-urile originale cu care a iesit din fabrica. De fapt is "black-back" ca probabil li s-or fi terminat capacele verzi, dar e acelasi difuzor din cate am inteles G-12M de 25w...eticheta e aceeasi, doar culoarea capacului difera Edited March 31, 2010 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Greenback-urile originale cu care a iesit din fabrica. De fapt is "black-back" ca probabil li s-or fi terminat capacele verzi, dar e acelasi difuzor din cate am inteles G-12M de 25w...eticheta e aceeasi, doar culoarea capacului difera E o intreaga poveste cu black-back-urile, unii le adora, altii le urasc, eu personal nu sunt mare fan al lor, prefer cele facute pana in 73-74, mi se pare ca suna mai smooth. Oricum sunt mult peste ce face Celestion in momentul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 E o intreaga poveste cu black-back-urile, unii le adora, altii le urasc, eu personal nu sunt mare fan al lor, prefer cele facute pana in 73-74, mi se pare ca suna mai smooth. Oricum sunt mult peste ce face Celestion in momentul asta. Din astea n-am incercat dar pot sa spun cu mana pe inima ca pe sound-uri de crunch, sound-uri de rock in general (nu metale) nu am gasit pana acum vreo boxa care sa-i ajunga macar la talpa piciorului. Am avut niste mici probleme cu ea (desi e cam mult spus probleme). La un moment dat a inceput sa baraie urat de tot; intra ceva in rezonanta. Dupa un pic de research am descoperit ca tot ce trebuia facut era sa strang holtz suruburile cu care sunt fixare elementele de rigidizare din interior si s-a rezolvat. Acuma a inceput sa baraie unul dintre manere...cred ca o sa cumpar doua manere metalice si le inlocuiesc Apropo...daca stiti careva unde gasesc 2 manere metalice care sa se potriveasca fara modificari, spuneti-mi si mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 E o intreaga poveste cu black-back-urile, unii le adora, altii le urasc, eu personal nu sunt mare fan al lor, prefer cele facute pana in 73-74, mi se pare ca suna mai smooth. Oricum sunt mult peste ce face Celestion in momentul asta. N-as zice mult. am avut si chinezesti, si scumback si nu sint de aruncat cele chinezesti. nu-s asa faine, dar sint difuri foarte bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) N-as zice mult. am avut si chinezesti, si scumback si nu sint de aruncat cele chinezesti. nu-s asa faine, dar sint difuri foarte bune. probabil ca in timp o sa ne vindecam de fobia asta de china. Am inteles ca dupa al doilea razboi mondial a fost exact la fel cu produsele japoneze, dupa care incetisor au inceput sa fure din stanga si din dreapta (in principal de la americani) si au ajuns sa fie foarte apreciati pt anumite categorii de produse. China e abia la inceput, dar cu toate astea sunt cateva exemple de produse fabricate in China care sunt fara cusur, dar la un pret pe masura: Vezi toata gama de produse Apple. Ala care ii gaseste vreun defect dpdv al calitatii fabricatiei la un Mac, MacBook sau Ipod/Iphone are o bere gratis Edited March 31, 2010 by mihaitarta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaitarta Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Sint la a 3-a carcasa de MacBook (plastic) - se crapa chiar la imbinare, sub incheieturile miinilor. 2 beri, te rog daca am zis am zis numa sa ne intalnim cumva Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 probabil ca in timp o sa ne vindecam de fobia asta de china. Nu e neaparat fobie de China aici, ci chestii repetate din auzite pe net, pina ajunge din tintar armasar. Am avut cele 2 difuri in acelasi cabinet, in studio. Binenteles ca diferente exista, dar nu sint asa mari, si nu e unul mai prost decit altul. La ritm am folosit scumback-ul iar la lead celestionul, pentru ca avea ceva mai multe medii. Dar sint amindoua variatii de la reteta originala, fiecare cu calitatile lui. Sint la a 3-a carcasa de MacBook (plastic) - se crapa chiar la imbinare, sub incheieturile miinilor. 2 beri, te rog Generatia ta de macbook are problema aia direct din design, iar reputatia Apple de produse impecabile s-a construit tot in China. Deci americanii sint de vina ) "Designed by Apple in California, manufactured in China" Bine, pe laptopul meu perfect functional si inca actual, fabricat in 2002!, scrie "assembled in Taiwan" Probabil pe timpul ala nu dadea bine sa scrii China pe el, deci fabricau piesele in China si asamblau in Taiwan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Scule de începãtor ! My island ! ( cred cã mai scump a fost ceasu' ca "echipamentu') Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 sau e50-ul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 (edited) sau e50-ul ala Sau ãla, da! Bine zici... Da' laptopu' nu se pune , nu ? (da' ceasu e Cartier ..?!?!- (made in China)) Edited April 4, 2010 by ramurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Sa-ti traiasca Sex Drive-ul. Este ca ti-ai lipit abtibildul ala ca sa nu orbesti de la LED-ul albastru? sunt 2 abitipilde unul peste altul... cand calc pedala aia am impresia ca am fumat 3 jointuri... mama lui de led ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 mercic mult man! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Stati bre sa ma laud si eu cu al meu. Avem trupa dotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Stati bre sa ma laud si eu cu al meu. Avem trupa dotata daca ar veni si lumea la concerte s-ar justifica investitia ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Cum e Dirty Little Secret? Mai multe joase ca un TS808? Seamana cu ce amplificator? Nu prea umbla nici la joase nici la inalte. Iar mediile nu le boost-eaza, doar le remodeleaza un pic cit sa sune a JTM-45 spre Superlead. In rest nici un fel de legatura cu un TS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 despre ce trupa e vorba? daca ar veni si lumea la concerte s-ar justifica investitia ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Dooh Stonebox man www.stonebox.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Noul meu Amplificator ( ºi primul ) : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 sa-l canti sanatos bai , e de 15 sau de 30 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 sa-l canti sanatos bai , e de 15 sau de 30 ? Mersi de urare . Este VOX AD30BT de 30 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Noul meu Amplificator ( ºi primul ) : super prezentare bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 GENIALLLLLL!! ) GENIALL! Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts