Fenrir Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Nu imi mai merge sistemul de notificare via email. Am totul bifat is activat, dar mailurile nu ajung. Treaba asta se intampla cam de la inceputul saptamanii. Poate baga cineva un ochi sa vada care e treaba. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 nici la mine nu merge notificarea cu toate ca setarile sunt ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Nici la mine, am aceeasi problema cam tot de la inceputul saptamanii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 6, 2012 Author Share Posted April 6, 2012 daca primiti notificare acum inseamna ca merge am migrat pe un server nou, mai mare, mai bun, mai rapid, etc. Avem capacitate sa tinem de 10 ori mai mult trafic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Gata, merge acum. Multumim mult! --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?45gake _______________________________ Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 salut, Nu pot sa incarc atasamente. imi da error 413 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Inca nu primesc notificari pe email pentru PM-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Again, nu mai vin notificarile via email. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Vad ca forumul o ia usor la vale, nu numai ca nu mai vin notificarile pe email de ceva vreme, dar in ultimul timp au inceput sa dispara si din mesajele private trimise sau primite? Sa fie asta inceputul sfrsitului (suntem in 2012, se pare ca toate merg prost anul asta)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Am pus poze la un topic de-al meu, nu a dat nici o eroare, iar acum mi-a fost sters postu cu tot cu poze. De ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Mesajele peierdute se trag de la un hdd picat ce tocmai a fost schimbat. Atasamentele se varsa acum la loc dar o sa dureze inca vreo cateva ore. Scuze pentru neplaceri. Hristos a invat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Bine bre ca nu a fost multe pierdute, da' e bune si raidurile alea la ceva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Iarasi nu merg puse poze in topic la Mica Publicitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Salut! Ce are comunitatea impotriva acestei extensii la fotografii? Nu stiu ce extensie este, am dat click dreapta pe o poza de pe Google >> Copy Image Location >> Paste in tagul Image din fereastra de Reply si BANG! acest mesaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Poti sa imi dai linkul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Acesta este. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQn2Rge1a8m-crCrDZakoT8PMNyxWMjXMCIb4aUqrkgysuLIBWWhw In fereastra de Reply imaginea apare fara probleme. Eroarea o da atunci cand se apasa butonul Post, dupa ce a fost scris mesajul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Reclama/bannerul acoperã accesul la meniul din cadrul profilului, la Notificãri ºi la Mesagerie... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorr Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Mersi ramurel, exact asta am vrut sa reclam si eu ca bannerul ursus acopera meniul pop-up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toodie90 Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Reclama/bannerul acoperă accesul la meniul din cadrul profilului, la Notificări şi la Mesagerie... (2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 18, 2012 Author Share Posted May 18, 2012 (edited) Se lucreaza la o solutie LE: fixed! Edited May 18, 2012 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest remus28 Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 Salut , am pus si eu primul meu anunt pe site si am o mica problema. Anuntul nu apare la search ,practic nu-l gasesc pe site si probabil ca nici posibilii clienti nu-l gasesc. Daca caut anuntul pe google il gaseste si ma trimite la pagina de rgc. Asta e linkul anuntului : http://forums.rgc.ro/topic/71909-vand-roland-gr-20-cablu-gk3-6m/ . Nu am facut eu ceva bine sau e problema cu site-ul ? Merci mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Nu se poate face ceva cu optimizarea link-urilor de pe Youtube ? Adică, îmi place să mai intru sa văd "ce mai ascultăm" unii sau alţii dar, dacă am ghinionul să nimeresc o pagină plină cu linkuri de pe Youtube, m-apucă a doua venire a lui Christos până mi se încarcă pagina.... . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 (edited) S-au rezolvat problemele cu pozele? Ca deodata imi apare poza care trebe YAY ! Edited November 2, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 In ce format ai uploadat poza, si la ce dimensiune? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) In ce format ai uploadat poza, si la ce dimensiune? does not matter, tiff, jpg, png, bmp, whatever sizes, same crap, nu mergeau e bine macar ca merge acum, asa, total ,,deodata'' (poza era uploaded de acum 3 sapt btw... sau mai mult deci weird ca deodata a mers singura) Edited November 5, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Nu se poate face ceva cu optimizarea link-urilor de pe Youtube ? Adică, îmi place să mai intru sa văd "ce mai ascultăm" unii sau alţii dar, dacă am ghinionul să nimeresc o pagină plină cu linkuri de pe Youtube, m-apucă a doua venire a lui Christos până mi se încarcă pagina.... Deci, fratele meu, care te ocupi de forumu' ăsta, mai zic odată, că poate erai în concediu sau ceva, nu se poate face ceva cu linkurile de youtube, că deschid câte o pagină dintr-asta cu multe linkuri de youtube pe ea, cum e "Ce mai ascultăm" sau "Videoclipuri" şi m-apucă bâţâiala până mi se-ncarcă pagina, cu douăj' de clipuri pe ea... Ca să nu-ţi mai povestesc de zilele când tre' să opresc forţat compul când mă pune dracu' să apăs din greşeală pe un topic dintr-ăsta... Când intru pe youtube mi se deschid toate, cu pictograme cu tot, în 5 secunde. Nu se poate face ceva ca sa nu se deschidă aşa de greu ? N-am nici o setare personală disponibilă ca să rezolv problema asta ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Razvan , cand uploadezi o poza acolo scrie sa fie mai mare de 200 de px.. Defapt trebuie sa fie mai mica de 200px Eu daca imi uploadez o poza mai mare de 200px ( de preferat png ) mi se pune poza anterioara si nu mi se mai schimba Cand uploadez o poza mai mica de 200 de px , ca si asta care o am la avatar mi se pune instantaneu si aia e... Incearca asa , sa o faci mai mica de 200px si vezi de merge.. @ramurel : Ori forumul rezolva problema , ori tu iti cumperi alt calculator/laptop Sincer si eu am problema asta dar eu inca's tanar , am rabdare pana se deblocheaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Sincer si eu am problema asta dar eu inca's tanar , am rabdare pana se deblocheaza Vai... Mi l-a făcut moşneag irascibil pe rămurel. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 @ramurel : Ori forumul rezolva problema , ori tu iti cumperi alt calculator/laptop Sincer si eu am problema asta dar eu inca's tanar , am rabdare pana se deblocheaza Cu acelaşi "rahat" de laptop intru şi pe contul de pe "The Gear Page" sau "My LesPaul" şi acolo sunt pictogramele mai mici pentru embed-urile de pe youtube şi durează iiiiiinfinit mai puţin timp sa intri pe topic cu linkuri de youtube decât aici pe RGC.ro. De când mă sţiu, am dat ok la toate "Terms&conditions" pe unde m-am logat şi n-am comentat, dar am şi io o cerere de optimizare pentru un forum Made in Romania , apăi să meargă, ***ă-l dumnezo' să-l ***ă, că-mi vine să-mi bag picioarele în el când văd ca dau click şi mă ţine un ceas sa se încarce... . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Am încercat să-mi completez profilul la secţiunea "Scule" dar nu apare nimic. Care este limita de caractere? Am introdus 316. Când completez mult mai puţin e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts