www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlahopol Guitars


Capitanul_Nam
 Share

Recommended Posts

 

 

 

La capitolul "litere" eşti greu de întrecut, într-adevăr. 

"List price" ăla de care vorbeşti tu, e preţul recomandat de producător. Care este, mai mereu, mai mare decât preţul de la vânzător (scuze, dilăr, că văd că-ţi place engleza). E un preţ orientativ, făcut în ideea să acopere TVA, taxe, toate cele. Acum, de ce am spus eu că e amuzant, pentru că tu eşti şi producător şi vânzător. Ai tăiat preţul "de listă" şi ai pus alături preţul cu care vinzi. Preţul "de listă" e încă valabil. O să vezi peste tot, că ai preţul ăla trecut mai jos, doar orientativ, nu în ideea că ăla-i preţul iniţial dar s-a trezit vânzătorul să facă reducerea secolului. 

 

Eu asta spuneam, că nu înţeleg ideea de "custom". Să spunem că aleg chitara "001". Mi-o faci roşie, fără doza de mijloc, cu pickguard roz cu picăţele, fără inlay-uri, fără găuricile alea prin corp, fără logo-ul ăla pe headstock la preţul de 1450E, sau le aduni şi îmi ceri 3000, că na, "custom"?  Că până la urmă poate ne-ar interesa să ne clătim ochii şi cu chitarele tale "custom", că pe-astea cu peştişori le-am mai văzut.

 

Până la urmă nu înţeleg de ce eşti aşa agresiv în răspunsuri. Tu cu mâna ta ţi-ai pus link-urile aici, nu ţi le-am pus noi. Tu ne-ai invitat la dialog. Răspunsurile sunt pe măsura tonului impus de tine. Nu vrei clienţi români, cum ai spus mai sus, RGC-ul nu e locul potrivit de găsit clienţi străini. 

 

La fel şi cu ce ziceai tu cu lansări în cluburi. Care-i rostul dacă te doare undeva de români?

 

 

Şi aici greşeşti. Reacţiile au venit de la tine, odată ce te-am întrebat câteva chestii. Întrebări normale, de ce pickguard-ul e desenat cu stânga, de ce e nustiuce strâmb, pe urmă te-ai crizat. Că tu faci cele mai bune chitare, că eşti 'mnezău pe pământ. La fel şi acum. Tu de fapt vrei să fii pupat în cur. Nu vrei să-şi dea nimeni cu părerea. Tu fiind chitarist, te-ai dus să ceri părerea colegilor de meserie. Pe bune acum, tu te aşteptai să auzi lucruri sincere? Vă cunoaşteţi, vă sprijiniţi, vă încurajaţi. Cum spui nevestei că-i stă bine noua fusta, ca să n-ai scandal, aşa şi cu chitarele tale. Sunt superbe. 

La fel şi cu "marii chitarişti" care sunt aşa mari de ţi-e frică să le zici numele. Şi ei, să nu-ţi zică că nu le plac, poate că au aruncat şi ei "sunt beton... pfff, dacă n-aveam contract cu Squier..." sau ce-au zis ei acolo, să te încurajeze. 

 

Când te-ai pus în faţa unui public care nu te cunoaşte şi nici nu dă doi bani pe sentimentele tale, ai primit răspunsuri pe măsură. Şi tu nu apreciezi părerile astea, însă, să ştii că, generalizând, astea sunt părerile ălora către care vrei tu să vinzi chitare. Indiferent că vorbim de România sau altă ţară. Ăştia de n-au treabă cu cântatul la nivel profesional îţi bagă bani în buzunar. Chitariştii cunoscuţi sunt mai mult instrumente menite să prezinte produsul maselor. Nici o companie nu ar supravieţui dacă ar vinde chitare doar profesioniştilor.

 

 

 

Am scris intr-un alt post care sint chitaristii care au cintat pe chitarele mele... daca erai atent vedeai..am si poze cu ei pe facebook .. daca vrei sa mai scriu odata, o pot face cu riscul unui "double post" ...

Si nu nu vreau sa fiu pupat niciunde de NIMENI... si NU... reactiile mele nu au pornit de nebune. ci de la faptul ca multi dintre voi printre care si tu initial ati vorbit pe un ton taios, aprins si necivilizat - din punctul meu de vedere...

 

Iar acei mari chitaristi NU sint pupincuristi si nici nu sint cu ei prieten de prea multi ani ca sa ma "gidile" pe mine la ureche cu ceva, ca nu le-am dat bani sa zica de bine, iar in general oamenii / muzicienii de afara au o coloana vertebrala si la fel si putearea de a-ti spune ce gindesc pe un ton pe care il poti accepta chiar daca zic doar de rau.. ;))   ca asa stiu ei sa zica lucrurilor pe nume..

 

Sint doar agresiv cu agresivii care au inceput... si cine ma cunoaste stie ca se poate vorbi cu mine cam orice... numai nu sari la gitul meu ca esti mort..

Cam asa sta treaba cu mine... ma jignesti.. asta este.. nu pot sa tac prea mult.

 

NU-ti place ce fac, este dreptul tau. Ai posibilitatea sa astepti pina fac ceva care poate iti va displacea mai putin, sau poate chiar iti va placea. Nu-ti bate tu joc de munca mea si eu sa te felicit, ca nu tine  :)))

 

Eu nu vreau sa vind chitare incepatorilor, nu este o chitara conceputa pentru incepatori. Este o chitara de nivel mediu spre ridicat.

Daca nu-ti place tie forma si vopseaua iti fac tie altfel ca de aia este Custom... si fireste ca sint anumite elemente la care NU voi renunta, dar in general TOTUl este negociabil pe planeta Pamint.

 

... Si daca potentialul public sau "clientii" nu dau doi bani pe sentimentele mele, nici eu nu dau doi bani pe ei... ca asa este treaba.

 

Vrei respect? Respecta!

 

 

 

 

 

 

 

Tocmai ai descris activitatea de design ca întreprindere estetică, i.e. ceva ce ține de gusturi. Deci... good luck with that.

 

lo0CVF1.gif

 

Aș fi foarte mirat dacă această discuție poate deveni constructivă. Între timp I'll just be over here eating my popcorn :drinka: .

 

 

Designul tine de estetica...

 

DESIGN s. n. 1. Domeniu multidisciplinar interesat de ansamblul factorilor (social-economici, funcționali, tehnici, ergonomici, estetici etc.) care contribuie la aspectul și calitatea produsului de mare serie. 2. Aspect exterior, fel în care se prezintă un lucru (din punct de vedere estetic). [Pr.: dizáin] – Din engl. design.

 

si da.. un design tine atit de estetica cit si de gusturi...

Daca vine un pictor si deseneaza o masina, ea s-ar putea sa nu placa unui inginer, dar s-ar putea sa-i placa unui designer... Apoi daca Designerul o ia si o modifica un pic s-ar putea sa-i placa si inginerului care se ocupa cu partea utila a lucrurilor.

 

Si da... uite..

Fa tu o forma misto de chitara si eu o produc... ca sa vezi unde poate duce discutia... numai ai grija ce desenezi sa fie ceva original.

Astept! si Pofta buna!

Ar fi multe de spus dar nu cred că are sens, până la urmă cred că esența e ușor de extras:

Zici că ai făcut niște chitare "așa cum ai vrut tu". Bun, foarte bine. Dar de ce ar trebui să ne intereseze pe noi? De ce ar alege cineva produsul tău și nu altul din aceeași gamă de preț? Cu alte cuvinte, unde-i pozișăningu'?

 

Pentru ca:

prima chitara sau primul model l-amfacut cum am vrut eu dar la urmatoarele....

 

a. - poti sa ai o chitara ca suna bine si sa mai existe inca 5.000.000 la fel  - vezi chitarele de firna si de serie..

b. - poti avea o chitara unica.

 

c. - nu este musai sa te intereseze..

 

 

 

Edited by Crossroads
Link to comment
Share on other sites

legat de PS... unde e cu zebra.. ?  ajuta-ma te rog :)))

 

EDIT 1:

Daca cineva nu a inteles si a facut misto.. e una.. dar sint doze ZEBRA care sint una crem si una neagra de obicei... doar ca la mine.. de exemplu.. toate dozele mele au nume de specii de rechini.. ;)) a fost o idee de-a mea.. si am o doza care se numeste Zebra Shark care este in mai multe culori... doze albe, negre, crem si zebra... 

 

NU stiu daca asta iti raspunde la intrebare..

merci frumos

 

http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/pickups/guitar-pickups 

 

Linkul pe care-l dai nu merge, insa:

 

http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-009

 

In neck ai trecuta doza Zebra shark, in poza e alba.

Link to comment
Share on other sites

 Cum spui nevestei că-i stă bine noua fusta, ca să n-ai scandal, aşa şi cu chitarele tale. 

 

 Poti sa-i spui, da' nu mai pupi sex. Pt. asta ai chitarile Vlahopol, better then sex!

 

 Scuze de off-topic da' nu m-am putut abtine. Mike, de ce nu faci si tu miscari precum Vio cu head-urile, dai anunt pe forum: "in data de X va astept la sala Y pentru a testa chitarile", astfel vorbim despre ceva palpabil nu despre niste poze de pe site. Face bine comertului, heitărilor, fanilor si toata lumea e happy.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Domnilor,sunt prieten cu Mihai,a participat de multe ori la cintarile organizate de mine si Adi Sarbu,la Frankie Caffe,de fiecare data a cintat pe chitarile de care se discuta aici,pe acele chitari au cintat si alti chitaristi de calibru,George Baicea,Adi Sarbu,George Patranoiu ..,toti au fost incintati de calitatea chitarilor Vlahopol.

Am tot discutat cu Mihai ,o sa facem un workshop,cit de curind,cu chitarile lui si amplificatoarele mele.

Sunt curios citi trepadusi de pe forum vor veni sa dea o pana pe acele chitari,fara suparare dar sunt multi pseudochitaristi pe acest forum,cind au o chitara in mina scot sunete si note din alta galaxie.

Pentru circotasi,sa incerce sa fabrice/construiasca propria chitara,signature,sa vedem ce o sa iasa si la ce pret.

 

 

Mihai nu vrea sa convinga comunitatea RGC sa cumpere chitarele lui,omul le prezinta,oricum preturule nu sunt pt foamea din Romania.

Edited by viobio
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Pentru circotasi,sa incerce sa fabrice/construiasca propria chitara,signature,sa vedem ce o sa iasa

 

 

 

Tu esti un baiat curajos, asa e? pai vezi pe la minitehnicus cum reusesc ei "mezerii" sa faca dintr-o chitara de rahat una si mai de rahat si cum 20 de trepadusi aplaudaci dau din buze fericiti ca un cor de maici care au vazut un pluton de infanteristi la dus, despre cat de cul si tru si fensi si feshan e "scula" rezultata, cand orice om intreg la bula stie ca daca iei o basina de chitara Reghin, cu doze de rahat Reghin si o tai cu bomfaierul, ii dai foc, lipesti hartie de muste pe ea si o vopsesti cu oja lu sor'ta va rezulta in final aceeasi basina de chitara Reghin numai ca mult mai penibila atat ca sunet cat si ca feshan..

 

57, tu-mi pareai un flacau rezonabil si smartass, lasa omu sa faca ce vrea, nu mai fi virulent.. :respect:

Mike, scoate frate doza aia din middle, scoate-ooooo!!!! :nay: si suna-l si pe fratele Fender, sa le scoata si el, ce-o fi in mintea voastra?

Edited by Pava
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Linkul pe care-l dai nu merge, insa:

 

http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/guitar-009

 

In neck ai trecuta doza Zebra shark, in poza e alba.

 

 

http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/pickups/guitar-pickups  - scrie aici...

 

cum ziceam... Zebra shark este o specie de rechin - http://worth1000.s3.amazonaws.com/submissions/300500/300912_17f6_1024x2000.jpg

 

La dozele mele modelul Zebra Shark ca si celelalte vin culori  / nuante diferite. - ALB - NEGRU - IVORY / CREM SI ZEBRA (o bobina crem si o bobina neagra)

 Poti sa-i spui, da' nu mai pupi sex. Pt. asta ai chitarile Vlahopol, better then sex!

 

 Scuze de off-topic da' nu m-am putut abtine. Mike, de ce nu faci si tu miscari precum Vio cu head-urile, dai anunt pe forum: "in data de X va astept la sala Y pentru a testa chitarile", astfel vorbim despre ceva palpabil nu despre niste poze de pe site. Face bine comertului, heitărilor, fanilor si toata lumea e happy.

 

Salut, ai inceput sa vorbesti mai frumos dupa ce mi-ai terfelit numele pe aici? Ai ceva cu numele meu de familie? Tu te-ai uitat la tine in buletin sa vezi cum te cheama?.. Ca daca nu stii, iti spun eu!   :)

 

Niste scuze ar fi "apropriate" ...  si paoi daca vrei putem ingropa "securea"... Altfel nu am cum sa te iau in seama.

In principiu orice parere este buna daca stii sa o prezinti...nu sa-ti bati joc de cineva si apoi sa te astepti sa fi luat in serios si respectat.

Link to comment
Share on other sites

Salut, ai inceput sa vorbesti mai frumos dupa ce mi-ai terfelit numele pe aici? Ai ceva cu numele meu de familie? Tu te-ai uitat la tine in buletin sa vezi cum te cheama?.. Ca daca nu stii, iti spun eu!   :)

 

Niste scuze ar fi "apropriate" ...  si paoi daca vrei putem ingropa "securea"... Altfel nu am cum sa te iau in seama.

In principiu orice parere este buna daca stii sa o prezinti...nu sa-ti bati joc de cineva si apoi sa te astepti sa fi luat in serios si respectat.

 

 Nu ti-am "terfelit" numele, expresia asta ma duce cu gandu' la calomnie, ceea ce nu e cazu'. Cu numele tau n-am nimic, am spus doar ca nu este potrivit pt. un brand, nu trebuie s-o iei personal.

 Nu am nicio secure/topor/baltag de ingropat deoarece nu am nimic cu tine, se pare ca viceversa nu este valabila. Pe topicu' asta am avut doua remarci/sugestii: nume de brand nepotrivit si un workshop care ar elimina din discutii inutile, te-ar ajuta la imagine si reclama. Bafta si spor!

Link to comment
Share on other sites

Domnilor,sunt prieten cu Mihai,a participat de multe ori la cintarile organizate de mine si Adi Sarbu,la Frankie Caffe,de fiecare data a cintat pe chitarile de care se discuta aici,pe acele chitari au cintat si alti chitaristi de calibru,George Baicea,Adi Sarbu,George Patranoiu ..,toti au fost incintati de calitatea chitarilor Vlahopol.

Am tot discutat cu Mihai ,o sa facem un workshop,cit de curind,cu chitarile lui si amplificatoarele mele.

Sunt curios citi trepadusi de pe forum vor veni sa dea o pana pe acele chitari,fara suparare dar sunt multi pseudochitaristi pe acest forum,cind au o chitara in mina scot sunete si note din alta galaxie.

Pentru circotasi,sa incerce sa fabrice/construiasca propria chitara,signature,sa vedem ce o sa iasa si la ce pret.

 

 

Mihai nu vrea sa convinga comunitatea RGC sa cumpere chitarele lui,omul le prezinta,oricum preturule nu sunt pt foamea din Romania.

 

 

Multumesc Vio,

 

Vorba ta, foarte multi de aici in afara de faptul ca NU cinta NIMIC, sint artagosi, pusi pe misto, dar daca le dai un instrument mai scump de 238 euro cu tot cu TVA, se uita ca la MONALISA (cine dreaq o mai fi si aia)...

 

Ei nu au bani de corzi, pe care le schimba la 6-7 luni si se intreaba de ce suna chitara asa de prost, sau de ce se rupe coarda de chitara si nu tine 93 de ani si 7 luni.. Dar stiu sa faca misto...

 

Sint citiva nu foarte multi care mi-au spus ca primul meu model (si unicul deocamdata) seamana cu Ibanez... si mi-au spus-o in fata nu pe net... au cintat cu chitara si apoi au spus ca in afara de faptul ca seamana cu brandul mai sus mentiona, nu au ce sa-i reproseze ... dar repet cind vine omul si iti zice frumos, nu ai ce sa-i zici, ca este parerea lui si tine de gustul fiecaruia.

 

 

Apropos, eu imi schimb corzile cam odata la 3 saptamini, maxim o luna... Daca vrea cineva corzi de chitara second hand, le donez. si la cite chitare si corzi am, pot sa sustin tot RGC-ul.

 

Vis-A-vis de manufacturat ceva... oamenii nu stiu sa tina o surubelnita in mina sau sa masoare o doza, daca le dau un SUBLER sa masoare ceva cu el... s-a terminat smecheria...

 

Ii invit pe toti cei care fac misto, PE SCENA, sa cintam... sa vedem cine cinta, ce cinta, cum cinta... si apoi sa dezbatem...

By the way, pentru interesati... mi-am refacut trupa prin APRILIE si pina acum am avut 29 de concerte PLATITE pina in acest moment.. si anul nu s-a terminat ... unii NU aveti ANI cite concerte am avut eu doar anul asta.... asa ca vedeti-va lungul nasului.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Nu ti-am "terfelit" numele, expresia asta ma duce cu gandu' la calomnie, ceea ce nu e cazu'. Cu numele tau n-am nimic, am spus doar ca nu este potrivit pt. un brand, nu trebuie s-o iei personal.

 Nu am nicio secure/topor/baltag de ingropat deoarece nu am nimic cu tine, se pare ca viceversa nu este valabila. Pe topicu' asta am avut doua remarci/sugestii: nume de brand nepotrivit si un workshop care ar elimina din discutii inutile, te-ar ajuta la imagine si reclama. Bafta si spor!

 

Amice,

NU eu am inceput... tu ai inceput.. si acum ca vorbesti frumos, hai sa-ti explic..

TOATE brandurile din lume dar TOATE cu FOARTE mici sEXceptii... isi folosesc numele de familie pt a implementa un brand...

Stii oare cine este   Ferruccio Lamborghini  ???  Stii ce facea el inainte de masini si inca mai face?  Ia da-i "SARCI' pe "GOAGLE" ...

 

FORD, Mercedes, Gibson, Marshall, majoritatea parfumurilor si a oamenilor de moda si lista este prea lunga ca sa continui...  si conceptul din spatele acestor alegeri este simplu ca tot vorbeau unii de marketing...

 

"EU SINT GARANTIA ACESTUI PRODUS" 

... si daca cumva dintr-un accident cu sau faca voia ta se intimpla ceva cu produsul meu, eu ma ocup sa-ti remediez problema, daca nu reiese ca ai vut sa-ti faci un videoclip cu chitara sub apa, ai vrut sa vezi daca este FIREproof, sau daca ai vrut sa ii vezi rezistenta in kilonewtoni in fata drujbei...

 

In alta ordine de idei, nu te-ai prezentat...  :)

 

Pe mine ma cheama Mike Vlahopol, pe tine "cine" te cheama ?

 

Cu oaresce respect... ce-i drept esti pe drumul cel bun.

Multumesc pt urarile de bine.

 

O zi frumoasa.

 

EDIT 1: si nu am glumit... daca vrei asa ca fapt divers si fara ranchiuna sau alte subterfugii iti spun eu cum te cheama... ca sint si un mic mentalist.. 

 

Uite ca sa destind un pic atmosfera...

1 -

 

2 -

 

3 -

 

 

Edited by Crossroads
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Din punctul meu de vedere un brand (sustinut de calitate, bineanteles) nu este necesar sa poarte numele creatorului. Poate fi o varianta, dar nu o regula, inclusiv aici pe forum sunt niste baieti priceputi care au facut chestii de calitate ce nu le poarta numele.

 

 

In alta ordine de idei, nu te-ai prezentat...  xsmile.png.pagespeed.ic.XmCihtcE1S.webp

Pe mine ma cheama Mike Vlahopol, pe tine "cine" te cheama ?

 

 Fratu Eduard. Nu ma ascund in spatele anonimatului desi nu am cont pe facebook sau alte retele de gen. Am poze cu mecla pe alte forumuri si discutiile pe care le port in general ar fi lafel daca persoana s-ar afla in fata mea. As avea totusi o reticenta in a pune "Fratu" pe pedalele ce le construiesc.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Din punctul meu de vedere un brand (sustinut de calitate, bineanteles) nu este necesar sa poarte numele creatorului. Poate fi o varianta, dar nu o regula, inclusiv aici pe forum sunt niste baieti priceputi care au facut chestii de calitate ce nu le poarta numele.

 

 

 Fratu Eduard. Nu ma ascund in spatele anonimatului desi nu am cont pe facebook sau alte retele de gen. Am poze cu mecla pe alte forumuri si discutiile pe care le port in general ar fi lafel daca persoana s-ar afla in fata mea. As avea totusi o reticenta in a pune "Fratu" pe pedalele ce le construiesc.

 

... NO COMMENT...  :)

Link to comment
Share on other sites

Fratilor, omu asta face ceva de ce nu-l sustineti? Ar fi un brand din Romania poate poate peste cativa ani va fi un brand recunoscunt in Europa. Eu sunt la 800 km de Bucuresti nu ma pot duce sa-l testez m dar voi care sunteti din Bucuresti mergeti sa-l incercati cu effecte cu amplificatoare cu ce vreti voi si dupa acea sa va spuneti parerea despre instrument.

Problema e ca si cand Vio va chema la teste de amplificatoare nu s-a dus nici 10% din oamenii care dau din gura toata ziua pe forum.

Dati din gura numa sa nu va plictisiti toata ziua ., ca masjoritatea dintre voi nici nu stiti sa cantati la chitara.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Fratilor, omu asta face ceva de ce nu-l sustineti? Ar fi un brand din Romania poate poate peste cativa ani va fi un brand recunoscunt in Europa. Eu sunt la 800 km de Bucuresti nu ma pot duce sa-l testez m dar voi care sunteti din Bucuresti mergeti sa-l incercati cu effecte cu amplificatoare cu ce vreti voi si dupa acea sa va spuneti parerea despre instrument.

Problema e ca si cand Vio va chema la teste de amplificatoare nu s-a dus nici 10% din oamenii care dau din gura toata ziua pe forum.

Dati din gura numa sa nu va plictisiti toata ziua ., ca masjoritatea dintre voi nici nu stiti sa cantati la chitara.

 

 

Salut,

Iti multumesc mult de sustinere.. dar oamenii nu au inteles pina acum.. NU este obligatoriu sa placa primul meu produs TUTUROR. In primul rind este imposibil sa poti multumi pe toti din prima... Nici din a doua nu este usor.. mai ales ca nu sint o forta financiara ca marile firme care deja produc si nu am nici tehnologia lor...

 

Chitarele le-am polishat manual cel putin pe primele 3.. apoi un prieten mi-a dat o masina de polishat cu imprumut pina imi voi lua eu una. e multa munca..

 

Repet NU ma astept sa placa tuturor... sau poate chiar NIMANUI.. fratilor dar vorbiti frumos... asta este tot ce cer..

 

Exact ultima oara la Vio la sala... au fost doar chitaristi cunoscuti... vreo 7-9 oameni + vreo 3-4 pe care i-am cunoscut atunci.. Dar oamenilor le place sa trancane..

 

Dar poate se calmeaza si discutam frumos intr-un final....

 

Uite eu vreau sa va pregatesc un concurs foarte interesant cu premii chiar... Premii foarte folositoare.  revin cu detalii  :))

Link to comment
Share on other sites

Ca sa fim constructivi...

 

Concurs pentru cunascatorii formelor... "geometrice"

 

Daca ghiceste cineva numele chitarelor din poze in ordinea aparitiei pozelor de sus in jos si in proportie de 100% pina diseara la ora  12.00 adica ora ZERO...

ii fac cadou 10 sesturi de corzi D'Addario exact pachetul din imagine... Sint ultimile modele in materie de corzi...

Daca cistiga cineva va trebui sa-si plateasca transportul pe care tot el trebuie sa-l aleaga... posta Romana, Prioripost, DHL etc..

10 seturi de corzi x 4.88 euro = ... 48.8 euro din partea mea...

 

Scopul?

 

1. sa va demonstrez ca TOATE chitarele seamana intre ele indiferent de firma. Principul se aplica si la masini, si la tobe si la mai multe instrumente sau obiecte de uz general...
2. daca voi nu stiti sa deosebiti chitarele voastre preferate - ar trebui sa taceti dreaq din gura si sa nu mia fiti tari in clanta.
3. sa va demosntrez ca nu stiti NIMIC. cel putin nu despre chitare... mai ales despre chitarele voastre preferate..

In urma acestui concurs sa NU mai sariti cu gura, pentru ca o sa va "bat" la "jocul" vostru preferat...  vreti sa vedeti ce stiti...

 

voi aratati ca sinteit "smart asses" si ghiciti, DACA va tine... Eu o s ama tin de cuvint si trimit primului care ghiceste toate chitarele in ordinea afisata, premiul promis...

Am dat telefon .. transportul va costa undeva in jur de 15 ron cam oriunde in tara..

Succes domnilor... astept...






 


Marturisesc ca nu ma omor dupa aspectul estetic al acestor chitare, dar sa critici de pe margine politica de preturi mi se pare ridicol. Omul are niste costuri de productie, e treaba lui ce marja de profit isi fixeaza. Votezi cu portofelul si treci mai departe. Oamenii nu vad padurea din cauza copacilor. Ne plingem ca nu producem, nu exportam, dar cind cineva o face cautam nod in papura.

 

Mike, ai toata simpatia mea. Nu sint un potential client al acestui gen de chitara, dar apreciez ceea ce faci.

 

Multumesc de suport...

 

Fac in proportie de 80 - 90% ce forma vrei tu sau clientul... imi mentin o marja pentru ca nu vreau sa fac copii 100% dupa alte chitare... daca cienva vrea sa plece de la un model care ii place lui si sa-l personalizeze este ok.. cam ce am facut eu cu primul model.. dar sa copiez o forma al unei marci deja existente..  NU O VOI FACE..

in rest vorba ta.. atita timp cit eu nu stiu ce costuri implica productia de serie foarte mica su de unicate, nu poti sa ai pretentii si sa comentezi pretul cuiva.. Sint curios de ce nu comenteaza oamenii in strada pretul benzinei care este mult mai arzator dechit chitarele mele... :)

daca vreodata vrei sa probezi, sau ai nevoie de accesorii, doze custom, etc.. iti stau la dispozitie..

 

Cu stima,
Mike Vlahopol

post-5740-0-80561400-1413279554_thumb.png

post-5740-0-38830500-1413279569_thumb.png

post-5740-0-75463400-1413279583_thumb.png

post-5740-0-39767600-1413280058_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 Washburn? Spalat-ars la prima vedere.

 

 
 

 

 Mneah. Frate-meu are treaba doar cu ascultatu'.

Un pic de cultura muzicala si cultura americana nu strica nimanui...

 

Washborn este o tabla undulata cu care se spalau rufele in trecut inaintea aparitiei masinii de spalat.... preponderent folosita in america... si sint mai multe modele...

 

Apoi negri de pe plantatii au inceput sa o foloseasca pe post de instrument de percutie...  ce legatura are asta cu chitara cu acelasi NUME ???

 

Si iaca asa arata un WASHBURN autentic..  sper sa se vada link-urile...

 

1 -  http://ecx.images-amazon.com/images/I/91C37BGpW8L._SY355_.jpg

2 - http://www.carbolicsoap.com/media/wysiwyg/wsh_tub.jpg

3 - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/34/Glass_washboard.jpg

 

4 - http://lh3.ggpht.com/-zmZJbvWNBhs/Tzz_eRHZyBI/AAAAAAAASYA/GTzLA0CdkjQ/REA_woman_works_washboard_thumb%25255B1%25255D.gif?imgmax=800

 

5 - http://spectacles-petite-enfance.com/i/instruments/washboard-max-cotineau-mains.jpg

 

Asta sa ca sa intelegi ca NUMELE a ceva poate fi sau nu relevant.. cind a aparut chitara Washborn la fel au zis si aia.. chitara cu numele washborn... sinteti cu capul ??

GUESS what? asa a vrut proprietatul...

 

Edited by Crossroads
Link to comment
Share on other sites

daca sunt, de ce le folosesti ca si cum ar fi unul si acelasi?

citat din Wikipedia:

 

"The name "Washburn" originates from the middle name of George Washburn Lyon, one of the founders of Lyon & Healy"

 

Domnu Eugen, nu va mai chinuiti...am vrut si eu sa scriu ce ati scris dvs prima oara cu cele 3 nume, dar acum realizez ca e bine ca n-am facut-o :)

Va admir ca aveti rabdare

 

Eu as fi pus direct  http://www.pastoralin.com/wp-content/uploads/2014/06/Jackie-Chan-Meme-Template.jpg

 

Vroiam sa ofer niste sugestii de modificare spre a le face si Reb Beach style + un headstock putin mai ascutit si pickguardul modificat putin + shaping la contour la corp sa semene cu ibanez EX Series mai mult, dar am sters pozele cu modificarile citind cele de aici :) si m-am razgandit.

 

Multa bafta la ce intreprinzi! :respect:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Din ce inteleg eu domnul Vlahopol vrea sa fie acceptat asa cum e el cu bune si cu rele.

 

Din pacate sau mai exact din fericire, relatia comerciant vanzator nu face parte din categoria relatiilor in care "ma accepti asa cum sunt".

 

As zice ca mai degraba comerciantul e cel in postura de a accepta clientul asa cum e el si nicidecum viceversa.

 

In fine, drum bun si multa bafta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.vlahopolguitars.com/index.php/en/pickups/guitar-pickups  - scrie aici...

 

cum ziceam... Zebra shark este o specie de rechin - http://worth1000.s3.amazonaws.com/submissions/300500/300912_17f6_1024x2000.jpg

 

La dozele mele modelul Zebra Shark ca si celelalte vin culori  / nuante diferite. - ALB - NEGRU - IVORY / CREM SI ZEBRA (o bobina crem si o bobina neagra)

 

 

Asta-ti spuneam si eu :) pagina cu dozele nu functiona aseara cand am incercat, acum merge. 

 

"Zebra" e denumirea generica pentru HB c-o bobina alba si una neagra. E si specie de rechin, nu contest, insa daca o sa ai Zebre albe, negre si zebrate o sa apara oleaca de confuzie :)

Link to comment
Share on other sites

legat de nume... mie mi se pare chiar ok numele, are ceva aparte, diferit, si suna rock :)

probabil chitarile sunt ok, si eu daca mi-as face una dupa dorintele mele, as fi incantat, mai ales daca rezultatul ar fi cel scontat.

de pret nu am ce sa spun, oricum chiar daca e ,,criza'', multi din romania au chitari de mii de euro.

e suficient sa ne uitam la mica publicitate. probabil intre a alege dintre 2 chitari, una cu nume consacrat, si alta la inceput de drum,

si la pret relativ asemanator, se va alege chitara cu numele consacrat, desi, ar trebui sa primeze pe langa sound, calitate, ( presupunand ca ar fi relativ identice ), si originalitatea, in sensul in care as prefera dintre 100.000 de ibanez-uri identice, o chitara in serie mica, mai deosebita.

pt ca ar starni imediat ,,curiozitatea'' chitaristilor. aoleu, ce chitara ai? lasa-ma un pic sa cant la ea, uau, suna chiar bine...

pt ca varianta cealalta ar fi, aaa... ai si tu un ibanez... pai am si eu, are si vecinul, e chiar identica cu a ta... :)

Edited by tibimosby
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Salut

 - te scoate din sarite doza aia pentru ca habar nu ai cum sa o folosesti, nu stii cind si nici la ce foloseste - drept pt care te scoate din minti.

 

Gresit. Dar daca tie iti place atit de mult doza aia si mai si stii cum sa o folosesti, pot s-o dau jos si sa ti-o trimit, s-o folosesti tu ca pe supozitor. 

 

- fiecare merster de chitare face ce vrea el si cum vrea el - NU ESTE TREABA TA..  :) DACA AI BANI, DOLARI, EURO, LEVA, FORINTI... te duci la un mester din asta si ii zici cu fata aia din avatar.... "fratioare" mie imi faci o cobza asa cum vreau eu, poti sa faci? si vezi daca iti face sau nu... PINA ATUNCI..

 

Nu, mersi. Imi place la magazin.

 

- Strike, Nike sau Bike nu stiu sint - fiecare cu gasca lui.. chitarei i-am adus multe modificari nu doar unele... o vind cu cit vreau eu si concurez cu cine vreau eu. cumpara si tu un sistem tremolo LO PROFILE de la ScHALLER da banu si vezi cit costa si apoi fa-ti du doze custom  si vezi cit te costa.. daca ai banet si nu ai ce face cu ei..

 

Am deja doze super misto, nu-mi trebuie altele, fie ele si "custom".

 

- I-ati ce chitara vrei tu... i-ai de 150 de euro ca suna bine pt tine.. chitara mea NU este pt unul ca tine :)

 

Imi "i-au".

 

EDIT...???? uite las aici un mesaj public.... hai sa ne vedem unde vrei tu si sa vedem daca ma bati... BA esti intreg la CAP?

 

IRONE.... CIND VREI TU SI UNDE VREI TU... spune ziua si locul...

 

Eu cred ca te bat. Totusi, satisfactia pe care as avea-o dupa ce te-as cafti nu ar justifica efortul de a umbla pe coclauri pentru orgoliul ranit al unuia de pe internet. Asadar, daca vrei sa ne batem, iti trimit adresa mea pe privat si vii tu frumusel cind consideri.

 

PS NU mai exista moderatori pe RGC? Asta ma ameninta mai in gluma mai in serios.. si lumea de aici se asteapta ca eu sa tac sa sa o iau ca pe o gluma si sa fiu jovial, curtenitor, amabil cu astfel de INAPTI ?

 

Ahh, adineaori erai un fel de zmeu. Acum gata, ai revenit la adolescenta depresiva? Eventual suna la politie.

Si sa stii ca aia n-a fost o amenintare. Daca tu ai luat-o ca pe o amenintare imi pare rau pentru tine.

 

:))))

 

ba pe tine NU pot sa te respect...

 

Esti genetic incapabil s-o faci? :))

 

 

Acum serios, aveti un stil - de a "sugera" sau a scoate in evidenta greselile omului - ce contine aceeasi diplomatie ca si purtarea lui Mobutu Sese Seko. Si apoi toti se mira de reactiile de aici, de mistocareala de bodega cu bere ieftina si mici afumati. Clar omul nu are o strategie de marketing cu tot ce implica asta, nu are 100% atitudine de vanzator si alte cele dar subliniati problemele, propuneti solutii etc. Omul incearca sa faca ceva si pentru asta merita incurajat nu scuipat si injurat la o "samanta" in fata blocului

 

Si tu ce propui Mister, sa-i plingem de mila? Daca n-are strategie de marketing, sa-i facem noi? Asta-i culmea. Daca nu stie sa-si vinda produsele, sa fie sanatos. Desi initiativa e de apreciat, ea nu e totul. Succesul in afaceri - pentru ca e o afacere - consta in cu totul altceva.

 

mai ales ca nu sint o forta financiara ca marile firme care deja produc si nu am nici tehnologia lor...

 

Ehh, nu-i nimic. Daca n-ai tehnologia, macar preturile sa le ai.

 

Sint curios citi dintre cei care apreciaza "initiativa" lui Vlahopol vor cumpara chitare de la el.

 

Mai Vlahopol, eu inteleg ca vrei si ca te straduiesti sa faci ceva, sa dai nastere unui brand, sa nu'sh, n-am idee care sint obiectivele tale. Probabil vrei doar sa te umpli de bani - iti urez multa bafta. Totusi, tu nu intelegi ca initiativa nu e totul si succesul unei afaceri nu prea are legatura cu ce chestii noi aduci. TU, fie ca-ti place sau nu, ESTI PREA MIC pentru a avea initiativa, sau pentru ca initiativa ta sa poata fi luata in serios. Crede-ma pe cuvint. Initiativa au avut si marile firme si, dupa cum vezi, lumea tot in jurul vechiului Stratocaster orbiteaza.

Uite exemplu la Gibson, care au venit cu tot felu' de idei, cu sisteme robot, cu chitare din fibra de carbon si cu multe alte cacaturi. Nici macar ei n-au avut cum sa impuna "inovatiile" astea.

 

Repet, nu stiu care e scopul tau, dar judecind dupa preturi, ochesti prea sus din start si nu te vad bine. Ai avea mai mult succes daca ai face chitare de 150 de euro, pentru adolescenti. Daca le faci ieftine si bune, fii sigur ca lumea le va cumpara, macar din lipsa de alternativa. Daca le faci scumpe si bune, nu uita ca exista Gibson si Fender si e greu sa convingi pe cineva sa ia de la tine si nu de la ei.

 

Ma rog, eu ma retrag de pe topicul asta. Mult succes!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

washbUrn

washbOrn

washbOArD

 

mie mi se par cuvinte diferite

 

Salut,

Trebuie sa marturisesc ca am adus aceasta discutie in atentia lui tocmai pentru a sublinia un anumit lucru... Trebuie sa mai marturisesc ca din viteza am gresit cind am scris prima oara...

 

Discutia asta a purtat-o cu mine unul din directorii de la Washburn.. ma refer al chitara acum... TOT el mi-a spus ca a creat oaresce confuzii cu multi ani in urma in rindurile Americanilor datorita numelui... Insa cei de atunci au ales acest nume tocmai datorita asemanari dintre cele 3 cuvinte.

 

In fine.. greseala mea ca ma grabesc cind scriu si dau post... poate prea repede :))

 

fara sa mai EDITEZ..

 

Washborn (aici trebuia sa scriu WASHBOARD) este o tabla undulata cu care se spalau rufele in trecut inaintea aparitiei masinii de spalat.... preponderent folosita in america... si sint mai multe modele...

 

Apoi negri de pe plantatii au inceput sa o foloseasca pe post de instrument de percutie...  ce legatura are asta cu chitara cu acelasi NUME ???

 

Si iaca asa arata un WASHBURN autentic..  sper sa se vada link-urile...

 

 

 

 

Edited by Crossroads
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.