sam Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Bă, chiar! Care e faza cu anunţatul într-un topic că ai trimis un MP? Nu o înţeleg, deşi am văzut-o şi prin alte locuri. E o tampenie pentru ca la mesaj privat primesti oricum notificare pe email, pe cand la postare in topic primesti email doar daca ai bifat 'follow this topic'. Ar avea logica doar pentru cine nu foloseste email-ul si eventual nici nu se logheaza pe RGC. Intra doar pe topic din cand in cand si vede 'ai PM'. Alta explicatie nu vad.
ramurel Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Ei, na... e "marcarea teritoriului"... "New dog in the neighbourhood, so step off everyone ! That bone is mine ! Fuck off ! " . 1
sam Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Pai da, dar e o prostie pentru daca te intereseaza ceva si-l vrei doar pentru tine ar trebui sa mergi pâş-pâş ca ninja nu sa trambitezi si sa atragi atentia. Daca strigi in gura mare 'ai PM' practic dai si un up topicului respeciv. Edited March 6, 2014 by sam
ramurel Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Unii sunt mai ninja ca alții, ce sã-i faci ... Jeez, dude ! Relax, take a deep breath ! . 1
Crypto Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Pai da, dar e o prostie pentru daca te intereseaza ceva si-l vrei doar pentru tine ar trebui sa mergi pâş-pâş ca ninja nu sa trambitezi si sa atragi atentia. Daca strigi in gura mare 'ai PM' practic dai si un up topicului respeciv. E o sabie cu două taişuri, asemenea abordare. În primul rand, descurajează eventualii clienţi, când văd "ai PM", deja se gândesc dacă mai este sau nu vândut, dacă l-a vândut şi nu a updatat topicul etc, deobicei pleacă mai departe, pe de altă parte, creşte înteresul pentru acel produs, nu prea iţi mai vine să faci un lowball offer dacâ produsul respectiv are un grad de înteres mai mâricel, iar din punctul vânzatorului, ai avea mai mult tact să refuzi o oferta, ştiind ca ai mai multe şanse ca persoana înteresată să revină cu o oferta mai bună. Acelaşi principiu se regaseşte şi la case mai mari, umflarea actiunilor, ghost bidding şi altele. 2
FiveseveN Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 You might be overthinking it just a tad, având în vedere câți clienți scriu "a-i PM". 1
ratza_sb Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Şi din punctul meu de vedere e o prostie, dar am zis că poate sînt eu mai bătut în cap şi-mi scapă ceva.
edy_wheazel Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nu port sa pun un pret pentru ca a costat asa de mult incat oricat as cere nu-mi voi recupera nici macar jumatate din bani 3
sam Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 "Nu port sa pun un pret pentru ca a costat asa de mult incat oricat as cere nu-mi voi recupera nici macar jumatate din bani" Extrasa din context suna intr-adevar ciudat. Dar e vorba de o chitara facuta pe comanda in State daca retin bine, omul a atasat factura, intr-adevar a costat destul iar in Romania o va vinde mult in pierdere. Omu' vroia sa zica ca e constient si realist
Capitanul_Nam Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 nu vreau sa stiu cum suna corzile alea la 60 lei. in fine, taica-meu este muzician-profi si testeaza in permanenta tot felul de chestii noi, printre altele si aceste corzi, pe care le intinde pe bas, canta o piesa si daca nu-i plac le da jos, asta-i explicatia, pur si simplu. Am vandut pana acum vreo 30 seturi si n-am avut nici o reclamatie, din contra am clienti care au mai cumparat ulterior unul, chiar doua seturi!!! Postul original : http://forums.rgc.ro/topic/100062-corzi-elixir-warwick-fender-daddario-sit-set-de-4-5-si-6/?p=878395 Povestea pe scurt : omul vinde corzi de bass SH si la supra-pret, cu motivatia ca sunt testate sa fie bune. 5
otringal Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 poate se apuca si vinde si prezervative pe acelasi principiu sa fie love 2
sam Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Nu e de pe forum dar e buna. Se vinde pe Facebook o chitara Harley Benton cu 400 ron si unu' zice:"Ai ceva chitari frumoase ..dar cum ne poti demostra autenticitatea ?""Sa stii ca exista cateva persoane in romania care copiaza de la vopsit pana la accesorii chinezesti orice chitara .. si sincer nu mi-as dori sa fiu victima" 9
Recommended Posts