• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

ratza_sb

Veteran
 • Content count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

ratza_sb last won the day on July 26 2013

ratza_sb had the most liked content!

Community Reputation

160 Excellent

About ratza_sb

 • Rank
  Membru
 • Birthday 11/06/82

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sibiu
 • Interests
  Chestii lichide care au mai multe grade decît corpul uman.

Other Information

 • Scule
  Zdrăngănitori:
  - Fender CD-60
  - Epiphone Les Paul standard plus top

  DIY stuff (mai mult sau mai puţin asamblate):
  - Nobels ODR-S
  - Amplificator 10W (LM1875)
  - Cabinet 1x12" (Celestion G12H30)

Recent Profile Visitors

2,771 profile views
 1. Cred că singurele moduri în care-ţi poţi da seama auditiv de diferenţe ar fi: - hard clipping, la care nu prea ajungi cu un preu fiindcă vrei să faci semnalul obez, nu luat la daltă; - zgomot cînd pui mai multe high-gain în cascadă şi fiecare mizerabil amplifică jegurile adunate din celelalte (zgomot propriu, rejecţie sursă, PCB rutat de un orb etc).
 2. Adică vrei să zici că nu sînt diferenţe auditive între operaţionale puse să distorsioneze? Păi aceste cuvinte ne doare.
 3. Ar fi foarte în regulă, numai că fix asta e problema: textul legii interzice astfel de locuri speciale.
 4. nu sînt de acord, în condiţiile în care legea spune că: "prin spațiu public închis se înțelege orice spațiu accesibil publicului sau destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate ori de dreptul de acces, care are un acoperiș, plafon sau tavan și care este delimitat de cel puțin doi pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent". Practic nu poţi fuma nicăieri.
 5. Nu mai e aşa rapidă fiindcă începi să gîndeşti ce faci în loc să înveţi mecanic. Eu m-am apucat de chitară la 30 de ani, am pus mîna pe ea din joi în paşti şi m-am apucat de studiat în cel mai haotic mod posibil. Abia de vreo juma' de an am început s-o iau logic.
 6. Văd că se găseşte pe eBay. http://www.ebay.com/itm/M147-M147B1-Bass-Pedal-chip-x-ELKA-CRUMAR-FARFISA-WERSI-LOWREY-ORLA-GAMBITT-SIEL-/371537528204?hash=item56815cc58c
 7. Ai grijă cu LM3886, dus în clipping face EXTREM de urît.
 8. Aveţi grijă cu TL-urile, mai ales la gain mic.
 9. Sau citeşti în datasheet.
 10. Dacă nu se topeşte izolaţia de la rezistenţele alea, totul e în regulă. Oricum o să le mai fîţîi dacă apare zgomot.
 11. Adevărul e că şi mie îmi place ce a ieşit. Deh, nu proiectez cablaje de ieri.
 12. De decor. Acu' îmi dau seama că n-aveau ce căuta pe placă. )
 13. Femeile sînt ca sarmalele. Le umpli cu carne şi torni nişte smîntînă deasupra.
 14. N-a trecut decît un an, iar amplificatorul şi cabinetul sînt în fix aceeaşi stare. Daaar... noroc că mai primesc cîte un şut în cur care mă propulsează. Some porn.
 15. Filtrul de pe reţea nu te va ajuta cu nimic. Problema cu sursele în comutaţie e că nu sînt aşa simplu de făcut să tacă. Nu e ca la liniare, unde mai pui un condensator şi gata. Dacă sînt prost făcute, poţi avea "plăcerea" de a le face să oscileze.