www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MichaelGross

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About MichaelGross

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  Lucky Thirteen

Recent Profile Visitors

1,353 profile views
 1. MichaelGross

  vând Clapa Midi M-Audio Oxygen 49

  Clapa arata foarte bine, a fost folosita la mai multe concerte ca input pentru ableton si s-a comportat de fiecare data foarte bine. Are multe fadere si butoane programabile astfel incat poate deveni piesa centrala de control a intregii prestatii daca este imperecheata cu ableton sau alt daw similar.
 2. Microfonul suna foarte bine tinand cont de pretul lui, a fost folosit de mai multe ori in studio. Eticheta s-a dezlipit si grilajul are o mica adancitura dar nimic care sa afecteze functionalitatea. Pentru 100 de lei in plus pot include si shock mount + pop filter, cumparate separat.
 3. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez RG421EX

  1250
 4. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez RG421EX

  Chitara electrica Ibanez RG421EX. Cumparata acum mai putin de un an de la MCMusic, arata in principiu ca noua. Corp de mahon, hardtail, configuratie H-H cu doze Quantum, gat Wizard 3 foarte comod. Finish-ul negru mat arata foarte bine si iese bine in poze. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 5. MichaelGross

  cumpăr Alimentator procesor

  https://www.ebay.co.uk/itm/REPLACEMENT-POWER-SUPPLY-ZOOM-AD-0012-AD-12-15V-1500mA-AC-ADAPTER-G7-1UT-G9-2TT-/361252040146 Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 6. Salutare! Am inceput sa lucrez la cateva scheme de efecte pe care as vrea sa le construiesc, pentru inceput inspirate din circuite cunoscute. Am mai construit efecte dar de data asta as vrea sa experimentez putin cu SMD. Componentele o sa le iau in cea mai mare parte de pe lcsc.com pentru ca ma avantajeaza transportul la pachet cu placile de pe jlcpcb. Trecand prin componente am observat ca nu prea gasesti varietate prea mare de condensatoare film ca SMD. De aici intrebarea, care e cea mai ok substitutie? Din cate stiu si am vazut la through hole ceramicele nu suna prea bine cand sunt in circuitul audio direct. E altfel la condensatoarele ceramice multilayer? O alta alternativa ar fi tantalum dar multe firme destul de mari au inceput sa evite tantalul din cauza disputelor politice si incalcarea drepturilor umane din Congo, unde se mineaza. Sa incerc cu ceramice multilayer si la valori mai mari de 1nF sau sa caut alternative pe mouser sau alte site-uri? De asemenea, m-ar ajuta orice sfat legat de trecutul pe SMD. Mersi!
 7. Vand doua seturi de straplock-uri Dunlop. Un set e negru cu pin-uri slim si celalalt nickelat cu pin-uri dual design(adica poti prinde si curele fara sisteme straplock, in mod conventional). Le vand pentru ca am vandut chitarile pe care erau montate. Sistemul celor de la Dunlop mi se pare extrem se sigur, nu am avut nicio problema de cand il folosesc. Straplock-urile sunt 50/setul sau 80 ambele iar cumparatorul plateste transportul.
 8. Bouzouki irlandez Hora Reghin, cumparat in 2018, utilizat destul de putin in studio. Stare foarte buna, nu a fost scos la concerte. Acordaj: GDAD. Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 9. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Husa de clapa 76 de taste Gewa

  Vand husa de clapa Gewa pentru clape de 76 de taste. Folosita ocazional la concerte, in stare buna. Are un buzunar pentru diverse accesorii. Trimit in tara pe costul cumparatorului.
 10. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1200. Up! Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 11. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  Up! 1250 negociabil. 1350 cu hardcase.
 12. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1300. Accept schimburi cu monitoare de studio, strat/tele mexican + diferenta
 13. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1400. Sau 1500 cu un case ibanez inclus. Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 14. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  Salut! Vand un ibanez S520 in matte black. Chitara este echipata cu sistemul Edge Zero III care mentine acordajul foarte bine. Corpul e de mahon, gatul e wizard 3, dozele infinity. Per total suna si se comporta foarte bine, e destul de versatila, sunetele de clean/split sunt surprinzator de bune. O vand doar pentru ca nu folosesc sistemul floyd rose. Se poate proba in Brasov.
 15. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Tc Electronic Nova System

  Up, accept schimburi cu pedale de reverb, modulation, pedaliere si surse
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.