www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MichaelGross

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About MichaelGross

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  Lucky Thirteen

Recent Profile Visitors

1,201 profile views
 1. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1200. Up! Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 2. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  Up! 1250 negociabil. 1350 cu hardcase.
 3. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1300. Accept schimburi cu monitoare de studio, strat/tele mexican + diferenta
 4. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  1400. Sau 1500 cu un case ibanez inclus. Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
 5. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Ibanez S520

  Salut! Vand un ibanez S520 in matte black. Chitara este echipata cu sistemul Edge Zero III care mentine acordajul foarte bine. Corpul e de mahon, gatul e wizard 3, dozele infinity. Per total suna si se comporta foarte bine, e destul de versatila, sunetele de clean/split sunt surprinzator de bune. O vand doar pentru ca nu folosesc sistemul floyd rose. Se poate proba in Brasov.
 6. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Tc Electronic Nova System

  Up, accept schimburi cu pedale de reverb, modulation, pedaliere si surse
 7. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Yamaha Piagerro NP V60 (76 clape)

  Up, 1000
 8. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Tc Electronic Nova System

  Up, 1000, case inclus. Accept schimburi.
 9. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Yamaha Piagerro NP V60 (76 clape)

  Up, 1100
 10. Hello! Vand procesor TC Nova System, o solutie foarte buna all-in-one pentru cam orice gen de muzica. Efectele sunt excelente, mai ales delay-urile si reverb-urile. Efectele pot fi activate individual, Nova devening un pedalboard all-in-one sau pot fi salvate ca preseturi. Poate controla alte efecte Midi, posibilitate de control cu pedala de expresie. Vine cu case thon foarte solid pe masuri inclus in pret.Se poate proba in Brasov, trimit in tara prin Fancourier pe costul cumparatorului.
 11. MichaelGross

  vând [EXPIRAT] Yamaha Piagerro NP V60 (76 clape)

  Up! Trimis de pe al meu GT-I9515 folosind Tapatalk
 12. Vand clapa din titlu, cumparata de pe thomann acum doi ani. A fost folosita in mare parte in casa, ocazional si live. Stare buna, are doar cateva zgarieturi fine care se vad doar la o inspectie detaliata. Aspect 9/10. Descrierea completa cu toate functiile o gasiti pe site-ul yamaha. Clape semi-weighted, undeva intre un synth normal si pian. Am fost multumit de ea atat ca si tonuri(500) si sunet cat si ca si functii si versatilitate. Are split, dual voice si salvare de preseturi deci e ok si pentru live, fiind si foarte usoara. O vand pentru ca vreau un upgrade la un workstation entry-level. Clapa mai este in garantie inca un an. Se poate proba in Brasov. Trimit in tara prin Fancourier pe costul cumparatorului.
 13. MichaelGross

  Nut Graphtech PRS

  Mersi de raspunsuri! O sa il iau probabil de pe muziker, nu m-am gandit ca gasesc acolo. Cu refacutul inaltimii corzilor mi-era clar ca o sa am de-a face, dar voiam un punct de pornire maipotrivit pentru chitara. Thanks!
 14. MichaelGross

  Nut Graphtech PRS

  Salutare, stie careva de unde as putea cumpara, fara costuri de transport prea mari un nut Graphtech din Black Tusq pentru o copie PRS? E vorba de modelul PT-6643-00 (http://www.graphtech.com/products/product-detail/pt-6643-00-black-tusq-nut-6-stg-electric-nut-43-x-6?id=3d316ce7-0c87-40a0-b524-7b5a7f334f87) Pe thomann nu e disponibil si de pe site-ul graphtech ma costa transportul mai mult decat piesa. Mersi!
 15. Vand amp-ul mentionat in titlu. Este un amp cu tonuri foarte bune pentru cam orice gen de muzica avand in vedere pretul de vanzare si faptul ca e digital. Review-uri gasiti destule pe youtube si cam toate zic ca pentru banii lui e excelent ca bedroom amp. A fost cumparat acum doi ani dar inca arata foarte bine, nu are nicio zgarietura in tolex. Prefer predare personala in Brasov dar sunt dispus sa trimit si prin curier daca e nevoie.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.