www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MichaelGross

Newcomers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

4 Neutral

About MichaelGross

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  Lucky Thirteen

Recent Profile Visitors

1958 profile views
 1. Cheitele s-au dat, au mai ramas adaptoarele la 15 lei/set si roller bridge-ul.
 2. Piesele s-au dat, dar au mai ramas adaptoarele la 15 lei. In plus am mai gasit un roller bridge pe care il dau cu 50 de lei si un set de tunere de pe un Cort M-200 pe care il dau tot cu 50.
 3. Update, 40 pentru piese, 15 pentru adaptoare
 4. Vand un stativ de laptop/launchpad/synthuri pentru scenă de la Soundking. Este foarte stabil si se face destul de compact când e strâns. L-am folosit pentru un laptop cu Abletion Live la concerte si era o unealta foarte practica pentru că nu mai stăteam cu stresul de a călca pe laptop si setup-ul devenea mai usor de folosit cu laptopul la înălțimea mâinilor. Pentru că este totuși destul de măricel prefer predarea personală in Brașov.
 5. Vand o pedala acordor de la Artec, Big Dots Matrix Tuner. Are contrast foarte bun, display-ul e usor de citit si este destul de rapida. Din pacate capacul de pe spate pentru baterie s-a pierdut(se poate vedea in a doua poza), dar nu ar trebui sa fie o problema daca e folosita pe pedalier cu sursa de tensiune externa. Se poate trimite prin Fan Courier.
 6. Update, nu verficasem pretul actual cu care se vinde. Noul pret e 2500 pentru tot pachetul.
 7. Vand piesele din poze. Accesoriile de strat vin de pe un Squier Affinity Strat, doza e cea de bridge. Adaptoarele sunt cumpărate de la diverse magazine de muzică/electronică. Prețuri: -20 pentru adaptoare -60 pentru accesorii Se pot trimite prin Fan Courier sau Posta Romana
 8. Vand clapa/sintetizatorul/workstation-ul Korg Kross 2, versiunea cu 61 de taste. A fost folosita la concerte si mi s-a parut un instrument extrem de versatil. Am folosit-o atat pentru pian/strings/orga/synths cat si ca sampler si audio player pentru backing track-uri. Faptul ca e usoara si compacta o face foarte usor de carat la concerte. Vine cu ambalajul original, un stativ destul de stabil, pedala de sustain si husa originala de la Korg. Pentru ca a fost cumparata in 2018 din pacate nu mai are garantie, dar in cei doi ani cat a fost folosita(pana in 2020), nu am avut nicio problema cu ea. Se poate testa in Brasov sau trimite prin Fan Courier.
 9. Vand un efect de distors de chitara pe lampa, Blackstar HT-Dual. Are urme normale de uzura pentru o pedala scoasa la concerte dar inca are multa viata in ea. Am fost foarte multumit de ambele canale, primul fiind orice de la clean boost, breakup pana la drive si al doilea poate oferi de la crunch pana la distors brutal. Iesirea cu cab sim e foarte utila pentru repetitii si concerte cabless. Vine cu adaptorul de 16v/0.8A si ambalajul original. Se poate trimite in tara cu Fan Courier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.