www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MichaelGross

Newcomers
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  Lucky Thirteen

Recent Profile Visitors

2291 profile views

MichaelGross's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

 1. Vand o extensie pentru un stativ de clapa in X de la Soundking. Se prinde foarte bine de stativ si face posibila prinderea unei a doua clape peste cea de pe stativ. Bara transversala face totul foarte solid, as zice ca tine lejer pana la 10kg.
 2. Vand un stativ pentru 3 chitari Rockstand. E solid, incapator atat pentru electrice cat si pentru acustice si faptul ca se pliaza il face foarte practic pentru concerte la care e nevoie de mai multe chitari.
 3. 2, 3, 4, 6, si 7 s-au dat, HOF2 e rezervat, mai e disponibil Acoustikar-ul la 220 lei.
 4. Salut, Vand head-ul din titlu. Este pe tranzistori, overdirve-ul suna binisor iar clean-ul excelent. In plus are reverb pe arc care suna foarte bine. Vine cu footswitch si cablu de curent pentru care am uitat sa fac poza. Disponibil doar pana pe 9 ianuarie.
 5. Salut, vand un cab Harley Benton G212 Vintage, are doua difuzoare Celestion Vintage 30. In plus fata de original vine cu roti detasabile, destul de practice, si husa care se vede in poze. Vine fara panza custom. Disponibil doar pana pe 9 ianuarie.
 6. Salut, vand un pedalier Rockboard marime cat pentru aprox 8-10 pedale. In plus fata de original are o sursa cu output-uri izolate Powerplant Junior si backlight custom RGB. Luminile ruleaza WLED pe o placa Wemos D1, au multe animatii si pot fi controlate prin WiFi prin intermediul aplicatiei oficial de pe Google Play, footswitch si telecomanda cu infrarosu inclusa. Video cu animatiile Pedalierul mai vine cu husa originala, cablurile de curent de diferite lungimi, doua patch cable-uri de 15cm, unul de ~20cm si unul de ~40cm. Disponibil doar pana pe 9 ianuarie.
 7. Salut, vand mai multe pedale cu diferite grade de uzură: 1. TC Electronic Hall of Fame 2 - 450 RON Stare buna, nu are zgarieturi, inca am ambalajul original. Cumparat in 2018 de la Muziker. Vine cu velcro pe spate. 2. TC Electronic Flashback - 250 RON Uzura normala, a avut footswitchul stricat la un moment dat dar a fost reparat si functioneza bine acum, de-aia pretul scazut. Vine cu velcro pe spate dar fara cutie. 3. TC Electronic Polytune 2 - 200 RON Are cateva zgarieturi fine pe display dar nu influenteaza cu nimic acordatul, inca se poate citi perfect displayul. In rest arata destul de ok pe exterior. Din nou, velcro pe spate, fara cutie. 4. Maxon PhaseTone - 150 RON Un phaser un pic mai necunoscut, suna foarte smooth, da un vibe destul de vintage si se amesteca bine cu alte instrumente. Vopseaua e luata in cateva locuri, are ceva ding-uri dar toate astea ii dau plus de mojo. Ca mai sus, cu velcro, fara cutie. 5. Mooer Acoustikar - 220 RON Stare buna, suna destul de convingator, din cate stiu e clona unui BOSS AC-2. Vine cu cutia originala. 6. Ernie Ball VP JR - 200 RON Versiunea de 250k pentru instrumente pasive, e extrem de solida si face ce ar trebui sa faca. Vine fara cutie. 7. Clona Klone Centaur - 50 RON As zice ca suna ca originalul dar nu am cantat prin original. True Bypass, aspect DIY, velcro pe spate, vine cadou la cumpararea a oricaror doua pedale de mai sus. Pentru fiecare pedala cumparata in plus se adauga 5% reducere la pretul total, toate pedalele pot fi livrare prin curier pe cheltuiala cumparatorului. Disponibile doar pana pe 9 ianuarie.
 8. Cheitele s-au dat, au mai ramas adaptoarele la 15 lei/set si roller bridge-ul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.