www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MichaelGross

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MichaelGross

  1. Vand un efect de distors de chitara pe lampa, Blackstar HT-Dual. Are urme normale de uzura pentru o pedala scoasa la concerte dar inca are multa viata in ea. Am fost foarte multumit de ambele canale, primul fiind orice de la clean boost, breakup pana la drive si al doilea poate oferi de la crunch pana la distors brutal. Iesirea cu cab sim e foarte utila pentru repetitii si concerte cabless. Vine cu adaptorul de 16v/0.8A si ambalajul original. Se poate trimite in tara cu Fan Courier.
  2. Legat de partea cu Paypal, la checkout poti alege varianta sa se faca tranzactia in valuta anunțului si banca emițătoare a cardului sa preia schimbul valutar, ceea ce aproape mereu e mai avantajos decat cursul Paypal.
  3. https://www.ebay.co.uk/itm/REPLACEMENT-POWER-SUPPLY-ZOOM-AD-0012-AD-12-15V-1500mA-AC-ADAPTER-G7-1UT-G9-2TT-/361252040146 Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk
  4. Salutare! Am inceput sa lucrez la cateva scheme de efecte pe care as vrea sa le construiesc, pentru inceput inspirate din circuite cunoscute. Am mai construit efecte dar de data asta as vrea sa experimentez putin cu SMD. Componentele o sa le iau in cea mai mare parte de pe lcsc.com pentru ca ma avantajeaza transportul la pachet cu placile de pe jlcpcb. Trecand prin componente am observat ca nu prea gasesti varietate prea mare de condensatoare film ca SMD. De aici intrebarea, care e cea mai ok substitutie? Din cate stiu si am vazut la through hole ceramicele nu suna prea bine cand sunt in circuitul audio direct. E altfel la condensatoarele ceramice multilayer? O alta alternativa ar fi tantalum dar multe firme destul de mari au inceput sa evite tantalul din cauza disputelor politice si incalcarea drepturilor umane din Congo, unde se mineaza. Sa incerc cu ceramice multilayer si la valori mai mari de 1nF sau sa caut alternative pe mouser sau alte site-uri? De asemenea, m-ar ajuta orice sfat legat de trecutul pe SMD. Mersi!
  5. Mersi de raspunsuri! O sa il iau probabil de pe muziker, nu m-am gandit ca gasesc acolo. Cu refacutul inaltimii corzilor mi-era clar ca o sa am de-a face, dar voiam un punct de pornire maipotrivit pentru chitara. Thanks!
  6. Salutare, stie careva de unde as putea cumpara, fara costuri de transport prea mari un nut Graphtech din Black Tusq pentru o copie PRS? E vorba de modelul PT-6643-00 (http://www.graphtech.com/products/product-detail/pt-6643-00-black-tusq-nut-6-stg-electric-nut-43-x-6?id=3d316ce7-0c87-40a0-b524-7b5a7f334f87) Pe thomann nu e disponibil si de pe site-ul graphtech ma costa transportul mai mult decat piesa. Mersi!
  7. Hello everyone! \m/ Am trecut si noi finally prin ceata plina de obstacole(mostly financiare) care este scosul unui EP. Prima piesa de pe "Standing in the Shadows" poate fi ascultata mai jos pe Youtube, restul vor aparea in viitorul apropiat. EP-ul poate fi ascultat integral pe Deezer/Spotify/Tidal/orice streaming service.
  8. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Cumpar 3 footswitch-uri(comutatoare) momentare, normally open, si o carcasa hammond 1032L(sau ceva similar). Piesele sunt pentru un G-Switch(TC Nova System), deci daca are cineva orice footswitch cu 3 butoane momentare deja construit, accept si modalitatea asta, in limita unui pret rezonabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.