www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Batut De Politisti In Sectia De Pe Lipscani


stelica
 Share

Recommended Posts

James, din cate observ locuiesti in Austria, motiv pentru care te felicit. Nu neaparat pentru Austria cat pentru ca ai plecat din Romania, o tara peste care vor mai trece cativa zeci de ani pana sa ajunga la nivelul statelor (mai) civilizate. Si ce-i mai trist ca in tot acest timp acestea nu vor sta pe loc. Si uite-asa, n-avem practic nicio sansa sa-i ajungem. A nu se intelege ca p-afara e lapte si miere. S-au vazut cazuri d-astea si la ei.

 

Nu stiu de cat timp esti acolo, daca stai permanent sau nu, dar ma gandesc ca ai plecat de mult si ai uitat ce se intampla prin tara. Sau poate pur si simplu nu esti la curent. Breaking news, institutiile statului comit aici abuzuri inimaginabile. Iar politia e unul din ele, indiferent ca vorbim de rutier, comunitar, penal, jandarmerie, etc.

 

Nu sunt in masura sa ma pronunt cu privire la veridicitatea spuselor lui Stelica pentru simplul fapt ca n-am fost prezent. Insa cunosc destule cazuri (reale) in care politia a comis abuzuri grave. Asadar personal nu mi se pare de necrezut ce-a povestit el. Si daca 50% din ce-a povestit e real, nu mi se pare normal sa se duca sa plateasca amenda cum spui tu si sa se prefaca ca nu s-a intamplat nimic. E frustrant.

Edited by sam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu contest ca politia poate comite astfel de abuzuri, dar nici nu putem generaliza, sunt mere acre peste tot.

 

Uneori, cand te astepti, si poate ar fi cazul sa ti-o iei urat de la politisti, ai parte de profesionalism si clementa, probabil li s-a facut mila de varsta pe care am avut-o atunci, doar cu o amenda m-am ales, si o mare sperietura.

 

Pe de alta parte, pentru doi copii practic, s-au mobilizat 2-3 masini de politie si o duba, nu contest ca exagereaza, sau se plictisesc noaptea.

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

Sunt doar basme ce ai scris. Nu e nimic de analizat.

Du-te si plateste amenda.

pareai penibil..

.

Trebuie sa intelegeti, corpu uman nu rezista la atatea lovituri gen matrix/dragonballz.

E mult prea exagerat ce a scris acolo. Nu contest marlania si tzigania politiei si a jandarmeriei romane, dar nu cred in asa povesti si dramatisme.

chiar esti

Link to comment
Share on other sites

trebuia sa faci plangere cat mai repede dupa incident,se declansa o ancheta. in ultima vreme nu prea le mai merge cu chestii de-astea si o mai patesc si militienii.

eventual faceai pe dracu-n patru si chemai cumva pe vreun reporter doi [aia de la stiri is avizi dupa scandaluri de-astea].

unii habar n-au ce inseamna sa cazi pe mainile unor jeguri de-astea,se baga in seama aiurea si fac pe desteptii degeaba.

suntem multi care am patit-o si ne lovim de gunoaiele astea zi de zi din pacate ii mai si platim pentru abuzuri si ciordeli fel de fel.

fa plangere oricum,nu ai nimic de pierdut .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stelica, eu cred ca esti un om bun, dar asta nu inseamna ca iti dau vreo sansa in potentialul tau atac in justitie impotriva politistilor.

Ajuta-l pe om, oricare ar fi el, la nevoie, dar fa asta in rarele momente(asta reiese din ceea ce ai scris aici, cu talent, si cred ca ar fi mai bine sa-ti cultivi talentul asta) in care nu te-ai delectat cu cateva beri, altfel iese sigur rau pentru tine.

Oricum, eu m-am bagat in seama numai pentru ca patania ta are legatura cu un chitarist, altfel eu am alergie la cei indragostiti de alcool si la migdale. Nu te supara, sa ai noroc!

Link to comment
Share on other sites

am ajuns in sfarsit acasa,si incercand sa ma prabusesc in pat constat ca nu ma mai puteam misca,intoarce,aseza firesc pe pat decat cu dureri crancene in piept.ei si cu ajutorul unui prieten am ajuns seara la IML si in urma expertizei s-a constat ca am nevoie de 7 zile ingrijiri medicale.nu mi-au eliberat inca expertiza,dar am vazut ca pe foaia eliberata de spital,unde am fost trimis pt radiografie,ecografie,etc,era mentionat,7 zile ingrijiri medicale.

 

 

deocamdata zac cam imobilizat in pat,dar pana una alta,toate bune! :rcain:

Oricum nu cred ca e adevarat ce ai scris. La atatia pumni in piet cati zici tu ca ai luat nici rambo nu rezista. Doi pumni in liept bine plasati te pot ucide.

 

Noah, sa-l cred pe Stelica, sa-i cred pe aia de la IML, sa te cred pe tine?

 

Grea alegere.

Link to comment
Share on other sites

Popcorn anyone? :))

 

;) cam ai dreptate!

in fine m-am inselat cu chestia cu 7 zile.intradevar 7 zile scria pe ce mi-au dat la spital,dar la iml asistenta m-a tras deoparte si mi-a zis ca trebuie sa ma intorc la spital pt ca ce scrie la diagnostic si anume,contuzie toracico -abdominala,nu inseamana mai nimic si ca pierd timpul din start.nu prea sunt urme si n-au pe ce sa-mi dea ceva solid.o sa incerc prin contestatie sa anulez amenda .pt ca si batut si cu banii luati,e cam de rahat.

in fine am stat si-am povestit cum spuneam mai sus,pt a descrie intreaga situatie si-a primi un sfat serios si in tema...nu pt a ma plange, martiriza si barfi la bautura.

ocazie cu care am terminat si cu circul asta si merci pt celor care m-au indrumat.

numai bine,noua tuturor!

 

p.s.alataieri am aflat ca nu-s singurul caz.acum o luna in fex aceeasi situatie,cineva sarind pt altcinvea.un prieten al unui cunoscut calcat in picioare cu internare la urgenta ,cusaturi ,chirirgie,tot in centrul vechi,tot aceeasi echipa militiana....

Link to comment
Share on other sites

Ţi-am spus, treaba cu amenda e mai greu de contestat, pentru că n-o să trateze situaţia aşa, "şi bătut şi cu banii luaţi". Fiecare cu treaba lui, una este că ai adus injurii poliţiştilor şi te-au amendat pentru asta şi alta este că te-au abuzat. La amendă verifică dacă e scrisă clar zona în care s-a întâmplat incidentul, cu stradă, tot ce trebuie. Ştiu mai mulţi amici care au scăpat de amenzi aşa, nu scrisese poliţistul adresa corect.

Tu ar trebui să mergi mai mult pe abuz şi mai puţin sau chiar deloc pe contestarea contravenţiei, că acolo sunt mai slabe şansele să obţii ceva, având în vedere că, după spusele tale, a existat un schimb de replici între tine şi poliţişti.

 

Încearcă să vorbeşti şi cu "prietenul cunoscutului" şi cu Elvis şi să aveţi mai multe plângeri pentru aceleaşi infracţiuni comise de poliţişti.

Link to comment
Share on other sites

Guest CatalinaBusoi

Si eu am avut o experienta patetica in aceasta seara tot cu domnii speciali in uniforma de pe lipscani,Am stat pe o bordura cu niste prieteni,nu faceam galagie,nu bausem alcool,doar discutam si am baut dintr-o sticla de suc.Dupa 10 minute de cand ne-am asezat,vine in fata noastra un domn politist recalcitrant care incepe din start sa ne jigneasca si sa ne spuna ca suntem ,,oameni de doi bani" si imi ridica un prieten sa il duca la sectie pe motivul ca vazuse el pe o camera video cum bause alcool.Am incercat sa ii explicam ca era doar suc si sa ne arate unde a vazut el sticla de alcool insa a continuat sa ne jigneasca.Am incercat sa intru doar eu cu prietenul meu in sectie,asa cum un cetatean de altfel are voie sa intre,nu este ilegal sa intri in sectia de politie ultima data cand am verificat,insa nu m-au lasat,efectiv ma tinea cineva afara.I-au cerut buletinul,nu a fost rugat sa semneze ceva,si dupa ce a mai urmarit din nou filmarea a constatat politistul ca nu avea suficiente motive sa il retinta,unul din colegii sai ne-au sugerat sa facem cheta si sa dam acolo un milion si gata,in cele din urma i-au dat drumul fara sa dam bani si in scarba ne-a spus sa disparem de acolo in cateva secunde.Ma gandesc poate traim intr-o tara mult prea corecta si lipsita de criminalitate asa ca barbatii in uniforma nu au ce face decat sa se lege de oameni nevinovati.

Link to comment
Share on other sites

Lasa ca au timp sa protesteze impotriva RM.

Avem multe probleme, unele trebuiesc rezolvate urgent, problema este ca ''spiritul civic'' sta si da cu pet-uri de asfalt in centru, mai nou am vazut ca danseaza...

Strabunicii natiei se rasucesc in morminte, oriunde or exista ele, groapa comuna, lagar, front.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.