sam Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 (edited) Salutare, Inspirat de o discutie legata de instrumente batjocorite in fel si chip prin aplicarea de stickere, fundite si papioane, strunjite, rotunjite si cioplite, cu diamante, aur sau dantela, vopsite sau lacuite in culori bizare, m-am gandit sa deschid un topic numit sugestiv "Cea mai urata chitara". In speranta ca aceasta sectiune nu exista deja, enjoy it! Imi rezerv dreptul de a va delecta cu prima chitara 'de vis' Evident, orice asemanare cu instrumente sau persoane reale este pur intamplatoare. Acest topic este un pamflet Edited April 9, 2013 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post EugenRo2001 Posted April 9, 2013 Popular Post Share Posted April 9, 2013 Am si eu una, a fost la reparat, un Reghin Amarillo personalizat..... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookieznvodka Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 (edited) Am si eu una, a fost la reparat, un Reghin Amarillo personalizat..... Ador headstockurile acestea, mai ales la o acustica ii vine chiar bine :>Si, fiecare cu personalitatea lui, iti "impodobesti" chitara cum ai chef. nimeni nu te obliga sa o pastrezi asa cum ai luato. L.E : Macar sunt funny. Edited April 9, 2013 by cookieznvodka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpaul_gtr Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 No o fi ea impodobita cu margele si alte zorzoane, dar mie tot mi se pare cea mai ... , uh, putin frumoasa creatura cu 6 corzi evãr: Partea buna: nu-ti mai trebuie lopata daca vrei sa faci pe groparu' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gindac Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Am si eu una, a fost la reparat, un Reghin Amarillo personalizat..... OMGGGGGG!!!! Aceasta kitara, eu am facut-o sa arate asa in urma cu multi, multi ani...pffff..m-ai dat pe spate...o vandusem unuia din Macin-Tulcea pe nume Simion X.. Deci m-ai rupt..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest George10 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 concluzia? NU EXISTA CHITARA URATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 pentru mine personal nu conteaza aspectul, ci conteaza sunetul pe care il produce, de exemplu is milioane de copii de stratocoaster ,dar pentru mine sunetul produs de chitara lui gilmour face sa fie cea mai frumoasa chitara si o face mai deosebita(stiu ca foloseste david niste efecte care daca vrei sa le ai in ziua de astazi trebuie sa fi putin cam milionar:)) ), in schimb cele mai urate sunt cele care suna urat de nu iti vine sa canti pe ele gen dimavery, alea ieftine harley benton aria sau chitare de genul cu distanta dintre coarde si grif de 2 3 cm ,am vazut multe cazuri pana in prezent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 concluzia? NU EXISTA CHITARA URATA! Mi-ar placea sa ai dreptate, insa sunt sigur ca motivul pentru care inca nu au aparut este ca lumea doarme. Mai ia un exemplar in caz ca aveai dubii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 parerea mea este ca ce ai postat mai devreme nici nu se poate numi chitara:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 pentru mine personal nu conteaza aspectul, ci conteaza sunetul pe care il produce parerea mea este ca ce ai postat mai devreme nici nu se poate numi chitara:)) Vezi ca esti intr-o oarecare contradictie De unde stii ca scalambatura aia nu poate canta 'Shine On You Crazy Diamond'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 dupa doze si freturi cum sunt asezate...parerea mea:))eu cred ca are fret buzz , nu are 6 corzi si ce ai postat mai sus eu nu consider a se numi chitara:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 (edited) ok, sa lasam totusi pozele sa vorbrasca de la sine, era vorba despre cele mai urate, nu despre sound Edited April 9, 2013 by sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 http://forums.rgc.ro/topic/2285-chitara-cosmarurilor-noastrechitari-urate/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Tudosa Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Mie astea mi se par urate... Edited April 10, 2013 by alienkaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 http://forums.rgc.ro...echitari-urate/ ok, se poate muta la locul lui, n-am stiut ca exista deja Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Sam, obiectul prezentat de tina, chitara sau metafora, este un obiect frumos. E al tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Sam, obiectul prezentat de tina, chitara sau metafora, este un obiect frumos. E al tau? Nu, nu-mi apartine Acum depinde cum privesti, pentru o opera de arta, intra-adevar poate fi considerata reusita, pentru o chitara insa e cam uratica Si mai vine una Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 N-am nimic impotriva stickerelor lipite sau desenelor facute pe chitara (ma rog, daca sunt si lipite/facute cat de cat "cu cap"), insa nimic nu mi se pare mai oribil la o chitara decat culoarea roz. Nici sa-mi faci cadou o asemenea "chestie" n-as canta pe ea : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Sa stii ca roz-ul imbatraneste frumos ) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 plus ca, dupa ce vad in poza, aia roz are sanse sa fie chiar misto (daca avea si reglajul la truss-rod in partea asta a grifului...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xtazy Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 numa' shredder sa nu fi... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Da' asta e o chitara frumoasa, de ce ai pus-o aici?!?! ) Merge sa-i faci si "palm mute" cum se cuvine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemmy Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 despre chitarele steampunk, ce parere aveti ma gandeam la un moment dat, sa construiesc una 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Exceptie facand chitarele sexoase ale lui Xtazy, toate chitarele vazute aici sunt frumoase. Este un obiect potivit pentru "gusturile nu se discuta". De exemplu, Fenderul roz de mai sus, desi mie mi se pare deosebit de frumos, din contra, mikeKidLazy il prezinta ca pe o uratenie. Intamplator eu am cumparat o copie de Fender YJM bej deschis,desi eu voiam negru(vazusem pozele si bejul mi se parea scarbos), si cand am desfacut hard case-ul, a fost dragoste la prima vedere. Mie nu-mi plac chtarele alea noi cu julituri, dar si alea sunt frumoase. In fine, eu nu pot sa vad ceva urat la o chitara, poate de aia am alta opinie. I-am vazut "rablele" lui Eric Sardinas de la cativa centrimetri, deci le-am studiat bine lemnul rupt si suruburile si ale parti metalice ruginite, dar nu pot spune ca erau urate. Treaba voastra, distrati-va! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 despre chitarele steampunk, ce parere aveti ma gandeam la un moment dat, sa construiesc una Mie unul imi plac. Daca-ti faci curaj sa te apuci, sa faci poze in diverse etape ale executiei. Uite aici una interesanta cu nastere cu tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) N-am nimic impotriva stickerelor lipite sau desenelor facute pe chitara (ma rog, daca sunt si lipite/facute cat de cat "cu cap"), insa nimic nu mi se pare mai oribil la o chitara decat culoarea roz. Nici sa-mi faci cadou o asemenea "chestie" n-as canta pe ea : Shell pink e unul dintre cele mai clasice culori Strat , mi-ar placea unu . E si rozul o culoare , din pacate pitzipoancele roz au facut ca aceasta culoare sa fie etichetata dezgustatoare prin folosirea abuziva si dezgustatoare . Ce e drept pe acele squiere e mult prea intens si e menita pentru "fetite" cred ... dunno , i don't judge Si ca sa nu fiu prea offtopic adaug ceva ce mi se pare urat ( pentru mine..... dar tot as canta pe ea fara sa imi pese cum arata daca suna bine ) Edited April 10, 2013 by TheZKD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 (edited) Exceptie facand chitarele sexoase ale lui Xtazy, toate chitarele vazute aici sunt frumoase. Intr-adevar, poate un titlu mai bun pentru topicul asta ar fi fost 'Cea mai ciudata/deosebita chtara', ar fi reflectat poate mai corect continutul lui actual... Edited April 10, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 despre chitarele steampunk, ce parere aveti ma gandeam la un moment dat, sa construiesc una Imi plac tare mult astea dar cred ca motivul este ca-mi plac mecanismele, in general. In cazul LP-ului ala, cred ca s-a aplicat autocolant. Despre chitara pusa de Mike, am vrut sa comentez ca singura chestie urata la ea este faptul ca e roz, dar asta e o chestie de gust si se poate remedia oricand. Deci nu e o chitara urata. Si Squierul meu e bej si-mi place la nebunie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 dar asta e o chestie de gust [...] Deci nu e o chitara urata Presimt o discuție despre natura propietăților estetice? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts