www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Xtazy

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xtazy

  1. Salutare! Am reluat cursurile! Pentru detalii: 0746.202.634
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746202634 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar...Blues Driver...
  3. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746202634 Accept schimburi: Nu accept schimburi Deci ... cumpar Zendrive ... functional sa fie.
  4. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746 202 634 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala e in stare perfecta, nu am mai folosit-o de ceva timp, asa ca o dau. Urmeaza si poze in curand.
  5. UPDATE: Pretul unei sedinte este de 60 RON, iar cursurile se vor tine numai la sediul meu. Multumesc!
  6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: mihneasechely@yahoo.com Link producator: http://www.thomann.de/ro/way_huge_whe701_aquapuss_analog_delay.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar ce scrie in titlu. As vrea sa o probez, deci vanzatorul sa fie din Bucuresti.
  7. Pai daca inscrii piesele la UCMR-ADA, ei te vor plati. Asta in cazul in care piesele compuse de tine sunt cantate/difuzate pe la radio, tv, concerte etc.
  8. Banuiesc ca e o gluma... Ca sa le protejezi te duci cu partitura si suportul audio si le inscrii la UCMR-ADA ( http://www.ucmr-ada.ro/ )
  9. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0746 202 634 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Camera video Panasonic SDR-S26, cu card de memorie si cablu USB. O camera perfecta pentru filmari decente.
  10. Salut! Ofer lectii de chitara, acustica sau electrica, pentru incepatori si nivel intermediar in BUCURESTI. Cursurile cuprind atat tehnica (slide, bend, vibrato, legato, fingerpicking, hybrid picking, tapping, string skipping, strumming etc.), cat si teorie (armonie, intervale, arpegii, game, moduri, notiuni ritmice). Mentionez faptul ca lectiile sunt structurate diferit in functie de necesitatile si scopurile fiecarui elev in parte. Genul principal abordat este rock/blues-rock, urmat de folk, pop-rock, rock instrumental, hard rock si altele, depinzand de dorinta elevului. De asemenea, ofer consultanta in live sound (detinator al certificatului SAE in Live Sound Engineering) si sound de studio. Cursurile sunt individuale. Pret: 50 RON (la sediul elevului), 40 RON (la sediul meu – In Berceni, pe Bd. Al. Obregia) Un video: -> Pentru orice fel de intrebari, trimiteti-mi PM sau, pentru raspuns mai rapid: 0746.202.634 ! <- Despre mine: Contactul cu scena a inceput in anul 2009 si continua in prezent, ocup postul de lead guitar in trupa Magnum Opus (ce a participat la numeroase festivaluri/concursuri nationale si international si am impartit scena cu nume importante precum Vita de Vie, Timpuri Noi, Metrock, Florin Chilian, Les Elephants Bizzares), am studiat chitara cu Adi Manolovici si am obitnut locul al 2-lea in cadrul concursului Nationala de Rock, ulterior am castigat o bursa ce consta in cursuri de chitara cu Corrado Sgandurra, detin certificatul SAE in Live Sound Engineering si am cunostinte medii de productie muzicala. In prezent sunt student la Conservatorul din Bucuresti, sectia compozitie jazz-muzica usoara.
  11. Nu mai sariti pe el, e o intrebare normala, la care as vrea si eu sa aflu raspunsul, daca stie cineva ceva sigur si documentat.
  12. Muzicienii au nevoie de profesori/mentori toata viata.
  13. Adevarat si neadevarat in acelasi timp. Poti sa aduci argumente, si chiar unele fondate, dar acestea nu vor schimba niciodata modul in care rezoneaza o alta persoana cu muzica aflata in discutie. Muzica (defapt arta, in general) este judecata, in stagiul final, din punct de vedere afectiv, nu intelectual.
  14. Ciudat cum poti petrece atat de mult timp prin preajma lui SRV si sa nu inveti mai nimic de la el...dar na, poate asa vrea el sa sune .
  15. Eu sunt student in anul 1 la conservatorul din Bucuresti la compozitie muzica usoara, si azi am aflat si eu de modulul asta pedagogic. La noi, da, se poate face, si consta in niste ore de psihologie in semestrul 1, si nu mai stiu ce in al 2-lea. Mi se pare mai rentabila varianta asta decat sa faci pedagogia.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.