ggedamed Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) ...toti care merita sa fie respectati investesc o gramada in marketing... Edited May 8, 2012 by ggedamed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Daca tot vorbiti atata de pot-uri, imi da cineva o idee ce pot-uri se potrivesc si unde le gasesc (chiar si pe sait-uri gen e-bay) pentru o pedala Boss OD-2? As vrea sa le inlocuiesc, pedala e din 1990 si fashaie si intrerup poturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 cel mai bine intrebi direct pe cine construieste pedale sau amp-uri...de ex. cu cateva post-uri in urma, a scris AnalogSound, el face pedale custom si sunt sigur ca e suficient de amabil sa te sfatuiasca concret si corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) Daca tot vorbiti atata de pot-uri, imi da cineva o idee ce pot-uri se potrivesc si unde le gasesc (chiar si pe sait-uri gen e-bay) pentru o pedala Boss OD-2? As vrea sa le inlocuiesc, pedala e din 1990 si fashaie si intrerup poturile. http://www.adelectro...f3a35&x=36&y=16 poti comanda ce valoare doresti sau un anumit tip sau aici http://www.tme.eu/ro...tiometre&page=1 eu cu aceste firme lucrez,de aici cumpar eu componente....si altii!! Edited May 8, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
99benjamin Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 incearca si www.tehnoelectric.ro daca iti va conveni mai bine cu transportul; nu m-am uitat la ceilalti dar fiecare au metodele lor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Tehnoelectric are cea mai proasta marfa ... probabil mai proasta de atat nu am vazut pe nicaieri ... lasand deoparte faptul ca iti trimit total gresit comanda sau produse pe care nu le-ai comandat... asa ca eu as fi ceva mai reticient in ceea ce priveste TE. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound PS: Vorbesc din experienta mea cu ei pentru unele produse - nu din auzite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 sau aici http://www.tme.eu/ro...tiometre&page=1 eu cu aceste firme lucrez,de aici cumpar eu componente....si altii!! dap, great astia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Sigur cã se poate, costã vreo 10 lei piesele (ca în cazul multor efecte de altfel). mie mi-a iesit cat doua monede de 10 bani. si jumatate merge folosit si ca pedala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 (edited) mie mi-a iesit cat doua monede de 10 bani. si jumatate merge folosit si ca pedala. Imi place mult ce ti-a iesit acolo, faptul ca ai facut cu smd-uri....dar fara suparare, stiu ca ai experienta per total , dar in smd-uri am si eu putin, daca tot vroiai sa faci smd , puteai macar sa respecti standardele lipiturilor corecte, just sayin... sper ca nu te superi, e doar o observatie de obsedat toata ideea e ca circuitul sa fie parcurs mai rapid, la smd-uri u defeat that purpose daca pui prea mult cositor si pot sa fie valorile altfel uneori din cauza asta\ (am facut testul asta pe niste placi mai scumpe si sensibile...si dadeau erori din cauza asta , desi in aplicatia de fata cred ca e infima chestia dar...spun si eu) etc Edited June 7, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 s-ar putea sa fie reflexii de la laminare. componentele sunt lipte cu jet de aer cald, industrial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 s-ar putea sa fie reflexii de la laminare. componentele sunt lipte cu jet de aer cald, industrial. O_o damn, weird Misto atunci. Era doar o observatie, clar e de la lumina, pt ca sub jet nu vezi niciodata asa ceva mersi de atentionare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 (edited) oricum, sub lentila aparatului foto apar lucruri pe care nu le poti banui cand le privesti by eyes. in mod normal, orice lipitura, chiar si in cazul componentelor discrete, trebuie facuta sub lupa. asa, ca ordin de marime, ledul de pe pedala are 3 mm diam, traseele au 0.2-0.4 mm latime Edited June 7, 2012 by sorin65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 mie mi-a iesit cat doua monede de 10 bani. si jumatate merge folosit si ca pedala. Sorine ! Ăsta-i boost-ul de care spuneai tu ? Oricum, ca să pricep şi eu, din imagine, că ţigara o pricep [ ], te rog luminează-mă : ai acolo o pedală şi la dreapta ei este....? Sau e varianta de pedală şi lânga ea e varianta de montat în chitară ? Mersi ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 daaa... e boost-ul de care-ti vorbeam. este cum ai spus tu - in dreapta e varianta de montat in chitara, in stanga e pedala cu acelasi montaj montat in ea. mie imi suna f bine in amp, si cu ecc83 in fata, si cu ef86. oricum pentru asa ceva a fost creat circuitul, sa intri cu chitara direct in amp. daca vrei iti trimit pedala, vezi cum suna, si daca-ti place facem schimbul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Ok ! Ai PM cu datele ! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) Am primit circuitul din poza lui sorin65 , cel din dreapta...l-am bagat de curiozitate in fata supremului care are ceva crunch din el dar se cam buhaie la mutes la gain mare, e mai olschool like modat... tin sa va zic, am facut nenumarate boostere , etc... booster mai bun ca asta inca nu am gasit FACE FIX ce doresc eu!!! Da that extra gain la amp pt GIGIGIGI si tot, el fiind de fapt clean daca il bag pe canalul de clean..dar somehow frecventele care le boosteaza fac totul pe un canal de od Ca dau gainu mic la amp si maxim volumu la boost, sau mare la amp mic la boost, acest circuit dragutel imi modifica structura bassului pe gain inainte de amp astfel incat nu se mai buhaie. Parca e magic Il voi integra probabil in amp, sau pedala . LE: Imi aminteste de SUHR Koko Boost-ul folosit de Govan, cam asta face 5.35 Edited July 9, 2012 by Razvan S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 imi modifica structura bassului pe gain De când ți-ai tras centrală pe lămpi văd c-ai început să adopți și vocabularul mistic al mirositorilor de filamente Adaugă medii, am discutat precis cât și care. Nu e nici o magie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) Nu e nici o magie. MAGIE! AM ZIS! Edited July 9, 2012 by Razvan S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts