Guest drackush Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Din MI - LA - RE - SOL - SI - MI vreau sa ajung la SI - MI - LA - FA# - SI Am pus niste corzi de 0.9 dar tot nu am reusit sa ajung acolo am ajuns pana la Do cu un semiton ma sus si oricum sunt foarte slabe corzile.... De ce grosime ar trebui sa fie corzile si unde se gasesc de cumparat?
Cosu Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 de la Mi la Si e cale lunga.Pentru B(sau Si) trebuie sa folosesti niste corzi mai groase decat pentru Mi. Ai putea sa cauti corzi care sa aiba diametrul .13 -.62 (de la cea mai subtire la cea mai groasa). Cred ca merge si un set Ghs Zakk Wylde dar la asta coarda subtire are doar .10 si e posibil sa fie prea moale cand acordezi in Si. Cauta la Muzica la etaj si la Guitarissimo (un magazin pe langa liceul Cantemir). Totusi ce vrei tu sa canti de iti doresti acordajul asta ? Am o vaga bauiala ....
George Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Merge sigur GHS Zakk Wylde 10-60 ca a mers la mine. Apropo, alea custom-low ajung la 70 pe mi deci merge garantat. Si se gasesc la muzica.
prowler Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Apropo, alea custom-low ajung la 70 pe mi deci merge garantat. Si se gasesc la muzica. <{POST_SNAPBACK}> mai precis unde la muzica? nu caut neaparat custom-low, ci doar ceva mai groase decat the usual... ce-i drept, nu-s foarte explorator, da chiar n-am gasit.. si cat costa daca nu e cu suparare?
Cosu Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 intre 25-40RON la MC music (aia care sunt vis a vis de zapada si vand stagguri si multe clape)
Guest drackush Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 de la Mi la Si e cale lunga.Pentru B(sau Si) trebuie sa folosesti niste corzi mai groase decat pentru Mi. Ai putea sa cauti corzi care sa aiba diametrul .13 -.62 (de la cea mai subtire la cea mai groasa). Cred ca merge si un set Ghs Zakk Wylde dar la asta coarda subtire are doar .10 si e posibil sa fie prea moale cand acordezi in Si. Cauta la Muzica la etaj si la Guitarissimo (un magazin pe langa liceul Cantemir). Totusi ce vrei tu sa canti de iti doresti acordajul asta ? Am o vaga bauiala .... <{POST_SNAPBACK}> Am compus o piesa in banalul schimb de acorduri mi RE DO SOL ( e D C G) si am observ ca vocea ar suna mai bine daca asi canta vocea cu o cvinta mai jos ( cvinta se spune cand sari 5 note nu?). Bineintes ca si fi putut simplu canta in acordurile b A G D numai ca e o piesa cu ciupeala si suna bine cantata din e. Problema e de fapt vocea mea... nu duce cum asi vrea eu...
prowler Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Am compus o piesa in banalul schimb de acorduri mi RE DO SOL ( e D C G) si am observ ca vocea ar suna mai bine daca asi canta vocea cu o cvinta mai jos ( cvinta se spune cand sari 5 note nu?). Bineintes ca si fi putut simplu canta in acordurile b A G D numai ca e o piesa cu ciupeala si suna bine cantata din e. Problema e de fapt vocea mea... nu duce cum asi vrea eu... <{POST_SNAPBACK}> da, si eu azi am scris un cantec in E G D Z (Z este o noua nota, inventata de mine) ; din pacate am nevoie de un extraterestru sa faca vocea... cosu, n-am auzit de zapada sau de mc music, da data viitoare o sa fiu cu ochii-n 14. merci
EugenRo2001 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Poate din 2005 pana acum o fi invatat sa scrie corect
Sto Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 (edited) Io zic sa-ti iei un set standard de .12 sau .13 si gata. Edited April 19, 2011 by Sto
ramurel Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 (edited) se scrie "as" Nu "asi" :lol: Pentru atâta lucru scosăşi mortu' din groapă ? Te propun la premiul "Arheologul RGC-ist" al deceniului... L.E. : Cred c-asta-i cea mai lungă "deshumare" din istoria forumului... Edited April 19, 2011 by ramurel 2
Slasher Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 :lol: Pentru atâta lucru scosãºi mortu' din groapã ? Te propun la premiul "Arheologul RGC-ist" al deceniului... L.E. : Cred c-asta-i cea mai lungã "deshumare" din istoria forumului... ) Nu,chiar nu am avut nici cea mai mica intentie de a corecta pe cineva.Scotoceam prin arhiva RGC-ului si am gasit asta ) Eu nu ma uit la data ultimului post. P.S. A gresii e omeneste,eu "m-asi" simti mult mai bine daca m-ar corecta cineva dupa o greseala de exprimare. Numa` bine!
ggedamed Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 P.S. A gresii e omeneste,eu "m-asi" simti mult mai bine daca m-ar corecta cineva dupa o greseala de exprimare. S-a facut !
Doctor X Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ) Nu,chiar nu am avut nici cea mai mica intentie de a corecta pe cineva.Scotoceam prin arhiva RGC-ului si am gasit asta ) Eu nu ma uit la data ultimului post. P.S. A gresii e omeneste,eu "m-asi" simti mult mai bine daca m-ar corecta cineva dupa o greseala de exprimare. Numa` bine! Bre, l-ai corectat pe unul care nu a mai dat p-aci din 2007. Crezi ca l-ai ajutat cu ceva? Sau doar ai tinut sa ne arati noua cat de bine le ai matale cu gramatica? Last Active: Mar 23 2007 04:29 PM
Ironside Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Bre, l-ai corectat pe unul care nu a mai dat p-aci din 2007. Crezi ca l-ai ajutat cu ceva? Sau doar ai tinut sa ne arati noua cat de bine le ai matale cu gramatica? P-ai nu ve-zi ca n-ea aratat dej-a, cand n-ea zis ca a gresiii este omeneste?
Doctor X Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 )Ce imi plac oamenii de aici! Stiu, suntem niste simpatici. Dar sa stii (mai pune sau mai taie matale un "i", dupa gust) ca n-avem nevoie de un alt Graur sau Pruteanu, fie-le tarana usoara.
ramurel Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 )Ce imi plac oamenii de aici! Hai, bãdie, las-o-n brânzã cã mai glumim ºi noi. Nu te supãraºi dintr-atâta, nu ?
Slasher Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 eu credeam ca daca e la infinitiv se pun doi "i". Mersi oricum! Hai, bãdie, las-o-n brânzã cã mai glumim ºi noi. Nu te supãraºi dintr-atâta, nu ? Nu eram sarcastic,chiar imi plac membrii forumului!) Nu m-am suparat.
Sto Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Io zic sa-ti iei un set standard de .12 sau .13 si gata. FAIL - numa' acuma am vazut data. STOP DIGGING UP DEAD THREADS! Uite-te in plm la data inainte sa postezi, sau foloseste cu incredere butonul de "View New Content".
ramurel Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 (edited) ....chiar imi plac membrii forumului!) În ce sens îţi plac ? Adică suntem bărbaţi bine ? Arătoşi, aşa ?... Sau cum ? În ce sens ? Sau că suntem simpatici ? În ce sens suntem simpatici ? Te amuzăm ? Te simţi bine cu noi sau cum ?... Edited April 19, 2011 by ramurel
Recommended Posts