Razvan S. Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Vreau sa le multumesc userilor ggg, AnalogSound si overdrive pentru ajutor cu diferite piese si sfaturi foarte ajutatoare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ptr Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 cristeadnl - 5 stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aind Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) salut, multumesc si eu lui Cain_29 pentru alimentatorul rocktron ontap foarte bine impachetat, pentru promptitudine si seriozitate ! http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=14262 si desigur forumului si celor activi de pe el :> Edited October 27, 2010 by aind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelierul Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Un om serios este si userul "Victor" am cumparat de la el. Punctual, a venit personal cu marfa si ne-am inteles excelent! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Un om serios este si userul "Victor" am cumparat de la el. Punctual, a venit personal cu marfa si ne-am inteles excelent! Multumesc! Multumesc tizule ! Multa sanatate si succes cu trupa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) maestro_gabyb este serios și punctual. Recomand! Edited October 28, 2010 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 CiocanelBloodyCiocanel Serios, de cuvant... recomand cu incredere! Si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floppy Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Floppy, serios si punctual. Recomandat calduros. Multumesc.Aceleasi urari de bine si pentru tine.Vanzator serios punctual!Amp-ul este impecabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 userul Danz... Foarte serios! Am cumparat un Marshall Compressor si e ca nou... Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) userul Danz... Foarte serios! Am cumparat un Marshall Compressor si e ca nou... Multumesc! Lasa , ca si tu esti cumparator serios. Lefmir, PS. Ca si Gibsonman, sau cristeadnl, dealtfel. Edited October 28, 2010 by Danz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 salut tuturor, va sfatuiesc sa aveti foarte mare grija ce afaceri faceti cu user-ul MEKADRON deoarece este un TZEPAR ordinar! imi pare rau ca trebuie sa recurg la o astfel de metoda si, mai ales ca exista astfel de oameni pe rgc...am facut o gramada de schimburi cu alti useri si nu am avut niciodata probleme...istoria pe scurt este urmatoarea: am stabilit cu individul sa-mi dea un boss ds-1 (http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry486626), iar eu sa-i dau un digitech death metal...i-am trimis efectul meu a doua zi dupa ce am vorbit cu el, cam in urma cu o luna...mi-a confirmat ca l-a primit (de fapt, eu i l-am trimis fratelui sau deoarece zis ca el este plecat din tara)...dupa ce m-au aburit pe yahoo messenger cum ca o sa-mi trimita boss-ul (cu niste faze penibile si/sau copilaresti...nu are rost sa pierd timpul cu descrierea lor), au disparut amandoi definitiv...ca dovada, pastrez inca factura de la coletul in care i-am trimis death metal-ul...eventual, o pot scana si posta aici. numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aind Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 salut tuturor, va sfatuiesc sa aveti foarte mare grija ce afaceri faceti cu user-ul MEKADRON deoarece este un TZEPAR ordinar! imi pare rau ca trebuie sa recurg la o astfel de metoda si, mai ales ca exista astfel de oameni pe rgc...am facut o gramada de schimburi cu alti useri si nu am avut niciodata probleme...istoria pe scurt este urmatoarea: am stabilit cu individul sa-mi dea un boss ds-1 (http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry486626), iar eu sa-i dau un digitech death metal...i-am trimis efectul meu a doua zi dupa ce am vorbit cu el, cam in urma cu o luna...mi-a confirmat ca l-a primit (de fapt, eu i l-am trimis fratelui sau deoarece zis ca el este plecat din tara)...dupa ce m-au aburit pe yahoo messenger cum ca o sa-mi trimita boss-ul (cu niste faze penibile si/sau copilaresti...nu are rost sa pierd timpul cu descrierea lor), au disparut amandoi definitiv...ca dovada, pastrez inca factura de la coletul in care i-am trimis death metal-ul...eventual, o pot scana si posta aici. numai bine! aoleo, ce-ai facut cu ddm-ul de la mineeeeee... :< in alta ordine de idei, gigimarga, un cumparator de incredere si foarte serios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 salut tuturor, va sfatuiesc sa aveti foarte mare grija ce afaceri faceti cu user-ul MEKADRON deoarece este un TZEPAR ordinar! imi pare rau ca trebuie sa recurg la o astfel de metoda si, mai ales ca exista astfel de oameni pe rgc...am facut o gramada de schimburi cu alti useri si nu am avut niciodata probleme...istoria pe scurt este urmatoarea: am stabilit cu individul sa-mi dea un boss ds-1 (http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry486626), iar eu sa-i dau un digitech death metal...i-am trimis efectul meu a doua zi dupa ce am vorbit cu el, cam in urma cu o luna...mi-a confirmat ca l-a primit (de fapt, eu i l-am trimis fratelui sau deoarece zis ca el este plecat din tara)...dupa ce m-au aburit pe yahoo messenger cum ca o sa-mi trimita boss-ul (cu niste faze penibile si/sau copilaresti...nu are rost sa pierd timpul cu descrierea lor), au disparut amandoi definitiv...ca dovada, pastrez inca factura de la coletul in care i-am trimis death metal-ul...eventual, o pot scana si posta aici. numai bine! Simplu, ai adresa, te duci si-i rupi gatu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Offtopic: Lol, 2 users reading the topic 2 Members: comanel, mekadron Ontopic: +1 La Gabi Analog_Sound Mi-a tinut aproape 2 saptamani un midi controller, doar pentru ca sunt prins rau tare cu jobul si n-am avut cand sa ma duc sa-l iau. A si coborat intr-o noapte la 11 cu clapa in brate cand veneam de la servici si a ras de mine cand era sa plec fara sa-i dau banu' (de oboseala). In afara de faptul ca nu dau de drivere pentru Win 7, pe XP si pe rack merge brici... Adaug respecte pentru VicSnd, de la care am luat un Virtualizer nou nout si l-am onorat cu o pedala Bravo ba, la asa afaceri, parca ti-e drag sa intri la Mica Publicitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyzmo Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 respect pentru userul @papu intrucat e om serios, punctual si un baiat foarte de treaba, am luat de la el pedale si totul a decurs natural si prietenesc de asemenea, userul @Futango BH, s-a dovedit un cumparator punctual, serios si foarte spiritual Ii recomand cu mana pe inima, vorba lui @comanel, mai mare ti-e dragul sa cumperi/vinzi pe rgc.ro sanatate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyzmo Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 userul @Wyldechild s-a dovedit a fi punctual, flexibil si de incredere. Recomand cu caldura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 userul @Wyldechild s-a dovedit a fi punctual, flexibil si de incredere. Recomand cu caldura. @Gyzmo, merci frumos...ai fost cumparatorul perfect pe care si-l poate dori orice vanzator:) Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 La capitolul seriozitate ºi corectitudine, Tintin mi-a lãsat o impresie excelentã. Am cumpãrat de la el ceva ºi totul a fost 100% - detalii exacte, cuvânt respectat ºi punctualitate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tintin Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Ramurel si Bolly clientzi exemplari, recomand cu caldura Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 om foarte serios este user-ul tourist (ciprian)...am facut un schimb cu el si totul a decurs perfect! multumesc mult si spor la cantat! ps: sper ca experienta mea neplacuta cu user-ul mekadron sa ramana un caz singular...raman totusi la parerea mea ca oamenii de aici sunt seriosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 inca un cumparator foarte serios: user-ul V!!!...sper ca i-am pus cate semne de exclamare trebuie la nick!!!) sa canti fullbore-ul cu placere, nene V!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Userul emilstorm e un tip serios ºi punctual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Inca un baiat serios si de incredere este userul @tib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyzmo Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 userul @amosik939 face parte dintre cumparatorii ideali Recomand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aind Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 multumesc lui Victor: http://forums.rgc.ro/index.php?/user/716-victor/ pentru afacerea: http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/48652-vand-stagg-lp-cu-doze-active-seymour-duncan-700-ron/page__p__474014__hl__livewire__fromsearch__1#entry474014 un tip foarte prompt, serios si atent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 tot respectul pt Musaro Adriano !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest amosik939 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 (edited) Respect pentru userul Gyzmo, un domn foarte serios si prompt.Am cumparat de la el o pedala Digitech Bad Monkey, tocmai a ajuns la mine in Irlanda, pedala este in stare perfecta ,atat estetic cat si functional.Recomand cu caldura. Edited November 21, 2010 by amosik939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Userul bodom33, vanzator corect si punctual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Toata stima si consideratia pentru user-ul dracoare! Am primit SD-1-ul in conditii exceptionale...ambalata ca pentru expediat in Australia cu pluta...o juma' de ora mi-a luat sa ajung la ea...dar s-a meritat: am zis ca am cumparat-o din magazin, nu la second hand! Respect maxim si multumiri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Simionescu - serios si prompt. Am luat un CrunchBox distorsion de la el in stare impecabila la un pret decent. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts