www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Floppy

Active Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targoviste

Other Information

  • Band
    Afterwork

Recent Profile Visitors

4554 profile views

Floppy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Vand pedala simpla toba mare, gibraltar pe lant. Folosita doar in sala de repetitii si la cateva cantari indoor. Tobarul nostru o vinde pentru ca si a luat dubla si sta nefolosita. Fara schimburi doar cash. Pret negociabil.
  2. Ms! Ii trimit un pm atunci, poate arunca o privire pe post. Cheers!
  3. Merci de info. Eu sunt din Targoviste, incerc sa aflu de pe net deocamdata daca s-ar merita deplasarea sau nu .
  4. Salut! Incerc sa identific o vioara veche(cu tot cu arcus si case original), pe care o am de la stra-bunicul meu. Cum nu ma pricep decat la chitare/bass, poate exista cineva pe forum care a avut tangente sau are cu viorile clasice. Am facut un mic research pe net, are similitudini cu viorile A. Osmanek, dar cum nu am nici un tag nimic pe exteriorul viorii, iar in cutia de rezonanta nu se vede mare lucru (pentru ca e totul aproape inregrit de praf, mizerie, etc) nu pot sa zic sigur ca asa e. Atasez cateva poze, poate reuseste cineva sa ma lumineze. Nu stiu daca exista persoane specializate in Ro si nici cat m'ar costa o expertiza (mai ales ca poate expertiza/deplasarea costa mai mult decat vioara in sine). Thanks!
  5. Niste joaca https://www.youtube.com/user/Floppybestial/videos
  6. Salut. Chitarist, 29 de ani. Nivel mediu. Deschis cam la orice din sfera rock ului. Pentru demo-uri, pm privat.
  7. Pret: NEGOCIABIL Localitate: - Contact: 0727 59 20 20 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum scrie si in titlul topicului cumpar Hughes & Kettner 25th Anniversary Edition Tube.Ma intereseaza strict acest produs, nu deranjati cu altceva.
  8. In primul rand, multumesc pentru replay. Orice parere din exterior este bine venita, indiferent de competenta celui care o expune . Nu sunt solist vocal, cu chitara am ceva treaba, dar mai ma joc putin cu vocea si daca tot o fac, de ce sa nu incerc sa si sune ceva mai placut .
  9. Va salut. Am tras si eu in joaca putin, fara scule profi. Nu dati cu parul prea tare va rog . Edguy-Save me.mp3
  10. Floppy

    Bass Harley Benton

    Si eu am avut un bass HB.F slab chiar si pentru banii aia.Grif incomod,doze slabe,potentiometre proaste,nu mai zic de settingul cu care a venit de pe thomann.Daca ma pricepeam si stiam, cumparam sh ceva muuult peste HB la banii aia.Deci varianta Sh e clar peste Hb.Alegerea ta.Sal.
  11. Vroia sa fie sigur ca prinde toata lumea ideea ) .
  12. ...noi cantam un hard rock classic si putin blues,deci practic distorsuri suparate fol f rar,eu personal din plaja de overdrive pe care mi'o oferta amp'ul peavey rar ies...da intr'adevar monitorizarea se face personal prin prisma amp'urilor,doar ca sursa de sunet nu e asa de clara.desi am incercat si varianta cu amp'urile in colturi separate,si nu a dat randament,acum am incercat sa punem toate amp'urile intr'o singura parte,aproape ca un stack doar ca acesta contine amp'urile de chitara + cel de bass + boxele de voce,respectiv:pornind din partea stanga jos pe covor ampul de bass,deasupra lui o boxa pt medii si inalte pt voce,apoi imediat langa spre dreapta mergand,jos pe podea cabinetul 4X12,deasupra lui head'ul mg,iar deasupra la asta combo'ul peavey,iar apoi langa asta spre dreapta mergand jos pe podea o boxa mare gen cele agatate sus la discoteca(pe care o fol pt joase la voce),iar deasupra ei cealalta boxa de medii si inalte tot pt voce.And that's all.La inceput ni s'a parut ca venind sunetul dintr'o singura directie multumeam pe toata lumea , si toti erau fericiti ca se auzea tot.Doar ca acum nu prea mai intelegem noi chitaristii , care ce canta celalalt.Dupa cum a sugerat 5/7 o sa reincercam plasarea amp'urilor pe parti diferite ale peretilor salii de rep.Daca mai aveti exemple din experienta personala, care au functionat,va rog sa postati.Multumim anticipat!
  13. un mg100fx cu cab 4x12 tot marshall si un combo peavey classic 30,sala nu este tratata acustic la modul profesional,ci doar amatoristic,in sensul ca avem un perete din pal,iar ceilalti 3 sunt din beton dar i'am acoperit cu saltele de pat,gen relaxa.placa de jos este tot din beton dar este acoperita cu covoare. dap intr'adevar interesant articolul pentru mixajul la inregistrari,doar ca noi avem probleme la sala .s'a exprimat putin gresit in titlul topicului colegul de trupa.ms oricum
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.