Vali184 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Tenson D1 cumparata din Cluj de la maganiul Koncert acum 2 luni. Prima mea chitara
simionescu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Trio harem: Si nu uitati, PRS ul e de vanzare ( http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=43617 )! Nu e rau pretul!
Guest LaurentiuTD Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 cam asta ar fi ce am pana acum : Ibanez RGR320EX Marshall Valvestate VS30 R Digitech Bad Monkey Blackstar Distx Digitech Chorus Factory CF7 mai urmeaza si alte pedale da in timp Ma numesc Laurentiu , sunt din Sibiu si am chitara de vo 4 luni . Prima data am pus mana pe chitara acu 10 ani si de atunci pana mi-am luat electrica am lalait cateva acorduri simple si pe solo nu am insistat . Imi place mult sa improvizez si prea putin sa cant dupa tabulaturi desi ma folosesc de ele daca vreau sa descopar ceva ce nu inteleg intr-o piesa .Cam asta ar fi tot .
ramurel Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Una si buna. Suna bine. Vezi link ! http://www.youtube.com/watch?v=3HGYxHBRg6g
balu Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Una si buna. Suna bine. Vezi link ! http://www.youtube.com/watch?v=3HGYxHBRg6g Ai mai postat in acest topic, aceleasi poze. Trebe musai sa te bagi in seama?
ramurel Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 (edited) Ai mai postat in acest topic, aceleasi poze. Trebe musai sa te bagi in seama? Iarta-ma , tata... n-am vrut ca sa te supar. Nu mai stiam pe unde le-am pus... Acu', daca m-ai urecheat tu, sigur o sa tin minte, si nu le mai pun. Oricum , ma bucur ca ti-au placut, daca le-ai urmarit asa cu atentie.Da' nu stiam ca-s asa iuti la vorba ardelenii. Poate esti doar in trecere pe-acolo... Edited March 17, 2010 by ramurel
Guest LaurentiuTD Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Sunt tare curios cum suna ML2 cu DS1 pe post de overdrive >. daca ai un demo ceva imi poti trimite un link pe privat?
walk_the_faded_line Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 poi nu prea are rost sa le bagi pe ambele,adica din ml2 scot calumea gain,eu cant ciobaneli cu el si il tin pe la 60% gain si e destul.
NimVind Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Una bucata italianca roscata Eko Ranger Electra XII din ~70, febletea mea. Una bucata roscata koreeana Wahsburn Mercury MG-401(?), 1994, cu un upgrade dragut la doze.
AddRien Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Una bucata italianca roscata Eko Ranger Electra XII din ~70, febletea mea.Una bucata roscata koreeana Wahsburn Mercury MG-401(?), 1994, cu un upgrade dragut la doze. E sexi italianca!
Guest Nihilistul Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 (edited) Salutare, salutare! O lauda mica si din partea mea... Gibson SG USA Standard 2008 Fender Stratocaster USA Standard 2008 Ibanez RG 320 DX (parca) Hohner Acustic (ieftin da' decent) VOX Valvetronix 30W (de vanzare) Peavey KB2 Edited March 31, 2010 by Nihilistul
Guest LaurentiuTD Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ibanezu e cu autograf steve vai ? ce tare .
soniaxl Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kinderul cu tobele si Harley Benton-ul junior plus Cort X2 - ul meu ....emg 60(N) - emg 81( si corzi DR pink Ar mai fi un proc Zoom G7.1t si un amplif Fender 212r 100W dar astea sunt la sala.... ps: cine are chef il poate vedea pe kinder aici : sper sa va placa
barbarossa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ps: cine are chef il poate vedea pe kinder aici : sper sa va placa BRAVO! ce simpatic e cum ofteaza la 1:51...
GrP Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kinderul cu tobele si Harley Benton-ul junior plus Cort X2 - ul meu ....emg 60(N) - emg 81( si corzi DR pink Ar mai fi un proc Zoom G7.1t si un amplif Fender 212r 100W dar astea sunt la sala.... ps: cine are chef il poate vedea pe kinder aici : sper sa va placa Misto kinderu . Si eu am G7 si FM212R
barbarossa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 m-am mai accesorizat si eu > dimarzio fast track 2 - imi place foarte mult, mai mult decat jbjr care era initial acolo cioks big john - super calitate la super pret, parerea mea
Tintin Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Foarte fainutz N6, era cat pe ce sa ma las convins de frate-miu acum 2 ani sa-mi cumpere si mie un N4, dar aveam destule care shomau la momentul ala si nu prea mai era loc prin casa. Sa o cantzi sanatos si sa-mi zici cam cum se prezinta, ca eu am pus mana doar pe un N2 dar nu m-a dat pe spate.
barbarossa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 (edited) mersi. este n5, nu n6. din pacate nu se mai fabrica. n5 de can un an jumatate, iar n6 de cateva luni. diferenta intre cele doua este echiparea cu doze sss (ssl1x3) sau hss (b.l, stk-s5x2). a mea are acum fast track 2, stk-s5 si lil 59 este o chitara aparte, poate cea mai atent lucrata in privinta finisarii tastelor pe care am vazut-o. corpul este f usor, forma stratocaster, dar overall mai mic, pt ca seria n a fost proiectata de nuno, care e un tip mai fragil. gatul este in stilul ebmm evh/axis/peavey wolfgang, cam la fel de "carnos" si raw (nefinisat). corp din alder (2 bucati) spre deosebire chiar si de multe n4, care il au din 3 bucati. colorat si lacuit . principalul feature pt care am luat-o este stephens extended cutaway-ul, care este extraordinar. chiar poti ajunge oriunde, iar controlul notelor la bending si vibrato este mult mai usor. diferenta fata de surorile vitrege asiatice este, si inca destul de mare. si in pret dar si in materiale folosite/calitate. una e n4 si una e n1, n2, n24. la fel, una e n5 sau n6 si alta e n61. pretul americanelor, din pacate, este mare, cam ca la toate firmele. n4 nu e la fel de versatila, dar overall si n4 si n5 si n6 sunt genul de chitara pe care daca pui mana, nu o mai lasi jos. Edited April 10, 2010 by barbarossa
Guest Nihilistul Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fetele mele Misto Ibanezu' semnatura Satriani.
bec Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Misto Ibanezu' semnatura Satriani. JS1200CA ... mandria mea ..
Guest MihaiConstantin Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Salut! Sunt de putin timp si eu pe acest forum si m-am gandit sa imi prezint si eu instrumentul. Stagg SW201 Sunburst. Sunt foarte multumit de ea, sta acordata bine destul de mult timp indiferent ce ii fac. Adevarul e ca sunt la inceput si nu exersez prea mult. In orice caz, m-a surprins putin asta pentru ca a fost destul de ieftina. Prima chitara (Harley Benton din "baltimore set"), electrica strat, se dezacorda foarte repede. O singura data am zis sa ii probez vibrato-ul si m-a curentat. Am vandut-o pana la urma, mult mai ieftin. Stagg-ul l-am luat de la un magazin mai mic, din Cluj.
Guest oancius Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 poza cu trupa mea si inca o trupa a unui prieten eu sunt al 3-lea din stanga pozei
Guest jjmop Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 (edited) IOTI MA LUCRATURA GHIAVOLULUI Edited April 22, 2010 by jjmop
Vladimir Tepes Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Orgie cu chitare poza cu trupa mea si inca o trupa a unui prieten eu sunt al 3-lea din stanga pozei
Gabi S. Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Poze cu chitara mea. Desi nu sunt sigur ca mai este inca a mea. Noul proprietar isi cere drepturile, dupa cum se poate vedea in poze. Vestea buna e ca e roacher, dupa cum ii zice si tricoul
Recommended Posts