www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bec

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bec

  1. Salut, Behringer x32 producer am ales eu. Sunt foarte multumit de el. Daca intrebi 10 persoan... primesti 10 raspunsuri diferite (inclusiv ca x32 e de rahat si bla bla bla)
  2. Pret: 3500 RON Localitate: Dr. Tr. Severin Contact: 0744688095 Link producator: https://www.blackstaramps.com/uk/products/ht-stage-60 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand/Schimb Comboul din titlul anuntului. Specificatii: 60 Watt valve combo 2xECC83, 2xEL34 Three footswitchable channels 2x12" Celestion speaker Enhanced tone controls Patented Infinite Shape Feature (ISF) Clean voice switch 1 Clean voice switch 2 Resonance Presence Master volume Digital reverb with dark/bright switch Speaker emulated output with 1x12/4x12 voicing Effects loop with effects level switch 4-way footswitch included Cool vintage styling Ampul are sub 200 ore de functionare si arata impecabil. A fost achizitonat din UK de la Andertons in 2014 si a fost cantat doar in sala de repetitii. (sub 200 ore, in rest a stat) Sunt interesat si de schiburi cu alte ampuri (full tubes) + ceva diferenta din partea mea. Un link cu pretul la Andertons (fara transport in ro): https://www.andertons.co.uk/…/blackstar-ht60-stage-60-2x12-… Pretul din Romania il gasiti pe la magazinele de profil. Pentru poze mai detaliate va rog sa-mi scrieti in privat. Putem negocia la pret in limita bunului simt.
  3. Cautand fara speranta prin minunatul internet despre digitalmixers, mi-a sarit sub nas si http://www.thomann.de/ro/presonus_studiolive_rm32ai.htm A folosit cineva jucaria?! Ceva impresii?! Multumesc!
  4. Eu zic ca scap cu digital de EQ, FX-uri, Gate, Comp ..... Daca ies undeva sa muzicesc ceva .. am un rack cu amp-uri, mixer si gata. In bugetul meu ma incadrez la cateva digitale incluzand ceva Behringer si nu numai! Atasez linkurile mai jos: http://www.thomann.de/ro/behringer_x_air_xr18.htm http://www.thomann.de/ro/behringer_x_32_rack.htm http://www.thomann.de/ro/behringer_x_32_producer.htm(daca vreau sa butonez) http://www.thomann.de/ro/presonus_studiolive_1602.htm http://www.thomann.de/ro/mackie_dl_1608_lightning.htm http://www.thomann.de/ro/qsc_touchmix_16.htm http://www.thomann.de/ro/presonus_studiolive_rm16ai.htm http://www.thomann.de/ro/allenheath_qu_pac.htm(de care sunt tare curios) http://www.thomann.de/ro/allenheath_qu_sb.htm Rugamintea mea este catre colegii de forum cu mai multa experienta sa imi dea un sfat despre digitalele astea, daca au probat si au impresii despre ele. Eventual o recomandare catre un model anume. Bugetul il mai pot exitinde cu 1000 lei in caz de nevoie maxima. Merci!
  5. 1. Digitalul te scăpa de o groaza de alte scule gen: comp., gate, efecte, etc.. etc..Poți ruta cum vrei tu in/out etc. Practic ai cam tot ce îți trebuie in one box. 2. La urechea mea de profan, comparat cu un analog care era în aceiași sala de repetiții, suna cumva bright și vorba romglezului not in a good way. Acum ... ce sa zic și eu sunt cam tare începător în ale reglajelor audio și poate aud eu cu ureche de lemn ... însă nu ma gâdilat la timpan(repet, poate aud eu prost). Am fost și în ceva mini concert cu el .. a făcut treaba... dar poate îmi recomanda cineva ceva mai breaz în bugetul meu, care îl mai pot întinde nițel la nevoie.
  6. Salut, Incep si eu un topic interminabil ... zic eu. Doresc sa achizitionez un mixer digital pentru o trupa(pun componenta, desi nu este relevanta decat pentru nr. de canale: Toba, Lead Guitar, Bass/Contrabass, Vioara, Chitara Armonie, 3 voci) zic ca ma incadrez la 16 intrari insa pe "aviator" nu ar fi rau sa pot face upgrade la jucarie cu un "sarpe digitalist" Buget pentru mixerul in cauza ar fi intre 4500-6500 lei. Experienta prea mare nu am avut cu mixere digitale, dar am probat pana in prezent un Behringer X32 de care nu pot sa spun ca am fost foarte incantat de cum "suna" (de stiu ca X32 este peste bugetul precizat mai sus) Rog colegii cu mai multa experienta sa imi dea o sugestie. Multumesc! Ps: Keep on rocking in the free world!
  7. JS1200CA ... mandria mea ..
  8. 2x Ibanez( Rg 170DX and Js1200) si o electroacustica Stagg 863/298
  9. O sa trec pe la importatori sa vedem ce si cum. Dar dupa cate vad eu ei fac numai importuri la chitari facute pe maidan .
  10. Cred ca o sa vin in bucuresti si o sa iau toate magazinele la rand. O sa incerc toate chitarile. Care imi "sade" cel mai bine in masa o cumpar si gata. Sper doar sa nu aleg ceva care sa para ok si sa fie defapt de proasta calitate Daca puteti sa imi dati o lista de magazine din bucuresti care vand chitari .. eu nu stiu decat vreo 3 10q
  11. Eu ma uit la ele toate arata frumos dar problema e ce sa aleg ca sa fie ok. Spunetimi voi din experienta voastra ce chitari ati avut si vau lasat un gust placut. Ca sa spun exact .. vreau o chitara cu floyd care sa sune si sa arate bine ce o fi ea (Jackson, Ibanez, Gibson, Fender etc etc.)(imi place foarte multa forma ibanez) 10x a lot.
  12. atunci de unde pot sa iau una .... dami un nume de magazin ceva 10x a lot.
  13. @Idealist dap ceva cu floyd asi cam vrea . acum caut pe net chitarile de mi le-ai recomadat .
  14. @malex multe sunt tentante ca arata bine .. nu stiu cat de bune sunt ca si chitari nelucrand cu prea multe. De asta cer ajutorul . Dami si mie cateva exemple pe care sa le pot lua din tara sau macar sa se poata aduce. @MrJackson .. firma aia nu face shiping decat in USA .
  15. Salut. Sunt nou in forum asa ca nu ma injurati daca sa mai discutat despre acest topic. Vreau sa ma ajutati sa iau cea mai buna decizie in privinta cumparari unei chitari electrice care sa coste undeva la 30 - 40 mil. Sincer sa fiu nu am mai detinut decat o chitara electrica pana acum si anume un Ibanez Rg 170DX (nu spun ca e o chitara rea la bani care ii dai pe ea dar e o chitara fara pretentii.) si nu sunt chiar asa grozav in a alege chitari. Nu stiu nici exact de pe unde sa cumpar de aceea cer sfatul vostru. Chitara o vreau pentru toate genurile de muzica de la pop rock, blues pana la rock agresiv, metal etc. Eu m-am orientat pan acum doar la Ibanez pt. ca asta am gasit dar va rog sa va dati cu parerea . Ibanez JEM555-BK http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...randProductID=1 Ibanez S520EX-MGF http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...andProductID=10 Astept idei si raspunsuri. merci mult. Best regards!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.