teckus Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 (edited) Ultima achizitie(de fapt nui achizitie ca-i facuta de mine) - aia galbena Alimentator 3x9Vcc 1A, stabilizat pe fiecare alimentare in parte(3xRedresare 12x1N4001, 3xFiltrare3300mF, 3xStabilizare cu LM7809) Pozele nu-s cine stie ce(sunt facute cu un tel mobil) dar sper sa se vada. later edit: Am uitat sa zic ca va alimenta pe langa Jackhammer si un compresor si un delay(sau un Zoom G2.1 si un delay - inca nu m-am hotarat ). Edited September 1, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 nu e chitara dar e o chestie adiacenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 suuper tari ibz alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) thx man... o sa fie un pedalboard 90% din ibanezuri... sper sa mai adaug un ibanez tonelok CF7 si un multialimentator. ... am uitat sa precizez ca mai e si un rocktron gainiac care nu a intrat in poza dar a intrat footswitch-ul lui Edited September 13, 2006 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Si chitara mea ... faceti abstractie de praf si alte murdarii. si un cub Peavey Rage 158 care nu merita pus aici desi arata impecabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Frumos Epi... sa-l strici sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 @felix mi-e dor de sunetul metalcharger-ului (am avut unu prin '92) @Ildest nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 @felix mi-e dor de sunetul metalcharger-ului (am avut unu prin '92) da, e o pedala deosebita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Si chitara mea ... faceti abstractie de praf si alte murdarii. shit.. kitara asta o vreau si eu.. no money deocamdata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 shit.. kitara asta o vreau si eu.. no money deocamdata Ai 2 chitari .. daca le vinzi pe amandoua o sa ai bani de chitara asta plus update-uri la doze, corzi sau ce mai vrei tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ai 2 chitari .. daca le vinzi pe amandoua o sa ai bani de chitara asta plus update-uri la doze, corzi sau ce mai vrei tu nu ma lasa inima le vreau pe amandoua + epi-ul ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 setupul meu de scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) setupul meu de scena. Nice (mai putin fenderul ala care mie mi se pare odios ) Offtopic: cum se comporta eq ala? ii bun de ceva? cam cat costa? (caut si eu un(sau doua) EQ si nu stiu ce sa iau) - poti sa-mi raspunzi pe PM ca sa nu umplem topicul de offtopic(e) Edited September 20, 2006 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) sa zicem ca forma e un pic out of the ordinary,dar surprinzator este o chitara tare comoda per total,singuru dezavantaj,chiar maricel sunt switchurile,care ma ranesc la palma ca obisnuiesc sa mio odihnesc pe bridge,si ating switchu.in rest e f f ok. mai,uite o sa apara cred in curand pe rgc un subforum legat doar de pedale,sper zilele astea.sau daca te ajuta intra pe pedalboard.17.forumer.com si vb cat vrei despre pedale si chestii dastea,fara oprelisti.numai bine. Edited September 20, 2006 by jacksonman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 ala e pedalierul facut de Cristi Grosu, nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaymz Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) ala e pedalierul facut de Cristi Grosu, nu ? Iar incepi cu d'astea ? nu vreau sa atac pe nimeni, dar avand in vedere cate discutii is in jurul subiectului grosmann, e relevant in vreun fel cine a facut pedalierul ? Mi se pare aiurea ... Edited September 20, 2006 by Jaymz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Nu vreau sa par rau dar cate pedale de acolo au true bypass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Nu vreau sa par rau dar cate pedale de acolo au true bypass? Guv'nor-ul sigur are Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 (edited) mateiutzu,acu mi se confirma ce spuneam,daca tacaei filosof ramaneai.serios. jaymz te mananca undeva de incepi discutii? da este pedalier facut de cristi,e facut complet custom dupa o schita desenata de mine in functie de pedalele mele.este excelent realizat,vroiam sa il prezint pe forumu legat de pedalboards si nu aici,ca uite ca iara iese cu flacari. cosmin,true bypass au marshalu,voxu,ernie ballu.eu per total sunt multumit 90% de sunet.e ce miam dorit.care vine la concert sper sa fie surprins placut.oricum,nu se compara dupa parerea mea cu un procesor.nu ai wah care sa sune asa bine,whammy,si nici pedala de distors.va poftesc sa le auziti daca aveti nedumeriri.dar pe cat posibil nu va mai certati ca "chiorii",eu am postat ca toata lumea,o poza cu sculele mele.si ca sa incheiam diverse discutii ce pot apara dupa asta,va rog intrati pe pedalboard.17.forumer.com discutam si daca se mananca rahat,cum se obisnuieste cateodata pe aici,se primeste ban,nu va zic ca ati luat warn 10 % de parca asta conteaza.numa bine,mihnea. Edited September 20, 2006 by jacksonman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Din nefericire nu am prins lumina prea "buna", e innorat p-aci. Meet the twins (ma rog, aproape gemene) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Mihnea zi-mi te rog ca o parte din pedale intra in bucla amplificatorului Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Din nefericire nu am prins lumina prea "buna", e innorat p-aci. Meet the twins (ma rog, aproape gemene) De ce ai doua chitari (aproape) la fel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Acordaje diferite, sper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 In principiu e cum a zis Cearny, am nevoie de 2 acordaje diferite. Si-n plus, n-am putut sa rezist cand am vazut-o pe cea neagra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 cearn setupu e asa wireless nady de chitara-whammy 4-boss ns2care are in bucla crybaby-boss ph2-boss od3-vox v830-marshall guv 2-dod fx40b- si din ns2 intra in danelectro ad 1-digitech digiverb-ernieball vp jr 6181(in iesirea de tuner e ibanez lu 10)-sovtek mig 60-cabinet custom cu 2 celestion g12t75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 va tebui sa faci un desen. oricum, daca am inteles eu bine si reverb-ul e inainte de amp, chiar sunt curios cum va suna maine seara toata tarasenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 oricum, daca am inteles eu bine si reverb-ul e inainte de amp, chiar sunt curios cum va suna maine seara toata tarasenia +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 Din nefericire nu am prins lumina prea "buna", e innorat p-aci. Meet the twins (ma rog, aproape gemene) imi dai si mie una...ca vad ca ai 2 kiddin! btw misto chitari, sa le canti sanatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 (edited) Sar'na Edited September 22, 2006 by Sheriff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest A Lost Forgotten Sad Spirit Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Behold niste poze cu : 1.Cele trei chitari: Cea din stanga e un reghin din '66 primit cadou de la boonika 2.Statia : 3.Chitara electrica( o copie de stratocaster de Coxx): 4.Pedala ruseasca (care am vandut-o): 5.Procesorul/multiefectul ( KORG ax30g): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts