ciuci Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 uuu misto .. cu humbucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 big headstoch, HB in bridge, culoare frumoasa ...Imi place; s-o canti sanatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 intradevar frumoasa culoarea si headstock-ul model '70.nice. sa o stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 multumesc baieti si mi-e imi place culoare tot tot e superba pt mine tocmai o testez chitara aua ce fain merge dar nu stiu de ce mi se aude pe line in doar intr-o boxa ( pe mic se aude in amandoua pe linein doar intr-una. Am adaptor Jack mare -> jack mic cablul am vazut ca e mono si adaptorul e stereo sa fie din cauza asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) Frumoasa, sa te incante sanatoasa! Offtopic, desi raspund... Actiunea(inaltimea corzilor) o reglezi din imbus-urile mici, negre(cate doua pt. fiecare saddle/coarda) de la bridge. Edited December 9, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 <<off topic>> dar nu stiu cum trebuie sa fie corect la catzi mm fatza de grif sa fie corzile si daca trebuie sa fie la aceeasi inaltime deoarece MI (coarda 6) e mai jos ca celelalte si nu stiu cum trebuie sa fie. pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 http://www.fender.com/support/setup/stratsetup.php Aceste valori nu sunt batute in cuie, cel mai bine e sa iti setezi chitara dupa cum te simti tu bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 off topic 10x si alta intrebare ar mai fi faza cu jackul stereo .... Mufa mare de la cablu de la chitara pun in calculator printr-un adaptor jack mare-mic dar adaptorul e stereo se poate din cauza asta sa mi se auda doar pe o boxa pe line in ? pe microfon mi se aude in amandoua. ?! sau mi-e dus mie line-inul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 off topic 10x si alta intrebare ar mai fi faza cu jackul stereo .... Mufa mare de la cablu de la chitara pun in calculator printr-un adaptor jack mare-mic dar adaptorul e stereo se poate din cauza asta sa mi se auda doar pe o boxa pe line in ? pe microfon mi se aude in amandoua. ?! sau mi-e dus mie line-inul Chitara in esenta e mono si cand intri pe line-in se aude corespunzator. Cand intri prin mic-in semnalul e trimis in mod identic si catre stanga si dreapta. N-ai de ce sa te panichezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Chitara in esenta e mono si cand intri pe line-in se aude corespunzator. Cand intri prin mic-in semnalul e trimis in mod identic si catre stanga si dreapta. N-ai de ce sa te panichezi. deci ideea ar fi sa imi iau un adapto jack mare - mic dar sa fie si ala mono ca sa mi se auda si pe linein calumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Nu mah, nu ai cum sa bagi stereo in calculator prin cablu mono, nu conteaza cum ii mufa... Ia-ti de pe net Guitar FX Box sau Guitar Rig ca astea stiu sa-ti dubleze intrarea shi sa se auda stereo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Nu mah, nu ai cum sa bagi stereo in calculator prin cablu mono, nu conteaza cum ii mufa... Ia-ti de pe net Guitar FX Box sau Guitar Rig ca astea stiu sa-ti dubleze intrarea shi sa se auda stereo. <<<off topic>>> nu e vorba de stereofonie aici. Aici e vorba sa mi se auda pe ambele canale si in cazut acesta din cate stiu eu daca imi iau un adaptor jack mare - mic (mono) si il bag in mufa de pe line in atunci acesta va atinge ambele lamele din mufa (R + L) si mi se va aude in amandoua boxele. (semnal mono traspus pe 2 boxe) nu e nici un efect de stereo nic nu are legatura cu asa ceva dar tot ce vreau e sa se auda in amandoua boxele ca pe mic imi baga ceva zgomot de fond si nu imi place. Am sa caut un adaptor mono sa vad. c ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelica Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 si eu si eu,ca georgel sunt facute cu un mobil.n-am aparat ca toti banii i-am dat pe chitara(sper sa si faca toti banii,nu doar sa ma fi facut de bani) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 <<<off topic>>> nu e vorba de stereofonie aici. Aici e vorba sa mi se auda pe ambele canale si in cazut acesta din cate stiu eu daca imi iau un adaptor jack mare - mic (mono) si il bag in mufa de pe line in atunci acesta va atinge ambele lamele din mufa (R + L) si mi se va aude in amandoua boxele. (semnal mono traspus pe 2 boxe) nu e nici un efect de stereo nic nu are legatura cu asa ceva dar tot ce vreau e sa se auda in amandoua boxele ca pe mic imi baga ceva zgomot de fond si nu imi place. Am sa caut un adaptor mono sa vad. c ya Nu, va atinge lamelele R+masa (sau L+masa, nu mai stiu) Deci se va auzi la fel. E cea mai proasta idee sa bagi chitara direct in line in sau direct in mufa de microfon a PC-ului. S-a mai discutat, aici sint offtopic. Apare o neadaptare de impedanta care face chitara sa sune infundat si in general de ***. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Nu, va atinge lamelele R+masa (sau L+masa, nu mai stiu) Deci se va auzi la fel. E cea mai proasta idee sa bagi chitara direct in line in sau direct in mufa de microfon a PC-ului. S-a mai discutat, aici sint offtopic. Apare o neadaptare de impedanta care face chitara sa sune infundat si in general de ***. dass dar daca bag gtr print-o pedala (oricare ar fi ea, tinutza pe bybass) e mai bine apoi in line in sau mic in? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) Cu dedicatie pt Malex , ma laud si eu cu Reghinul pe steroizi. Ce vedeti in poza e un Iris normal, copie Stratocaster, bunicel comparat cu altele din aceeasi serie , modificat cu 2 doze "humbucker" Hohner. Placa de plastic a fost taiata la traforaj si finisata la pila sa incapa dozele mai late, in corpul chitarii am intrat cu o freza prinsa in bormasina sa fac ceva loc ca era inghesuiala. Toata operatiunea a durat cateva ore, eu zic ca a iesit la fix. Multumiri lui Malex pentru ajutorul dat si sfaturi Imbunatatirea se simte: -a disparut zgomotul de fond de la dozele standard cele-mai-proaste-single-coil, -semnalul e mai puternic, chiar suna si fara volumul chitarii dat la maxim ca inainte -tonul e mult mai "plin" si mai cu "coi" (jargonul chitaristilor, deh ) Acuma e numai buna de metale Enjoy: Edited December 10, 2005 by Axa cu Scame Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Modding guitar ownz ...si ca tot vorbeam, iata si aspectul actual al dragostei mele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 dass dar daca bag gtr print-o pedala (oricare ar fi ea, tinutza pe bybass) e mai bine apoi in line in sau mic in? Depinde de pedala. Cele Boss actioneaza ca adaptoare de impedanta, pt ca nu au true bypass. Incearca si cred ca o sa auzi diferenta, daca aceasta exista. Nu prea e diferenta daca bagi in line sau in mic, la placile de sunet obisnuite asta e doar o diferenta de amplificare. Daca ai suficient nivel de intrare mergi pe line in, daca nu baga pe mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) poze noi cu chitara, care e mai nou un picutz modificata, si anume, are un EMG 81 in Bridge plus un Foot-Switch, nou noutz, custom build for me, si custom painted BY me (cu 2 sprayuri auto ) plus lampi noi noutze in preamp, JJ-uri (fostele Tesla Electronics) Bravo Benson ! Cand te vad in concert ? Cu dedicatie pt Malex , ma laud si eu cu Reghinul pe steroizi. Ce vedeti in poza e un Iris normal, copie Stratocaster, bunicel comparat cu altele din aceeasi serie , modificat cu 2 doze "humbucker" Hohner. Placa de plastic a fost taiata la traforaj si finisata la pila sa incapa dozele mai late, in corpul chitarii am intrat cu o freza prinsa in bormasina sa fac ceva loc ca era inghesuiala. Toata operatiunea a durat cateva ore, eu zic ca a iesit la fix. Multumiri lui Malex pentru ajutorul dat si sfaturi Imbunatatirea se simte: -a disparut zgomotul de fond de la dozele standard cele-mai-proaste-single-coil, -semnalul e mai puternic, chiar suna si fara volumul chitarii dat la maxim ca inainte -tonul e mult mai "plin" si mai cu "coi" (jargonul chitaristilor, deh ) Acuma e numai buna de metale Enjoy: Bre, daca tot ai bagat "traforajul" in ea de ce nu i-ai slefuit si griful in parte de sus, la kei ? Adik incearca sa iei vopseaua de acolo ca sa "dea" si mai "coi" ! Edited December 10, 2005 by Catalin S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 @Stelica: s-o stapanesti sanatos, e super marfa DK2-ul ala, pacat de ea ca are floyd, ca altfel imi luam si io. e super mijto la mana grifu. @CatalinS. : nu asculti tu ce cant io, deci nu ai cum sa ma vezi in concert :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Depinde de pedala. Cele Boss actioneaza ca adaptoare de impedanta, pt ca nu au true bypass. Incearca si cred ca o sa auzi diferenta, daca aceasta exista. Nu prea e diferenta daca bagi in line sau in mic, la placile de sunet obisnuite asta e doar o diferenta de amplificare. Daca ai suficient nivel de intrare mergi pe line in, daca nu baga pe mic. pai am posibilitatea sa trec printr-un boss(reverb) sau prin pedale ibanez din seria Tone-Lok.ce zici prin care sa trec.ps: am semnal destul chiar si pt line in Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Eu as folosi Boss, fiind reverb sigur e facut sa lucreze si cu nivele de linie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelica Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 (edited) @Stelica: s-o stapanesti sanatos, e super marfa DK2-ul ala, pacat de ea ca are floyd, ca altfel imi luam si io. e super mijto la mana grifu. @CatalinS. : nu asculti tu ce cant io, deci nu ai cum sa ma vezi in concert :) merci merci! sa traim nu ma deranjeaza floyd-ul,e foarte stabil,ba chiar i=mi convine faza cu acordul fin si looking nut.oricum se blocheza lejer si devine bridge fix cu acord fin inca vreo doua.nu ma pot abtine Edited December 10, 2005 by stelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 stelica: e mijto bradare, s-o canti sanatos. axa cu game: bah, ti-am zis io ca grifu mai merge lucrat (apropo de ce zice Catalin) cearny: nu te-a rabdat pipota - seymour pe toate fronturile da' zi-ne si ce doze ai bagat pe ea, ca sa nu murim prosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Uite ce imi vine si mie peste 3 zile din state. Abia astept! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Uite ce imi vine si mie peste 3 zile din state. Abia astept! Frumoasa tare. Si cutie faina. Atat forma nu prea da bine la ochii mei dar nu cant eu pe ea ci tu Ti-e sa iti placa. Sa cantzi frumos pe ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Frumoasa, Dass!S-o canti sanatos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Nu prea merge corp de Les Paul cu gatu de Tele shi bridgeu de Strat, da daca suna bine merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 foaaaarte frumoasa chitara,dass!!! de bun gust! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 dass-ule, ti-ai facut pana la urma damblaua cu Godin s-o stapanesti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts