DRAGOS80 Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Hora clasica Hora acustica (transformata de mine in electroacustica) 3
VladR Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Io credeam ca lumea isi cumpara chitare ca sa cante le ele, nu pentru ca arata bine sau ca sa agate gagici (sau gagii in cazul fetelor). Edited April 7, 2017 by VladR
DRAGOS80 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Eu mi le-am luat ca sa cant la ele. In principiu cant aproape zilnic, dar dupa parerea mea o chitara, pe langa ca trebuie sa sune bine, trebuie sa imi si placa la aspect (cam astea sunt criteriile dupa care imi cumpar o chitara).
Popular Post Alin Rosulescu Posted April 13, 2017 Popular Post Posted April 13, 2017 Flota: Sent from my SM-G930F using Tapatalk 14
Claudiu Ibanez Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 @Alin Rosulescu Frumoase rau ! Sa le stapanesti sanatos !! 1
Alin Rosulescu Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 @Alin Rosulescu Frumoase rau ! Sa le stapanesti sanatos !! Multam mult, Claudiu! 1
miki Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 sarbatori alaturi de "familie"(o parte din familie) 4
robinfinity Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Postez aici ultima chitara pe care am cumparat-o, eu am fost surprins cand am vazut-o la magazin (Magazinul Rapsodia), acum 6-12 luni costa 950 de lei, acum o luna s-a redus la 667 >:) si nu am rezistat (fiind fan seven string). E un strat cu sapte corzi, facut la Reghin, nu stiu exact materialele, gatul pare artar+nuc, corpul e un lemn destul de tare, dar alta culoare decat artarul din gat (am transpirat ceva pana am pus strap-lock-ul in el). Am scos un buton de ton, facandu-l pe cel ramas master tone, am instalat un semi-fret pe pozitia 22, am mutat jack-ul in partea de jos, plus gauri pe placajul din spate sa pot sa schimb corzile fara sa fac febra musculara de la desurubat 11 suruburi. Pozitive: - pretul (nu imi vine sa cred :D) - neck-through - dozele suna bine, desi sunt doar designed by Kent Armstrong, si au magnet sub polii metalici, nu poli magnetici - fretboardul e bine lucrat - chitara rara, seven string cu 3 single coils... Negative - gatul e un pic cam gros, daca ar fi C-shaped si nu D, ar fi okay grosimea, oricum, mie imi place sa cant la ea - butoanele de volum, ton si switch foarte aproape - 21 de freturi (dar e loc pt inca unul) - butonul de strap combinat cu jask, pozitionat la mijloc - ecranare 0 (adica lemn curat inauntru)- ecranare 0 (adica lemn curat inauntru) P.S.: Cand am luat-o coarda nr 7 era de bass Nu vreau sa fac reclama, oricum cred ca era ceva prototip si s-ar putea sa nu mai fie altele, dar la pretul asta mi se pare chilipir (si la 950 ma batea gandul, dar aveam deja doua LP-uri cu 7 corzi si incercam sa ma abtin ) . Pozele cu chitara intreaga sunt la putin timp dupa achizitie, pe "close-up" se vad ultimele modificari. O saptamana faina la toata lumea! Edited June 5, 2017 by robinfinity 4
vektor Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Sugestie - Lasa doar volume pot in pozitia de jos, scoate tone pot. Pune-i un fixed tone control [cu mini switch sau push-pull pot la volum - eg: https://www.premierguitar.com/articles/21112-three-must-try-guitar-wiring-mods?page=7 ] daca vrei.
robinfinity Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 1 hour ago, vektor said: Sugestie - Lasa doar volume pot in pozitia de jos, scoate tone pot. Pune-i un fixed tone control [cu mini switch sau push-pull pot la volum - eg: https://www.premierguitar.com/articles/21112-three-must-try-guitar-wiring-mods?page=7 ] daca vrei. Yep, nu e o idee rea, si chiar am un push pull de 250 prin casa, am facut odata asta pe un Aria goal rush :).
Airhead Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 partea cu 7 string si neck-through la banii astia - ok, insa dpdv constructiv are 2 parti pentru care eu nu cred ca as fi luat-o: 1. controalele sunt prost pozitionate, puteau sa lase mai mult loc intre ele. 2. felul in care au scobit-o in spate mi se pare bataie de joc, o lucratura si solutie tehnica mai proasta nu cred ca puteau sa faca.
vektor Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 ...si tremolo-ul mai bine lipsea. Si dozele sunt mediocre [Korean made, branded]. Si SSS pe un 7-string ? Really ? Why ... Si totusi, lemnul e bun [aripile par palisandru, care e tot o specie de artar [maple]]. Arata chiar bine. Are potential destul de mare de modare. Si a costat cat un Squer bullet. Si e neck-through. Si e 7-string. Controalele pot fi refacute si mutate. Routingul poate fi umplut/refacut/mutat. Ambele fara eforturi enorme. Daca as fi stiut ca exista as fi fost tentat si eu sa o iau.
Seru Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Brânză bună în burduf de câine, tipic românesc. La câți ingineri suntem pe aici dacă ne punem mintea la contribuție le-am face la ăștia un proiect CAD să scoată o chitară de Doamne-ajută... e păcat, serios.
vektor Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Acum cativa ani erau pe forum cel putin 2 persoane care lucrau la Hora. Btw, is it just me sau chitara asta arata mai mult a bass modificat decat a strat ?
Seru Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 11 minutes ago, vektor said: Acum cativa ani erau pe forum cel putin 2 persoane care lucrau la Hora. Btw, is it just me sau chitara asta arata mai mult a bass modificat decat a strat ? E o... stratocămilă.
robinfinity Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 8 minutes ago, vektor said: Acum cativa ani erau pe forum cel putin 2 persoane care lucrau la Hora. Btw, is it just me sau chitara asta arata mai mult a bass modificat decat a strat ? Exact asa mi se pare si mie, cel putin formele de la corp si gat, la grosimea gatului, mai ales. Decupajul din corp (strict S-S-S) si freturile sunt de chitara. Totusi, este o poza pe site-ul de prezentare de la magazin, unde e langa cateva bass-uri neckthru tot Reghin, se vede asemanarea. Pe de alta parte, faptul ca e SSS pt mine e ceva special si binevenit, nu stiu daca o luam altfel, adica am deja doua 7stringuri cu humbuckere (chiar daca am coil split pe ele). Legat de controale pozitionarea e intr-adevar cam nashpa, dar dupa ce am scos unul, a devenit okay. Lemnaria in schimb e foarte bine lucrata. Mentionez aici ca inca nu am avut chitari peste 500 de euro 1
kiske13 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Urmeaza sa modific cate ceva pe BC, dupa care nici nu o mai vand. :-) 2
red man Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 (edited) No... cand esti fan... esti fan, csf, ncsf !!! Ride Yellow Puta !!! Work in progress (asta e... daca te plicti sambata). PS: Nu va luati de headstock ca e gresit, corzile nu se alineaza... etc, e doar o chitara de show off, perfect functionala, asa am vrut eu sa-l tai, mie imi da impresia de ''speed' si ''corner''.Si daca mie-mi place... restul e istorie Edited August 5, 2017 by red man 2
annubis Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Noua mea achizitie..... de care-s taaare mandru: 3
vektor Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 E un Digitech DeathMetal [pentru ca are 2 iesiri]. Si da, toata camera ESTE un metal zone Sidenote : de ce naiba e atat de populara Metal Zone ? It sounds like shit ...
Recommended Posts