felix Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Eu zic sa nu te mai identifici cu cei pe care ii transcrii si sa incerci sa faci ceva original. Uimeste-ma cu ceva original si promit ca nu ma mai iau de tine. In alta ordine de idei, eu nu dau 2 lei pe tabulaturile tale si consider ca toti care vor sa fie chitaristi ar trebui sa cante dupa ureche in primul rand. Un instrumentist bun are o ureche antrenata bine. Nu ma impresionezi decat cu modul tau pueril de abordare a problemelor si cu usurinta cu care te crezi zeul chitarei. Nu esti. Esti un robotzel care se mandreste cu interpretarea algoritmilor din creierasul electronic. Iti repet, nu m-ai convins cu nimic si nici macar nu ai bunul simt sa te informezi in privinta celor cu care intri in dispute aici. Totul e numai la un click distanta si bunul simt depinde de tine si nu de ceilalti. O zi placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) As fi tare curios cate tab-uri de-ale lui Hendrix a descifrat SRV, de-a ajuns sa sune ca originalul, mai mult, sa se identifice cu el, pastrandu-si nota personala. Cred , totusi,ca te-ai prins ce-am vrut sa spun.Dar, nu ma intelege gresit, am respect si pentru munca ta si a celor care pun notele pe tab-uri( pana la urma, trebuie sa se ocupe cineva si cu asta, nu?). Eu personal, prefer sa cumpar de pe Amazon pe cele originale.Asa se face ca am SRV, Petrucci, Vai, Satriani, Hendrix, etc.Prefer sa le consult, totusi, numai si numai atunci cand nu pot sa ma descurc singur. Numai bine Edited March 28, 2008 by Danz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alin78 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Eu zic sa nu te mai identifici cu cei pe care ii transcrii si sa incerci sa faci ceva original. si undeva mai sus: Eu sunt un nimeni si la fel este si stratman si aldea si restul de 99% din chitaristii romani. Nu eu ma identific cu Covaci (pacatele mele) si nici cu Aldea (slava domnului ca nu m-am apucat sa transcriu Coborase primavara; aveam de gand sa ma apuc pana-am vazut postul de azi a lui StratMan)... Case closed as far as I'm concerned! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grind Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 mie unu sincer sa fiu imi place petrucci Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 mie unu sincer sa fiu imi place petrucci Pai si mie, da' nu stiam ca are "vitza romaneasca"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alin78 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Si ca sa nu uit... bai nene, tu de fapt cam ce vrei? Intai ii faci pe aia comunisti apoi ii ridici in slavi. Pe urma nu dai doi bani pe mine (intai pe interpretare, apoi pe calitatea taburilor, mai pe urma razi de simplitatea lor; vocea cum de ti-a scapat?) dar in acelasi timp ma provoci la ceva original, asta in conditiile in care tu fandezi sistematic chiar si atunci cand sunt dispus sa-ti platesc sa zicem 45 de euro pentru un amarat de tab (io iau atat pentru o jumate de zi de munca, tie fiind profesionist nu-ti va trebui atat sa transcrii piesa aia). Atat timp cat si tu si respectivul ba nu aveti timp, ba nu va intereseaza, why would I give a flying f*ck about you?! Spui ca "un instrumentist bun are o ureche antrenata bine" si ca apreciezi in general pe cei care incearca sa cante dupa ureche, dar uiti ca transcrierea de cantece presupune exact asta... eu zic ca tu stai cu logica cam cum stau eu cu chitara (te rog sa retii ca nu te-am jignit decat daca impartasesti parerea lui stratman). Si in general nu-mi mai pune cuvinte in gura (apropo de zeul chitarii) I pup you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 esti suferind frate si da, pupa-ma unde vrei tu )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) @alin78: vezi ca se spune, scrie si citeste corect: "coDobelc" si nu "coTobelc" iar "postul de azi" este "aL lui StratMan" si nu "a lui StratMan". nu de alta, dar dupa ce esti, cu siguranta, prost crescut, mai esti si us or agramat. de data asta nu mai pot sa-ti gasesc scuze in agitatia care te framanta, ci doar in modul tau precar de instruire. in alta ordine de idei, tin sa-ti precizez ca de la unul ca mine sau ca @felix, @Danz sau @malex, n-ai sa vezi vreun interes pt. vreo tabulatura, in general iar pt. vreuna scrisa de tine nici atat, avand in vedere ca acum ne-am cam prins, unii dintre noi, cu cine avem de-a face. asa ca slaba speranta pt. tine, sa ne vezi duelandu-ne in tabulaturi. din partea mea, n-ai decat sa scoti tabulaturi pana simti un usor gust de acru in gat, ca pe mine si, cred ca si pe cei enumerati mai sus, nu ne mai deranjeaza. si cu asta, cred ca este cazul sa nu mai avem niciun fel de conversatii, din momentul de fata, considerand, nu fara regret, ca, CHIAR faci parte din categoria celor cuprinsi de "prostie agresiva". si vezi ca ai simptome de "pacient". @felix, @Danz, @malex, @art vandalay, inca o data Edited March 28, 2008 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alin78 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Mda, devii penibil! Ai ajuns sa te legi de mici erori gramaticale sau de punctuatie, de altceva nefiind in stare Oricum, daca iti amintesti poeziile lui Ion Barbu, are el una "Dupa melci"... e coTObelc sau coDObelc pana la urma? De inacuratetea cu care l-am citat pe Oschanitzky nu te legi? Sau de faptul ca e Concierto de Aranjuez si nu concierto de aranjuez? (oare cum mi-ar fi stat mie sa fac caz de cele 20 de virgule in plus din unul din mesajele tale precedente). Edited March 28, 2008 by alin78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Nici n-a inceput bine duelul 85 pe rgc si voi il incepeti pe al 86-lea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Mda, devii penibil!Ai ajuns sa te legi de mici erori gramaticale sau de punctuatie, de altceva nefiind in stare Oricum, daca iti amintesti poeziile lui Ion Barbu, are el una "Dupa melci"... e coTObelc sau coDObelc pana la urma? De inacuratetea cu care l-am citat pe Oschanitzky nu te legi? Sau de faptul ca e Concierto de Aranjuez si nu concierto de aranjuez? (oare cum mi-ar fi stat mie sa fac caz de cele 20 de virgule in plus din unul din mesajele tale precedente). ...ai grija sa nu faci spume... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 DAMN! Iar am ramas fara popcorn... brb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) In alta ordine de idei, am citit ca Eugen Caminschi va realiza un proiect de blues împreunã cu Florin Ochescu, un disc care se numeºte "Blues Caf". S-a realizat acest proiect? ei cum, mai junky, s-ar fi realizat asa ceva fara sa fii tu instiintat? si vezi ca trupa asta se numeste, demult, blues cafe. Edited March 28, 2008 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 ei cum, mai junky, s-ar fi realizat asa ceva fara sa fii tu instiintat? si vezi ca trupa asta se numeste, demult, blues cafe. mai suna si al dracu de bine, si asta fara acordul domniei sale http://video.acasa.ro/view_video/f5d21fca4...my_kitchen.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Si ca sa nu uit... bai nene, tu de fapt cam ce vrei?Intai ii faci pe aia comunisti apoi ii ridici in slavi. Pe urma nu dai doi bani pe mine (intai pe interpretare, apoi pe calitatea taburilor, mai pe urma razi de simplitatea lor; vocea cum de ti-a scapat?) dar in acelasi timp ma provoci la ceva original, asta in conditiile in care tu fandezi sistematic chiar si atunci cand sunt dispus sa-ti platesc sa zicem 45 de euro pentru un amarat de tab (io iau atat pentru o jumate de zi de munca, tie fiind profesionist nu-ti va trebui atat sa transcrii piesa aia). Atat timp cat si tu si respectivul ba nu aveti timp, ba nu va intereseaza, why would I give a flying f*ck about you?! Spui ca "un instrumentist bun are o ureche antrenata bine" si ca apreciezi in general pe cei care incearca sa cante dupa ureche, dar uiti ca transcrierea de cantece presupune exact asta... eu zic ca tu stai cu logica cam cum stau eu cu chitara (te rog sa retii ca nu te-am jignit decat daca impartasesti parerea lui stratman). Si in general nu-mi mai pune cuvinte in gura (apropo de zeul chitarii) I pup you! Bai Aline, fraiericii astia de felix si stratman si astialalti ca ei mereu au ceva de comentat. Dar n-au pus mina in viata lor sa scrie un tab. Lasa-i pe ei sa fie smeckeri pe forum si noi sa ne vedem de ale noastre. Apropo, am si eu nevoie de un tab la Trio Grigoriu - Broscuta Oac. Merci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) RGC a-nviat !!! vedeti mah ca rolul nebunului la palat este important? v-am spus io, da' nu m-atzi crezut... ...sa mai ascultam un Vali Sterian si a lui Companie de sunet... Edited March 28, 2008 by malex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 mai suna si al dracu de bine, si asta fara acordul domniei sale http://video.acasa.ro/view_video/f5d21fca4...my_kitchen.html Suna extraordinar, dar am observat cateva note in plus fata de piesa originala.E clar: n-au avut tab-ul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 mie unu sincer sa fiu imi place petrucci pai e nepot dea-lu Fratii Petreus (Petrucci Bros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grind Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Pai si mie, da' nu stiam ca are "vitza romaneasca"... adica ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 adica ??? Adica aici se discuta de chitaristi romani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Avand in vedere ultimele discutii despre cum sa devii un chitarist bun / ce inseamna un chitarist bun , va recomand urmatoarele: - http://www.artasunetelor.ro (la jumatatea paginii este de ascultat ceva interesant) - http://www.artasunetelor.ro/Interviuri.html este de citit ceva interesant, in special http://www.artasunetelor.ro/Interviu_cu_Sorin_Tudoran.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Avand in vedere ultimele discutii despre cum sa devii un chitarist bun / ce inseamna un chitarist bun , va recomand urmatoarele: - http://www.artasunetelor.ro (la jumatatea paginii este de ascultat ceva interesant) - http://www.artasunetelor.ro/Interviuri.html este de citit ceva interesant, in special http://www.artasunetelor.ro/Interviu_cu_Sorin_Tudoran.html Da , speram sa se mai gaseasca inregistrari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Da , speram sa se mai gaseasca inregistrari . Dumnezeu e mare! uite ca au aparut si unele inregistrari, mult dorite, de altfel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 cei mai buni chitaristi : 1 patranoiu 2 balauru & popa 3 cezar (vitza de vie) 4 defender guitarists 5 calin pop valter popa sucks....big time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Daniel Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 valter popa sucks....big time Batrane, ai grija ce spui! Nu cred ca se cade sa vorbesti aiurea...Valter e chitaristul de la Iris, care Iris a vandut 28.000 de bilete la spectacolul Iris 30 de ani. Deci un chitarist recunoscut. Si apreciat. Si lumea plateste multi bani sa-l vada. Il cunosc si pe Valter, si pe Cezar. Daca tot vorbesti de clasamente de chitaristi, ai auzit de unul, Nutu Olteanu? S-avem pardon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Batrane, ai grija ce spui! Nu cred ca se cade sa vorbesti aiurea...Valter e chitaristul de la Iris, care Iris a vandut 28.000 de bilete la spectacolul Iris 30 de ani. Deci un chitarist recunoscut. Si apreciat. Si lumea plateste multi bani sa-l vada. Il cunosc si pe Valter, si pe Cezar. Daca tot vorbesti de clasamente de chitaristi, ai auzit de unul, Nutu Olteanu? S-avem pardon! Poate pe primele albume Iris poate fi considerat un chitarist ok........Nutu Olteanu e mai interesant decat Valter Popa , dar dintre fostii chitaristii Iris il prefer pe Adrian Ilie....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Mai tempereaza-ti limbajul ca nu vorbim de fotbalisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Probabil ca Iris este una din trupele legendare din Romania dar Valter Popa este un chitarist submediocru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 99% din forumul asta e format din chitaristi subsubsubsubsubmediocri valter popa in primul rand prin seriozitate, longevitate si profesionalism e unul din marii chitaristi ai Romaniei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Pe acest forum sunt cel putin 50 de chitaristi care din dimineata asta pot sa-i ia locul lui Valter Popa si sa faca treaba MULT mai buna. In ceea ce priveste seriozitatea lui, nu contest ca nu cunosc dar aici e vorba de chitaristi nu de oameni seriosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts