IorgaAndreiDan Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Am gasit chitara asta, partial functionala pe dupa un dulap...a fost primita acum vreo 17 ani (desi cred ca e muuult mai veche). Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre ea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Foarte probabil ceva din blocul comunist, dar nu cred ca e Hora. Seamana putin cu un Reghin Savoy, dar nu e ala. MORE PICS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 @Mr Vintage si eu am avut bridge reglabil pe reghin. Nu ca ala, dar am avut. Edit: http://cheesyguitars.com/hora_reghin/hora_reghin_lb_pickup_bridge.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
IorgaAndreiDan Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 Multumesc pentru raspunsuri. O sa mai fac diseara poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 spune mi te rog,logo-ul cu modern este imprimat pe headstock sau e lipit pe el?Eu unul nu cred ca e reghin,logo-ul pare emblema unui radio vechi romanesc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IorgaAndreiDan Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 (edited) E lipit Edited October 25, 2018 by IorgaAndreiDan Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 300% NU-i facuta de Reghin!!! ....cel putin nu de serie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 6 hours ago, mad_max924 said: spune mi te rog,logo-ul cu modern este imprimat pe headstock sau e lipit pe el?Eu unul nu cred ca e reghin,logo-ul pare emblema unui radio vechi romanesc Chitara pare artizanala 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Bun de amplificator 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 10 hours ago, apocapsile said: Bun de amplificator Nici nu stii ce adevar graiesti :)))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 (edited) Ba știu, colegu', am unu' pe rol care prinde Londra. Edited October 26, 2018 by apocapsile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 *hol ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Pe rol adică așteaptă maintenance că trebuie revizuit la alimentare și lampi. Pe urmă poți cânta Radiohead prin el. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto2001 Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Corect, trebuia sa mai bage unul, sa fie numar par. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 2 hours ago, red said: 7 suruburi pentru prins gatul de corp... O avea micro-tilt™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leopold Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Neck jointul ala zice o poveste 1. Lasa ca prindem gatul de corp ca capitalistii aia de la Fendăr. Facem si tabla indoita, sa nu se zgaraie vocal-instrumentalistul. Fendăr cu imbunatatiri, planul cincinal in trei ani! 2. Ba, auzi, tabla noastra e mai moale. Muta surupurile mai spre interior, ca se crapa gaura altfel 3. Maistre, se clatena gatul! Mai pune-i un surup pe mijloc sa-l tina. Nu conteaza ca nu mai ai surupuri la fel, pune mai gros 4. Ce lemne si ce surupuri or avea aia? Mai baga doo din alea mari la marjine, ca zici ca e balama. Da gaurile inainte cu niste cuie, sa fie la unghi. 5. Vorbeste cu Gicu de la pielarie, sa faca o protectie din piele, sa nu rupa iar surupurile camasa sau sa lase rujina. (din pacate, pielea s-a pierdut!) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 (edited) Bazaconia aia e facuta de un cetatean, artist in timpul liber si lutier in timpul programului la uzinele 23 August dupa cum urmeaza: cheite de double six Reghin grif de la vreo chitara acustica Reghin, daca nu, chiar de la double six-ul mai sus pomenit doze din cutiute de ace de seringa, bobinate la uzina + ceva bucati din salopeta aia veche si albastra sistemul tremolo, sau ce-o fi el = inventie proprie (se vede ca are mai multe incercari cu panza de bomfaier pe saddle-uri) intrerupatoare de veioza logo-ul si capacele potentiometrelor de la aparatul de ascultat Europa Libera restul componentelor se gaseau cu usurinta la uzina, plasticul ala ordinar, tinicheaua, suruburile, etc.. Edited October 30, 2018 by Pava 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastislav Svarog Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Daca e romaneasca, mai degraba Doina decat Reghin. Posibil Orfei/Orfeus din Bulgaria.Nu stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts