www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kovu_tlk

Active Members
  • Posts

    245
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Sacrilegiu

Recent Profile Visitors

9970 profile views

kovu_tlk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

243

Reputation

  1. Mai baieti, voua nu vi se pare dubios numele Cristi Lungu? Nu seamana cam mult cu Cristi Grosu? Stilul de scris haotic pare similar. De asemenea interesant ca vinde si piese de chitara, neck blanks, chestii pe care cineva care isi doreste o chitra grossman nu cred ca le-ar avea. Cred ca ne aflam din nou in prezenta maestrului.
  2. Si eu sunt destul de sigur ca-s condensatorii de ton. Am intampinat probleme similare. Avand in vedere ca zici c-ai schimbat doza si face la fel, nu are ce altceva sa fie.
  3. Nu e aia singura diferenta. Ala galben e un ceramic multi-strat si ala gri e polyester. In general pentru aplicatii de semnal audio se recomanda evitarea condensatorilor ceramici pentru ca au calitati piezoelectrice. Pe scurt sunt microfonici. Deci in cazul tau, ala gri e mai potrivit.
  4. Ba da, dar peste tot se lauda ca a facut-o fara sa spuna ce si cum. Doar ca daca o vrea careva, face la comanda.
  5. Vreo noutate? Ai reusit sa te joci cu schema?
  6. Atunci mai bine ramai la guitar rig. Ca amplificator nu prea ai ce sa-ti iei nou in banii aia care sa fie macar decent. Dar am o presimtire ca asa cum fac multi care cer sfaturi d-astea p-aici, tot cum vrei o sa faci
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.