www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marsuleu

Active Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

marsuleu last won the day on August 10 2018

marsuleu had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About marsuleu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  in cautare...
 • Gear
  trumpet / alto saxophone / no guitar

Recent Profile Visitors

3169 profile views
 1. Revine la vanzare. Sunt deschis si la schimburi. Schimb de preferat cu amp Fender (Champion 40 , SuperChamp etc) +/- diferenta unde e cazul.
 2. Revin la vanzare. Schimb eventual cu doze Original 57/62 sau ceva noiseless.
 3. Revine la vanzare. Un amp foarte fain, full analogic, cu un sound pe masura. A nu se confunda cu seriile VT cele digitale ( modeling amps ), care suna mult mai prost, si sunt mai greu de folosit.
 4. Vand amplificator de chitara VOX AV30 cu doua lămpi (in preamp si reactia finalului), cu footswitch FS5 ( 5 controale ) inclus, aproape nou, in garantie, folosit doar in casa pt studiu, cateva ore.Putere 30W, 2 canale identice cu 8 tipuri de cabinete, full analogic. Efecte foarte bune incluse (controlabile din footswitch), foarte versatil, cu sunet foarte bun, cu difuzor Vox de 10". Este foarte usor de configurat si folosit datorita celor doua canale identice cu 8 tipuri de preamplificator, si multiplelor controale analogice cu care este echipat. Ca putere si headroom cred este suficient pt repetitii, fara a fi nevoie de amplificare.Este fara discutie un BEST BUY la banii lui, din toate pc de vedere.Se poate vedea/proba in Bucuresti. Pret fix pt amplificator + footswitch : 1000ron !
 5. S-a dat si sursa HB. Ramane doar cablul interconect Roland si revine la vanzare Boss SD-1 - 200ron pret fix ! Pedala este noua, folosita doar in casa de cateva ori.
 6. Salut. Ce diferenta ai vrea la un schimb cu urmatorul amp : https://www.muziker.ro/vox-ac4tv ? E varianta cu difuzor Celestion de 10", care suna absolut superb. Ampul este nou, folosit cateva ore, in regim de apartament, in cutie, cu tot ce trebuie PM sent
 7. Momentan nu mai sunt la vanzare, intrucat m-am razgandit
 8. Doze TexMex folosite cateva luni, doar in regim de apartament, in stare perfecta, ba chiar mult mai bune decat cele stock, in sensul ca au fost ecranate profesional cu banda de cupru, respectandu-se teoria curentilor circulari, mai bine zis "breaking the eddy currents" (se observa in poze etapele ecranarii, de la banda izolatoare peste bobina expusa, cum vine din fabrica, pana la rezultatul final ) Pt cunoscatori, nu cred ca mai e nevoie de explicatii. Pt necunoscatori, nu are rost sa va complicati cu detalii, trebuie doar sa aveti incredere Suna exceptional ! Le vand pt ca vreau sa imi iau Noiseless-uri Pret 450RON fix ! Accept schimb doar cu doze noiseless ( inclusiv Lace Sensor ). As prefera predare personala in Bucuresti, dar daca e cazul, le trimit si prin curierat rapid. Contact pe PM pt mai multe detalii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.