www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lungu cristi

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lungu cristi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. E pt ultima dată când scriu cine vrea informații pt chitara sa sune la tel,apropo pt cîrcotași grosu a vândut una ca a mea doar cu fl oyd rose care era 1000 euro,eu nu mai raspund la provocari m-am saturat de comentarii rautacioase!!
 2. Cum care fretboardul,celalalt e lemn de mahon pt neck!
 3. Ai dreptate chitara a fost facuta cum am vrut eu,suna beton,am si proba video si o vand pt ca e păcat să stea degeaba!
 4. Nu sunt grosu, piesele de neck mi le-am adus din america de la swetmac am vrut eu sa fac ceva si m-am liniștit asa ca am cumparat un grosman,iti dau nr lui de tel daca nu crezi intreaba-l pe el,eu asa stiu ca e handmade.Uitate pe facebook ca mai are vreo 2 chitare la vanzare si ai s-o vezi si pe asta ,daca nu era facuta de el nu punea postarea cu chitara sigur după cum il stiu eu!
 5. M-am uitat acum pe facebook este si proba video si chitara cu mine cine este interesat vorbim la telefon,nu cânt in nici o trupă asa ca e păcat să stea în casă,super pt metal!
 6. Chitara este ca si noua am cumparat-o pt ca am vrut un grosman,uitate pe facebook la cristiangrosu si ai sa vezi ca are una cu floyd rose cu 1000 euro,a mea e cu bridge fix de aia e mai ieftina ai s-o vezi tot la el pe facebook, am cântat de câteva ori in casa e un hobby de-al meu ,chitara mi-a facut-o la comanda nu e facuta pe vapor!
 7. cine nu crede ca e facuta de grosu sa sune la el,chiitara e facuta in bucuresti de grosu e handmade o vand pt ca mai am 5 chitari si sta degeaba a fost un moft de al meușnu sunt cantaret profesionist chitarile sunt un hoby!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.