cotrusvlad Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 Salutare, am niste probleme cu sistemul de feedback. Nu reusesc sa mai las nimanui feedback, dupa ce completez toate campurile necesare si apas Save, imi da eroare cum ca nu am specificat topicul cu deal-ul desi am facut-o. Help?
vektor Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 @cotrusvlad ai citit posturile anterioare din acest topic ? [pagina 2, last post] 1
eduard.alexandru Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Nu pot lăsa feedback pentru mica publicitate. Îmi spune că nu am completat toate câmpurile obligatorii ( yes, I did). Is this a known issue?
vektor Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 @eduard.alexandru ... citeste cele 3 posturi de deasupra. Literally deasupra. Zero effort.
varu' maftei Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Imi tot apar reclame in mijlocul paginii, peste continut. E de la rgc ? Cum se poate rezolva ? Bineinteles ca am dat "nu mai afisa", dar degeaba...
vektor Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Si mie mi se intampla, doar pe mobil in browser [nu am incercat tapatalk]
VIc Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Salutare, Am probleme cu link-ul pe care il las la Feedback...vreau sa dau Feedback si nu prea merge. Multumesc
vektor Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Cauta mai sus sunt cel putin 5 posturi cu aceeasi intrebare ... @Cosu about them ads ?
Liviu.Pop Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 On 3/23/2018 at 15:49, varu' maftei said: Imi tot apar reclame in mijlocul paginii, peste continut. E de la rgc ? Cum se poate rezolva ? Bineinteles ca am dat "nu mai afisa", dar degeaba... Eu am instalat Adblock Plus și nu îmi intră nimic (plugin gratuit).
Cosu Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 Am trecut recent la google auto-ads. Google se ocupa cu plasarea anunturilor in pagina. Cu ocazia asta am scazut si frecventa anunturilor la 66% (in loc de 100% - la orice afisare).
Posho Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Aveam citeva anunturi de vinzare, cinele. Vad ca au disparut. Help
Liviu.Pop Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Dacă-s mai vechi de un an, pa! Sunt în arhivă. Lângă ale mele. Încă nu m-am dumirit cum pot fi resuscitate. 1
mike_KidLazy Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 (edited) Salut, Am o problema cu accesarea forumului de pe Tapatalk pentru Android - am facut azi update la aplicatie si nu ma mai lasa deloc sa ma loghez pe forum. Cand introduc username-ul si parola imi da o eroare cum ca: "Server error occurred: '1 Call to Undefined method IPS\Login::forms()(MbqRdEtUser.php:29)'" Pe celelalte forumuri pe care sunt inregistrata pe contul asta de Tapatalk ma pot loga fara nicio problema, numai pe rgc nu merge. Nu mai zic ca de multe luni incoace nu mai primesc nicio notificare din Tapatalk pentru postari noi, mesaje etc. (desi NU am dezactivat nimic din setari sau ceva, la notificari sau battery saving). Any ideas...? EDIT: Am dat inclusiv reset all settings la aplicatie, si tot nimic... Edited May 25, 2018 by mike_KidLazy
Cosu Posted May 25, 2018 Author Posted May 25, 2018 Acum 51 minute, mike_KidLazy a spus: Salut, Am o problema cu accesarea forumului de pe Tapatalk pentru Android - am facut azi update la aplicatie si nu ma mai lasa deloc sa ma loghez pe forum. Cand introduc username-ul si parola imi da o eroare cum ca: "Server error occurred: '1 Call to Undefined method IPS\Login::forms()(MbqRdEtUser.php:29)'" Pe celelalte forumuri pe care sunt inregistrata pe contul asta de Tapatalk ma pot loga fara nicio problema, numai pe rgc nu merge. Nu mai zic ca de multe luni incoace nu mai primesc nicio notificare din Tapatalk pentru postari noi, mesaje etc. (desi NU am dezactivat nimic din setari sau ceva, la notificari sau battery saving). Any ideas...? EDIT: Am dat inclusiv reset all settings la aplicatie, si tot nimic... Azi dimineata am facut un upgrade care se pare ca a afectat integrarea cu tapatalk. Sper sa ii dau de cap curand. Acum 22 minute, vicSnd a spus: - Rog permiteti o intrebare : - Ce considerente au condus la eliminarea optiunii " Manage attachments" in noul format RGC ? - nu-l foloseau multi, personal l-am considerat util cind exista, facilita inlocuirea / eliminarea de fisiere video / audio in postarile utilizatorului RGC - multumesc anticipat pt raspuns Te referi la "Atașamentele mele / My Attachments"? Vezi in dreapta sus.
Cosu Posted May 25, 2018 Author Posted May 25, 2018 Tapatalk ar trebui sa funcționeaze. Daca apare un mesaj de eroare la login resetează setările aplicației.Sent from my H8324 using Tapatalk
mike_KidLazy Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 A mers, m.a logat automat, fără să.i mai fac eu ceva. For some reason, nu.mi mai apare nimic în mesageria privată, nici la inbox, nici la sent, dar măcar a mers așa. Mersi mult. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
un chitarist Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 39 minutes ago, vicSnd said: - Multumesc pt raspuns D-le Cosu ! - pot accesa My Attachments insa NU sint oferite optiuni Manage Attach. - imi scapa ceva ? am intrebat si eu mai demult de ce nu se pot sterge atasamentele vechi, n-am primit raspuns, poate primim acum. multumesc.
SKU Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Chrome/Safari. Firefox merge bine deci webkit e problema
Cosu Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Si la mine se randeaza aiurea. O sa vad care e pb
vektor Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 @Cosu - de pe tapatalk nu functioneaza formurile de la publicitate ? Sau e de la mobile browser ? Exemplu : Also, vreo sansa sa adaugi chat window sub rezultate la Unread ?
vektor Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Chat a aparut pe pagina aia Restul can't test.
vektor Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 @Cosu - de cateva zile condensed view nu mai functioneaza.
Vince Windrider Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Hello,nu stiu unde sa scriu asa ca scriu aici. De fiecare data cand incerc sa ma loghez pe rgc trebuie sa resetez parola.Care ar fi problema?patesc asta indiferent de dispozitivul de unde incerc sa ma loghez.Astept raspuns.mersi!
Recommended Posts