alzayr Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 (edited) Salut, in ultima vreme am tot schimbat amplificatoarele in speranta ca o sa gasesc ceva care sa ma multumeasca in ceea ce priveste cantatul in apartament. Cum stim cu totii viata la apartament este grea cand te mai apuca cantatul dupa ora 23:00, iar cu castile pe urechi nu prea imi place. Ce imi recomandati ? Ca si buget undeva la 1000 ron. Nu mai vreau sa aud de amplificatoare de peste 20W. Am acum un Peavey VIP-1 si incerc sa scap de el. Am avut un roland 40xl si imi pare rau ca l-am dat. Chiar daca avea 40W butonul de power squeezer facea toti banii. In acest moment am un Jackson PDX-2 + cateva pedale de distors. Citind pe net am gasit Yamaha thr5 sau thr10x. Ce parere aveti? Multumesc, Marcel Edited December 2, 2015 by alzayr Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbid Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Recomand cu calduta Blackstar-ul Ht-1 (1w e arhisuficient pentru apartament). Eu nu l-am dat niciodata la max. Desi nu are multe tweak-uri, sunetul care iese din el este impresionat. Just plug and play SI e in jur de 1000 de lei. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Rosulescu Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 (edited) Daca esti dispus sa investesti intr-un THR, nu mai sta pe ganduri. Eu as merge pe cel de 10w. Nu detin unul, dar am cantat pe el de mai multe ori si am ramas foarte placut impresionat. Edited December 3, 2015 by Alin Rosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 eu am un head de 5w clona Marshall + cabinet de 1x12 si pentru camera este numai bun. il folosesc pe clean cu pedala de distors in fata si asa am gain la volum mic. altfel pentru a scoate gain direct din head trebuie sa dau volumul tare si atunci este galagie mare. l-am avut la vanzare, nu l-a vrut nimeni si asa l-am pastrat si nu regret, este chiar ok pentru ce cant eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Procesor modelling + monitoare bune. Personal am folosit atat seria Behringer V-AMP PRO cat si Axe FX Ultra - am ramas pe 11R Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Cea mai bună variantă e procesor + monitoare. Eu nu aș renunța la ce folosesc acum acasă (Line6 PodXT) pentru un combo mic, aș considera asta un compromis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Nişte monitoare cât de cât decente te cam rup la buzunar, părerea mea ! Sunt curios la ce combinaţie de monitoare+procesor v-aţi gândit ! Nu cred că împreună pot concura cu un modeling decent , dpdv al preţului... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 (edited) http://www.thomann.de/ro/m_audio_av42.htm Procesoare decente se găsesc la mica publicitate până în 500 ron: Line 6, Korg etc... Edited December 3, 2015 by eduard.alexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
manbearpig Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Poti sa incerci un cub mic de bas, cu difuzor de 8-10", fara tweeter. Eu am unul de la warwick de 10w si imi trec pedalboard-ul cu el, imi place cum suna. Bag si o mostra: https://www.youtube.com/watch?v=5pCLUb3U67A Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Eu pentru apartament am un marshall mg 15 cd, bag pedalele in fata si merge super 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tase Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 http://www.thomann.de/ro/m_audio_av42.htm Procesoare decente se găsesc la mica publicitate până în 500 ron: Line 6, Korg etc... M-Audio din seria AV-(30,40) nu sunt monitoare de studio "pe bune", sunt doar niste boxe multimedia mai cu mot. Nu zic ca sunt proaste sau bune, doar sa fi constient ca nu au un raspuns atat de "flat". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Si eu recomand THR-urile. Sunt cam scumpute ce-i drept, dar sunt exact ce trebuie pentru apartament. Am schimbat multe amp-uri cautand ceva care sa sune bine la volum mic, asta suna excelent si are tot ce-i trebuie pentru cantat acasa. E vorba de THR10 in cazul meu, cel crem. S-a discutat despre THR si aici: https://forums.rgc.ro/topic/109386-yamaha-thr10/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 M-Audio din seria AV-(30,40) nu sunt monitoare de studio "pe bune", sunt doar niste boxe multimedia mai cu mot. Nu zic ca sunt proaste sau bune, doar sa fi constient ca nu au un raspuns atat de "flat". Depinde de pretentii. Daca vrei sa repeti acasa, is bune. Vrei masterizare, iti iei mai bune. Pentru segmentul low-end, hobbyist guitareala acasa is mai mult ca OK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Am avut si eu niste AV-30. Sunt OK pentru monitorizare acasa daca n-ai mari pretentii, dar sunt departe de a fi ce trebuie pentru niste monitoare de studio. Eu de la AV-30 am trecut la niste Yamaha HS50M iar diferentele erau considerabile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts