www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tase

Veteran
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About Tase

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7,660 profile views
 1. Vand chitara electrica ESP LTD M-300FM. Doze active EMG81, constructie neck-through body, culoare negru cu flamed maple top gri(vedeti pozele), Licensed Floyd Rose tremolo. Chitara are urme de uzura normala, nimic grav. Diverse "ding"-uri pe corp si ii lipseste capacelul de la selectorul de doze. Sunt sigur ca se gaseste destul de usor altul la un magazin de specialitate. Din aceasta cauza consider ca si pretul pe care il cer este de bun simt. Schimb cu alta chitara cu bridge fix sau strat-uri sau cu amplificatoare. Pentru mai multe detalii, vorbim pe mesaje private. Pretul nu este negociabil. Consider ca este deja sub valoarea chitarii. Doar Bucuresti.
 2. Inca valabil, chitara e ca noua. 1100 lei !
 3. Revine la vanzare. 1200 lei sau schimb pe un amplificator(lampa), fender strat etc.. ofer si diferenta daca este cazul. Nu are semne de uzura, nu a parasit dormitorul. Chitara a fost selectata dintr-un lot de v100, asta mi s-a parut ce-a mai reusita.
 4. Daca ala e Ibanez, a mea e Gibson Up !
 5. Sau amplificatoare pe lampi.
 6. up, valabil pt schimburi. Strat mexican, Ibanez-uri(exclus GRG, GIO), head-uri pe lampa. Ofer si diferenta daca este cazul.
 7. Tase

  vând Set Doze Gibson Usa

  Exista si Gibson Franta sau Gibson Koreea de nord ? Ce doze sunt mai exact, de pe ce MODEL de gibson "USA" sunt ?
 8. Salutare, Am deschis topicul asta pentru a intreba daca temperaturile scazute din timpul iernii afecteaza echipamentul nostru(al chitaristilor). Pe mine personal ma intereseaza depozitarea difuzoarelor/cabinetelor. Am un cabinet echipat cu difuzoare Celestion 12" pe care vreau sa il las intr-o anexa din curte, neincalzita, pe durata iernii. Temperaturile sub zero grade din timpul iernii pot afecta conul sau alte parti ale difuzoarelor ? Stiu ca lemnul din care este facut cabinetul, este afectat de umiditate sau temperaturi extreme, dar difuzorul in sine ?
 9. M-Audio din seria AV-(30,40) nu sunt monitoare de studio "pe bune", sunt doar niste boxe multimedia mai cu mot. Nu zic ca sunt proaste sau bune, doar sa fi constient ca nu au un raspuns atat de "flat".
 10. Caut sa cumpar un set de doze SSS Wilkinson. Poate ati upgradat o chitara Vintage sau Harley Benton si nu aveti ce face cu vechile doze. Astept ofertele pe PM.
 11. Tase

  vând Vintage V6 Mfr

  Revine la vanzare pt o perioada scurta. More info: este rootata HSH, iar acum are un pickguard SSS dupa cum am spus mai sus. Poze la cerere.
 12. Pentru ca hand-made/wired si pentru caComponente de calitate. Si apropo, pretul nu este deloc mare. Uite aici pret mare pt un amp de 18w http://www.thomann.de/ro/suhr_badger_18_head.htm
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.