www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Salutare, Pedala este facuta de Razvan S (HGE Contraptions), dupa binecunostul Suhr Riot si suna la fel sau chiar mai bine decat originalul. Are plaja de gain de la low la madness :). Mai jos aveti un demo. E inregistrat audio cu Iphone si nu cu shure-ul ce se vede in poza.
 3. Today
 4. snickers

  vând BOSS CH-1

  Salutare, Vand pedala BOSS CH-1, cumparata de la GuitarShop Cluj acum 2-3 luni. A fost cantata de maxim 5 ori. La putin timp dupa achizitie. am dat de Corona Chorus de la TCE si de atunci sta in cutie. Pret 335lei sau schimb cu un TC Ditto Looper/Ditto Looper Stereo. Cheers!
 5. Luca Giurginca

  ofer Chitarist BUCURESTI, caut trupa pop punk/alternativ!!!

  Am gasit tobosar, avem nevoie de restul elementelor(bas, voce, a 2 a chitara), dati mesaj urgent daca e cineva interesat!!!! 0725225585
 6. Luca Giurginca

  vând AMP COMBO ROLAND GA 112

  Ampul scade la pretul de 1800 lei negociabil!!!
 7. Perfect functional.
 8. hrd hand

  vând Gibson Firebird

  Up 800€ !
 9. Fender Telecaster Baja, cumparat de nou, in stare foarte buna , o chitara foarte versatila pentru cover band. Se vinde in husa s-au toc fender dupa preferinte +80€
 10. Overdrive Mike

  vând Curea Fender Custom Shop

  UPDATE: Includ ca bonus pickguard-ul original al aceleiași chitare - Fender Strat 1957 (vezi foto). Alb, configurație S-S-S, un singur strat, 8 găuri, compatibil cu modelul 1957, vechime 3 săptămâni. La Thomann, prețul este de ~208 lei. Eu îl includ aici pentru că nu îmi place culoarea, l-am schimbat deja (cu unul negru, 3-ply) și nu intenționez să îl mai folosesc.
 11. sorin_popovici

  vând jhs archer si xotic sp compressor

  Rezervat SP Compressor, cam 99% vandut. Up Archer
 12. * First refret started on a Charvel 275 Deluxe Japan * Harley Benton GA-120H Solid State head cleanup * Had a Stagg Acoustic in, that had multiple issues and now are solved * Dunlop 535Q wah in for some connectivity issues * Squier Bullet Strat Indo setup and nut changed to left handed * Had an early 80's US Fender Lead I in for a setup For Fun: https://hgecontraptions.blogspot.com/2019/07/scalloped-necks-done-some-years-ago.html
 13. Salut, M-am decis sa ma despart de subwoofer-ele mele JBL pentru ca nu ma mai ocup de sonorizari. Subwoofer-ele sant in stare foarte buna, nu au fost facute reparatii sau schimbari de difuzoare fiind folosite in conditii optime, fara sa le fortez sau alte chestii. Am gasit un pret orientativ la senia: https://www.senia.ro/subwoofer-activ-jbl-eon-518s/32782-1 Astea ar fi specificatiile: JBL EON 518S Subwoofer activ Difuzor de 18" Differential Drive® Amplificator Crown® Class D Putere (max): 1000 W Putere continua: 500W Stereo input si functie Loop-Thru Banda de frecvente: 42 Hz - 100 Hz SPL maxim: 129 dB Frecventa crossover: 120 Hz Soclu de montare in stativ 36mm Protectie neagra DuraFlex™ Manere ergonomice din metal acoperite cu cauciuc Dimensiuni (I x L x A): 617 x 569 x 652 mm Pentru detalii ma puteti gasi la 0727626733 sau PM. O zi buna!
 14. loris

  vând Roland GP8

  schimb cu un delay gen dd7. Exclus mizerii gen Mooer, Behringer, Harley Benton....etc.
 15. Salutare, Am primit aceasta chitara in urma unui schimb si tinand cont ca nu am ce face cu ea, iese la vanzare in cautarea unui nou proprietar, care sa o si cante asa cum trebuie. Este un model mai vechi de la Fender (nu se mai fabrica) si dupa serial pare fabricata in 2012. Are fata din molid laminat, laterale si spate din mahon (sau nato - asa am mai gasit pe net), gat din mahon, tastiera din palisandru. Electronica este de la Fishman. Are o actiune foarte ok si suna bine atat la rece cat si amplificata. Are cateva urme atat pe fata cat si pe spate si headstock, dar nimic care sa afecteze calitatea sunetului. Din punctul meu de vedere sunt urme normale pentru un instrument cu o varsta de 7 ani. Corzile trebuie inlocuite! Pretul este fix 400 RON si prefer predarea personala in Pitesti.
 16. Yesterday
 17. Microfonul este luat de nou de la soundcreation, vine in cutia de lemn originala, nuca, manual. Este cel de aici: https://www.soundcreation.ro/microfoane-pentru-instrumente-cid160_1588/sontronics-stc-1-silver-id18624.html?utm_campaign=2Performant&utm_source=fedcaaf36&utm_medium=CPS L-am folosit cu succes pt tras backing vocals si instrumente acustice. La schimb m-ar interesa un boss dd7 sau vreo alta pedala de delay( exclus mizerii gen Mooer sau verisori de-a lui Mooer...Behringer....Harley Benton)
 18. Sunt interesat de un amplif Engl Ironball. Stare buna/foarte buna, de preferat cu pedala. Ofer max 2500 ron *in functie de starea lui. Oferte prin mesaj personal va rog.
 19. Mi se pare mie sau vand cam ieftin chitara asta !!! cash only la acest pret
 20. Mai sunt disponibile : triple delay-tcelectronic 900 ron rv6-boss 550 ron tu3-boss 250 ron crayon 69-electroharmonix 250 ron restul s-au vandut. pret pentru toate patru-1700 ron
 21. corM

  vând Fender CD-60 NAT

  Peste tot pe site-uri scrie ca Fender CD-60 are Top de Molid LAMINAT si nu SOLID cum ai scris in descriere...
 22. Vandut! Multumesc RGC!
 23. Raman la vanzare BOSS si Flashback
 24. Raul Petrovics

  Trupeț caut toboșar și solist

  Salut! Scrie-mi un mesaj sa vorbim
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.