www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. gibsonman

  vând Dunlop Echoplex delay

  800 ron
 3. Yesterday
 4. donwrite1

  vând Reviste Playboy

  10 lei pe bucata daca se cumpara minim 10 bucati15 lei pentru min. 5 bucati20 lei pentru mai putin de 5 bucati.
 5. Dubios , acesta este sursa ptr tuburi ..ceva consuma prea mult la pornire , condensatoarele au valori mici deci nu acestea fac problema ... Pe schema vad 4 bucati de condensatoare 3,3K , 470R ,470R , 5,6K cate unul dupa fiecare rezistor 3x33uF si ultimul de 10uF . (?..) capacitatile sunt de valoare relativ mica deci nu cred ca acestea fac figuri pana se incarca .. Pana se incalzesc tuburile se intampla ceva ..daca scoti tuburile ptr o pornire ,de proba vezi daca se mai intampla ceva ..daca nu atunci de la tuburi ..trebuie verificate ..scoti cate un bloc si masori curentul de pornire sau ma rog vezi ce fum scoate .. Nu sunt etaje de putere asa ca nu ar trebui sa faca figuri ..la sursele de putere se utilizeaza " soft start schematics for amplifier " nu cred ca este cazul ..
 6. donwrite1

  vând Carti Din Colectia Cotidianul

  10 lei pe bucata daca se cumpara minim 10 bucati15 lei pentru min. 5 bucati20 lei pentru mai putin de 5 bucati.
 7. Sunt softuri tip "Karaoke " ce reduc sau scot /reduc din zona " mid /centru " soloul sau vocea . Dar cu orice DAW ( de ex Cubase , Sonar , si FREE Audacity .,..sau Cackewalk Bandlab .FREE ...etc ) introduci pe un canal in multimixer fisierul piesei mp3 sau wav cu EQ sau EQ compresor reduci ce nu-ti convine si canti peste ce doresti . Bineinteles este nevoie sa inveti utilizarea acestor ( cel folosit ) " DAW" (Digital Audio Workstation). Nu ai de ce sa reduci tobele si basul ci doar mediile unde este vocea si soloul original . Dar se gasesc "backtrack" -uri ( "negative " cum le zice pe la noi ) adica numai acompaniamentul fara solo si voce ..si pe youtube si cam in multe locuri /site-uri introduci in GOOGLE " backtrack " for rock sau blues sau titlul piesei dorite , exista site-uri cu backtrack ...in unele te inscrii si poti gasii sute de " negative " ..
 8. donwrite1

  vând Framus Vintage Model 5/51

  Un cadou perfect de Sărbători!
 9. donwrite1

  vând Taylor 814Ce

  Un cadou perfect de Sărbători!
 10. donwrite1

  vând Chitară Cort GA 5F

  Un cadou perfect de Sărbători!
 11. Metal Head In

  vând Fender Locking Tuners

  Le am de pe o chitară ce am vândut-o , le-am folosit puțin , sunt foarte bune . La Thomann sunt 315 ron + 80 ron transport . Eu vreau pe ale mele 200 ron , mai am și ambalajul lor original . https://m.thomann.de/ro/fender_schaller_locking_tuner_ch.htm Mai jos am atașat poză .
 12. overdrive

  vând Vand Avid Digirack 002R.

  Update de pret citeva zile ,asa ca pentru Mos Nicolae! 250 lei!!!
 13. Nu cred că găsești. Pentru asta ai nevoie de fișierul cu înregistrarea multitrack, pe care să îl încarci (de obicei) în softul cu care au fost făcut imprimările.
 14. danchit

  vând Pedala wah VOX V847

  Salut! Ma intereseaza pedala aceasta - daca mai este disponibila te rog suna-ma! Dan Ghiza 0729 089974
 15. calin_grigoriu

  vând Hughes & Kettner Quad EL84

  PRICE DROP 1600 RON
 16. calin_grigoriu

  vând [EXPIRAT] Godin Multiac Grand Concert Duet Ambiance

  Salutare, nu stiu de ce n am fost notificat cu mesajele de mai sus, abia acum, verificand am observat, Astfel raspund cam tarziu... Nu are midi, este modelul de top de la Godin, facut sa sune doar ca o chitara clasica, are incorporata pedala Aura de la Fishman ( cu mai multe imagini de sunet(modificabile prin USB) PRICE DROP 3000 PRICE DROP 3000
 17. Vand 2 drivere Beyma CP800Ti & 2 Horn-uri Beyma TD460N ( recomandate pt. aceste drivere) in stare impecabila ! Specificatii si pret : https://www.poweraudio.ro/Driver_Beyma_CP-800-Ti https://www.poweraudio.ro/horn_beyma_TD-460N Pret 2800 ron .Prefer predare personala ( inclusiv proba , verificarea diafragmei...etc. )
 18. Vand 2 bucati ElectroVoice EVM 12S-ProLine (300W) ...nu mai dau detalii , cunoscatorii stiu ce poate acest difuzor ,unul este in stare perfecta , celalalt necesita recone kit ( sunet distorsionat , membrana cutata ) pret 800 lei ambele
 19. Vand Marshall ValveState2000 AVT150 in stare foarte buna , prefer predare personala cu proba ! Tlf 0766233005
 20. razvann

  vând Music Man Cutlass HSS Coral Red

  Ma intreb de ce o vinzi?...
 21. Blackthorn

  vând Music Man Cutlass HSS Coral Red

  Nope, asta echitara de oameni mari
 22. Fractal Axe FX III+footswitch HB MP100. Daca este cineva interesat pot sa ofer si Matrix GT 1000 2U-350Euro
 23. Ceva poze? Mai e valabil anuntul?
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.