www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Vand pedala Fender Pugilist Distortion. Pedala este superversatila, se pot obtine tonuri de la un over drive placut pana la cele mai suparate distorsuri. Are posibilitatea de a face blend sau serie intre cele doua reglaje de drive.
 3. 700 lei combo plus footswitch. Totul la cutie, ca noi.
 4. jonathan_cl

  vând Vand Head Laney GH100L

  1900lei
 5. Deocamdată se scoate de la vânzare . Sună foarte bine și deși mai am încă două delay-uri Boss vintage (made in Japan) aprox. la fel , parcă nu mai vreau să-l dau nici pe acesta . Dacă revine la vânzare voi anunța . Mulțumesc pentru înțelegere .
 6. Up for sale încă. Nu mai schimb cu TC Electronic, poate doar cu ceva fuzz sau pedală wah.
 7. claudiu68

  vând ibanez sz-320 bk

  celui care cumpara chitara pana saptamana viitoare ofer bonus un procesor zoom 606 perfect functional.Doar pana la sfarsitul saptamanii viitoare!
 8. Roberto2001

  Chitare Handmade

 9. Salutare, Vand 2 bilete la Alternosfera in Cluj, 18.10. Pretul biletului este 70 de lei unul la ei pe site, eu le vand ambele cu 100 de lei. Andrei
 10. mike_KidLazy

  vând Vand LTD H401- FM STB

  Sus. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 11. Vand un procesor Line 6 Pod 2.0 cu Foot -swich varianta FBV Shortboard , o pedala care suna bine si usor de lucrat pentru a ajunge la tonul dorit .O pedala pe care am folosit-o in orice fel de intenperii si care si-a facut treaba excelent . Se trimite oriunde in tara , costul transportului fiind suportat de catre cumparator . Se prezinta intr-o stare tehnica buna ,dar exteriorul mai are niste lovituri si zgarieturi, ceea ce atesta cele spuse .Se trimite cu Incarcator si cablu de conectie intre Pedala si FBV.
 12. xnonamex

  vând Yamaha THR 10 C

  Up! 1000 lei daca se cumpăra doar amplificatorul, fara husa. 1100 cu husă!
 13. norex

  vând Tc Electronic Polytune 2

  Ti-am trimis PM.
 14. necroguitar

  vând Line6 POD HD500X

  1500 lei.
 15. Revine la pretul initial.
 16. elbus

  vând Ibanez AG75

  Ibanez AG75 în stare perfectă.3 variante:1. Chitara a costat 1900 lei.O vînd cu 900 lei, cu cheițele originale.2. 1300 lei, cu cheițele Grover din link (noi nouțe)https://www.thomann.de/ro/grover_gr109c_super_rotomatic.htm 3. 1600 lei, cu cheițele grover și toc Ibanez (tocul a fost 450 lei) Chitara a fost setată de Alrex Man, unul dintre cei mai buni chitariști de jazz, din țară. Vine echipată cu corzi noi, https://www.mcmusic.ro/…/daddario-ecg24-chromez-jazz-lt-set… Vînd mai multe chitare, că am pus ochii pe ceva mai scump. Pentru orice detalii, dați un semn. Prețul, e cam fix.
 17. Migma Violin Guitar din 1960, cu urme normale de uzură, pentru vîrsta ei.Setup făcut de RiciRock, din Timișoara ( dacă nu știți despre el, se află ușor cine e).Chitara sună demențial, dar am prea multe și nu le mai folosesc.Cheițele, țin perfect acordajul.Corzi noi , D'Addario ECG24 Chromez Jazz LT .https://www.mcmusic.ro/…/daddario-ecg24-chromez-jazz-lt-set…Am găsit un link pe Reverb, unde se vinde la 500 euro (un model similar), iar modelul meu, apare într-un clip pe youtube.Pentru cine vrea, pot să fac un demo și cu a mea.Prețul este fix.https://www.youtube.com/watch?v=a4E-2QDx5Eo
 18. Vând pedala de wah Behringer Hellbabe HB 1 utilizată pentru chitară electrică sau bass. Pedala funcționează ca nouă, singura problemă este că am pierdut potențiometrul pentru range și este mai greu de adjustat. Nu afectează funcționalitatea pedalei (poate fi întors butonul cu mâna, dar mai greu), doar necesită o înlocuire. Pentru testare și vânzare în Iași.Recomand această pedala pentru începători ce doresc să experimenteze cu acest efect. Pedala are buton de boost, potențiometre pentru Fine, Q, Boost și Range, oferind posibilitatea de a regla tonul (precum Dunlop Crybaby 95Q sau CB-535Q, pedalele după care este copiat acest model). Poate fi folosită și la o chitara bass. Fără acumulator.With optical control for wear-free pedal operation (no mechanical controls and switches)- The heel-down frequency can be adjusted via range control from 440 Hz to 250 Hz, thus also suitable for electric bass- Unique, spring-back pedal mechanism and freely adjustable tilt resistance for maximum play comfort (can be deactivated)- Additional fine-tune control for high-frequency extension of the control range for incredibly brilliant and extra-present sound- Ultra-musical Q-control for precise setting of the filter curve enhances the voice-like effect character- Adjustable boost function including on/off switch for highlighting your licks- Dual status LEDs for effect and boost activation at the back of the unit provide optimal control- Ultra low-noise switch for superb sound quality- Operation via 9-Volt battery or BEHRINGER PSU-SB DC adapter (not included)
 19. Vând pedalal de Distors/ Overdrive Marshall Jackhammer JH-1 utilizată. Pedala este în stare foarte bună, deși aș recomanda să fie unse puțin butoanele de la potențiometre, deoarece sunt din metal și nu au fost unse niciodată.Pedala este ideală pentru blues, classic rock, punk sau stoner rock. Este o pedală solidă și rezistentă. Scopul pedalei este să emuleze un sunet clasic de amplificator Marshall overdriven. Ea vine cu cutia originală și manual.Tip efect: DistorsionVoltaj: 9 VPolaritate centru: MinusIntrari: 1 x 1/4 in jackIesiri: 1 x 1/4 in jackNumar efecte: 2 (Distorsion/ Overdrive)Material: MetalFormat: PedalaAlimentator inclus: NuTip: Pedala efectVă rog să specificați dacă doriți un demo. Preferabil de vânzare în Iași.+ Mai am de vânzare o pedală de wah utilizată (lipsește un potențiometru), un Behringer Hellbabe HB1. Împreună le vând cu 200 RON.
 20. Salutare! Cumpar compresor pentru bas, astept ofertele voastre! Mersi!
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.