www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. telecaster

  vând Chitara Eko Ranger 6 made in itlay

  950
 3. telecaster

  vând Klira made in germany

  S-a dat ms
 4. Salutare, as dori sa vand un head Orange CR120, impreuna cu footswitchul original Orange FS-2, care functioneaza impecabil impreuna cu amplificator. Footswitchul este pentru channel si pentru reverb. Are 3 moduri de reverb, Spring, Hall si Plate. Deci, practic primesti si o "pedala" de reverb in format footswitch. Are 120 Wati (deci, e _incredibil_ de loud), headroom suficient pentru orice stil de muzica. E incredibil de versatil pentru orice, de la pop/blues/rock pana la metale grele. Desi e un amp solid-state, suna foarte, foarte bine. Consider ca pana acum este the best solid state amp I've tried... Fostul proprietar a inceput sa canta la bas, deci nu a folosit foarte mult ampul. Eu practic am primit de la el, am bagat footswitchul in pedalboard (deci are scai/velcro pe spate), am cantat 3 ore la ea la un jam si gata. Arata si functioneaza ca noua. Trimit cu Fan Courier in tara, pe sarcina cumparatorului. Motivul vanzarii: Vrea un setup mai simplu si mai usor de transportat.
 5. Today
 6. As putea, dar nu am atat de mult de scris incat sa fie de ajutor. Mai mult ca sigur este lipsa mea de experienta, dar pe langa calitatea superioara a lemnului si o oarecare diferenta de sunet, cant la fel ca pe cea entry level.
 7. Salutare! Scot la vanzare: Polytune Mini: -200 Ron- [Nu mai am cutia originala] - Pur si simplu un tuner genial. Am avut probleme cu switchul, totul a fost rezolvat de domnul Razvan de la HGE Contraptions. Acum merge absolut impecabil. True Bypass. Micro Amp: -300 Ron- [Cred ca nu mai am cutia originala...] - Un booster simplu. Se poate folosi ca volume boost sau ca gainboost, depinde unde este folosit in effects chain. Eu am folosit pedala ca un gain boost pentru ca are ceva mids foarte placute. True Bypass. Phase 90: -350 Ron- [Cu cutia originala, pedala arata ca noua] -Un phaser absolut iconic. Varianta block logo. True Bypass, unmodded. Suna foarte bine. Boss CE3: -300 Ron- -Un chorus mai vintage. Varianta Green Label, fabricata in anii 80's. Asta a fost facuta in 1982, daca bine stiu... Ideea este ca pedala e un CE2, dar cu iesiri stereo. Suna cum trebuie sa suna un Chorus analog. Mentionez ca merge perfect cu 9V. Dunlop DC Brick: -350Ron- -Va dau impreuna cu alimentatorul original (defectul e vizibil in poze, dar e perfect functional). si cu cablurile originale de alimentare pentru pedale. Din 7 cabluri una lipseste, si eu asa am primit sursa. Palmer Pedalbay 80: -300 Ron- - Un pedalboard gigantic. 80x390 cm. Are spatiu pentru... nu pot sa imaginez cate pedale, sincer. Am numai cheite hexagonale cu ea, si husa, bineinteles. Patch Cables Fender Custom Shop: 3 buc, 150 ron - Nu am nimic de spus aici. Cabluri de calitate. O bucata costa aprox 70-75 ron noua. Patch Cable Rock Cable: 1 buc, 20 ron -Un cablu mai ieftin, nu am avut probleme cu ea. --- Mentionez ca toate sunt perfect functionale, cu uzura estetica aici si acolo, zgarieturi, dinguri etc... Motivul vanzarii: As dori un setup mai "simplu", probabil Helix... --- Pedale (si boardul) au velcro/scai pe spate, gata pentru folosit in pedalboard. Trimit cu Fan Courier pe sarcina cumparatorului. Predare personala @Targu Mures. Pentru orice fel de intrebare, PM me.
 8. Nu scrii si tu un mini-feedback cum e chitara midrange fata de cea entry level? Posibil sa ajute si pe altii.
 9. Chitara e ca noua. Fara uzura vizibila pe taste. Nu sunt zgarieturi evidente. Nu prea am repetat cu ea si a fost la un singur concert. De la producator: Neck pocket optimized for better neck pitch 9.5”-radius rosewood fingerboard with 22 medium jumbo frets Dual special design “hot” single-coil Jaguar pickups On/off slider switch for each pickup Two-position tone cut switch Classic Jaguar “lead”/“rhythm” dual-circuit design with volume and tone control for each Adjusto-Matic bridge with vintage-style “floating” tremolo tailpiece and tremolo lock button
 10. zTeoz

  vând L Sabel Rorschach-Upright Piano

  4000 de lei
 11. Mai astept oleaca pana s-o insel cu alta
 12. un chitarist

  Electroacustica cu Preamp Stricat

  Nu cred că ți-o rezolva nimeni cu 50 de lei, e munca de chinez, plus că e posibil sa se fi deteriorat cablajul(se vede o zona înnegrită). Posibil sa fie probleme și la potențiometre... Daca chitara merita, cred că cea mai buna opțiune e sa cumperi un preamp nou, potrivit curburii și decupajului.
 13. Vand Pedala Stereo Chorus analog Ibanez CS9, made in Japan.
 14. apocapsile

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Coolz, credeam că te mai mănâncă de una
 15. Mr Vintage

  Electroacustica cu Preamp Stricat

  Te pricepi la electronică, ai scule, ai mai făcut chestii similare şi ai màini dibace? Atunci da (în cazul în care nu e mai grav decât rezultatul coroziunii). Fă-o singur. Nu te pricepi la electronică, nu ai scule, nu ai mai lucrat niciodată aşa ceva şi ai două mâini stângi? Atunci du-o la lutier, pentru 50 de lei e păcat să faci una nefăcută.
 16. @apocapsile Apreciez sugestia dar am luat intre timp un ESP LTD EC-1000.
 17. Salut! Problema a apărut cand bateria pusă în chitara a curs in interiorului preampului. Aceasta a dezlipit si topit unul din arcurile care o tin, dupa cum se vede in poza. Pot sa gasesc o solutie si sa o repar acasa sau trebuie dusă la un lutier?
 18. apocapsile

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  @SudenUni Dacă vrei ceva 'gen' les paul -> https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-yamaha-rs620-charcoal-burst-IDcg9Gb.html#4d6cb38c53 rupe-n gură cam orice epiphone 'normal' am încercat și e mult mai comodă și bine echilibrată și tot ce vrei, sustain fără număr, feeling super fain pe cam toate stilurile posibile. nouă e peste 3000 de lei (și-i face probabil și pe ăia lejer). Presupunând că e în stare bună, nu cred că găsești nimic mai bun de genul ăla în banii ăștia. Asta dacă nu ai vreo fixație pe les paul. Practic e undeva între SG și LP, dar mai mult LP aș zice, cu un element suplimentar de simplitate utilă dată de comutator 3-way volum ton. Ai și push pull pe ton ca să 'subțiezi' tonul dacă vrei să sune mai aerisit, taie din bași dar nu prea reduce volumul perceput. Poate să-i schimbi dozele mai încolo dacă te gândești la alt sound mai mult sau mai puțin agresiv, dar cu asta (vine cu doze vintage hot - nu cele mai clare din lume dar cu voicing foarte mișto și utilizabile la multe chestii - se curăță foarte frumos din volum) acoperi mult teren și dacă-i făcută la aceeași calitate precum alea pe care le am eu, o să cam strâmbi din nas la multe topoare după ce te obișnuiești cu ea To back this up... m-a mâncat tare s-o iau și pe asta deși am una practic identică, pe altă culoare doar :)))
 19. Janos Laszlo

  vând [EXPIRAT] Tc Electronic Sub'n'up

  Vandut, se poate inchide, multumesc.
 20. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Sus cu chitara, ofertă de sărbători: 799 lei plus transport
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.