Borsec Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Dupa ce ani de-a randul scena salii Palatului a fost calcata de tot felul de personaje lipsite de orice valoare , ca de exemplu Elton John, Julio Iglesias, Michael Bolton, Richard Clayderman, Slash, Smokie, Yannis si altii, iata ca a venit vremea ca un mare artist sa stearga aceasta rusine, prin ilustra sa reprezentatie ! Ramane doar sa speram ca intr-o buna zi ii vom putea vedea live la Sala Palatului si pe Fernando de la Caransebes, Xonnia, Gina Pistol si Oana Zavoranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 lasa-l frate ca s-a luat dupa Brenciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Mare inginerie .... Florin Salam canta in fiecare an la sala palatului . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Ca si la femei, gusturile nu se discuta. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ValeChitara Posted January 13, 2014 Popular Post Share Posted January 13, 2014 (edited) Hai ca ati vrea voi sa cantati cu Smiley...(v-a luat-o Marius Pop inainte). Eu chiar il admir pentru ca, cu ajutorul echipei din care face parte, a reusit sa manipuleze masele atat de bine incat oamenii chiar platesc ca sa participe la evenimentele lui. Pentru asta jos palaria... Totusi, ati putea aprecia faptul ca are una din cele mai bune trupe din Romania (el si cu Banica). Eu il respect, nu il admir, dar nici nu ma deranjeaza. Pana la urma, nu falseaza, canta o muzica simpla, ne deranjanta si pare tip de treaba, nu mi se pare ostentativ prin atitudinea lui, deci de unde atata inversunare fata de acest personaj, sunteti obligati sa mergeti la concert? Edited January 13, 2014 by ValeChitara 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) cred ca venit si Kitaro la noi... si Richard Claiderman e in aceeasi propozitie cu Slash... aoleu ce gusturi au oamenii... Edited January 13, 2014 by CiocanelBloodyCIocanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 (edited) Eu il respect, nu il admir, dar nici nu ma deranjeaza. Pana la urma, nu falseaza, canta o muzica simpla, ne deranjanta si pare tip de treaba, nu mi se pare ostentativ prin atitudinea lui, deci de unde atata inversunare fata de acest personaj, sunteti obligati sa mergeti la concert? eu il admir chiar.pai numai piese de la SRL-ul lui la radio daca m-ati pune sa aleg Brenciu ,Banica sau Smiley...m-as duce la sala palatului doar pt Smiley.Are o super trupa ca sa fiu in trend cu colegul Borsec Edited January 13, 2014 by mariusteicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 il admir pentru ca, cu ajutorul echipei din care face parte, a reusit sa manipuleze masele Ala a fost Houdini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 p-asta nu o stiam!! ce onoare pe slash si gasca sa aiba banner-ul langa stefan banica! in 30 de ani de activitate n-a avut asa prilej de bucurie... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorzzz Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Mare inginerie .... Florin Salam canta in fiecare an la sala palatului . Gresit! Nebunia lu' Salam n-are nevoie de sala cu scaune... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Directia 5 + Salam = love? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Gresit! Nebunia lu' Salam n-are nevoie de sala cu scaune... Am gresit , dar asta nu inseamna ca nu a cantat si la sala palatului http://www.ziare.com...alatului-755310 Edited January 14, 2014 by Rothmans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frîncu Bogdan Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Nu mai creati dogme din tot. Sa faci dogma din muzica trebe sa fi la fel de limitat ca si un rasist,muzica e un limbaj si fiecare se exprima cum vrea. Nu te ajuta cu nimic daca faci tot felul de bisericute(roker..malelist..etc..) , te inchizi singur intr-o cutie,daca nu puteti vedea asta e trist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Eu chiar nu credeam ca mai exista oameni asa incuiati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cognek Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Nu mai creati dogme din tot. Sa faci dogma din muzica trebe sa fi la fel de limitat ca si un rasist,muzica e un limbaj si fiecare se exprima cum vrea. Nu te ajuta cu nimic daca faci tot felul de bisericute(roker..malelist..etc..) , te inchizi singur intr-o cutie,daca nu puteti vedea asta e trist . Daca oamenii nu erau limitati, nu mai exista muzica. Lucruri precum rasismul, prejudecatile si tot felu de evenimente si probleme de zi cu zi au contribuit la evolutia (pentru unii) sau involutia (pentru altii) muzicii... Si e bine sa fim rasisti si limitati iar pe de cealalta parte binevoitori si profunzi... Daca nu e diversitate wtf... si nu bisericute tata... segregare in absolut orice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Stefan Octavian Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Gresit! Nebunia lu' Salam n-are nevoie de sala cu scaune... NANA si LELE )=)) ce e asta Pronuntat Lectia 1 pentru bebelusi? LE: UN-idol UN-artist UN-destin Cred ca prefixul "UN" nu este romanesc , ci provine din limba engleza ca si in : UN-Employed Edited January 14, 2014 by Andrei Stefan Octavian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Valorile intii: a avut slash oportunitatea sa cante in deschidere la banica? Edited January 14, 2014 by Liviu.Pop 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 deci, daca nu e rock, nu e muzica, daca Slash sta pe un banner langa Banica, Slash sucks! pai mai fratilor, ce are sula cu prefectura? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris'96 Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Muzica romaneasca ar mai avea o sansa, daca ar mai aparea cineva ca Adrian Enescu, Sterian sau ceva Phoenix, adica cineva care sa iasa putin din tiparul muzicii comerciale si a manelelor. Parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Muzica romaneasca ar mai avea o sansa daca i s-ar schimba publicul. Cat timp vor exista consumatori de asa ceva, fix asa va ramane. Pentru ca este o industrie si ca orice industrie face profit. Cat timp are de pe urma cui sa faca, nu va schimba nici dracu' nimic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Pardon, dati-mi voie... Doamneloor si domnilooor, a sosit momentul sponsorului. Jos palaria pentru trupele lui Smiley, Brenciu si Banica! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Pardon, dati-mi voie... Doamneloor si domnilooor, a sosit momentul sponsorului. Jos palaria pentru trupele lui Smiley, Brenciu si Banica! Mi-as face clona doar ca sa iti mai dau un like 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Eu sincer cand am aflat ca s-au destramat trupele R.E.M si Oasis m-am bucurat foarte tare, dar asta-i chiar motiv de chefuiala http://www.bestmusic...age-135086.html Edited January 14, 2014 by alinu_tau 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts