www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cris'96

Active Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Mizil

Other Information

  • Gear
    Chitara acustica Hora Reghin Standard M
    Claviatura MIDI M-Audio KeyRig 49

Cris'96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. Si eu am avut aceleasi probleme la inceput, pe aceeasi chitara. Ce-am facut? Pai, am slefuit sa zic asa, pragusul si i-am schimbat corzile. I-am pus unele de 10-48 parca, Fender. Aa da, si am exersat in fiecare zi cate o ora, pana mi-a iesit fiecare acord clar, chiar si cele barre.
  2. Cris'96

    Vioara

    http://www.soundcreation.ro/viori-si-seturi-de-viori-electrice-cid255_635/
  3. Multumesc, voi mai exersa. Deja incep sa fiu mai sigur pe mine .
  4. Pai aia e, ca mi-era ca exersez aiurea. Dar dupa raspuns se pare ca nu fac nimic gresit ).
  5. Salut! Cum m-am apucat iar de chitara mai serios, dorind sa depasesc stadiul zdranganelii pe cateva acorduri, am intampinat ceva probleme in ceea ce priveste picking-ul. Situatia este urmatoarea: cand m-am apucat de chitara acum vreo 2 ani n-am folosit pana. Pentru strumming era ok si, in mintea mea si pentru ceva lead. De vreo saptamana m-am apucat iar, dar de data asta cu pana. La inceput? Dezastru. Nu nimeream nici-o coarda bine. Acum e ceva mai ok. Cant primul solo de la Comfortably Numb aproape fara probleme la tempo-ul original, iar gamele nu prea imi dau batai de cap, dar la melodii precum Smells Like Teen Spirit, Come as you are si In Bloom (Nirvana) unde sunt treceri rapide intre verse, chorus si solo cam am probleme. De exemplu trecerea de la riff-ul principal de la Teen Spirit la cele doua note din verse (Do pe coarda a3a si Fa pe a2a). Riff-ul imi iese super, dar cand trec la verse dau in prima si a doua coarda, nu in a2a si a3a cum ar trebuii. Le mai nimeresc cateodata, dar si-atunci nu prea sunt sigur pe mine. Intrebarea e, pe langa exercitiile de picking pe care le fac acum (http://www.justinguitar.com/en/BC-166-BasicPickingEx.php) ce ar mai trebuii sa fac ca sa devin mai sigur si sa am asa...o idee cam in ce coarda dau? ) Sorry for the long post...
  6. Si daca apar, ce? Este un forum pe care se discuta astfel de lucruri. Nu eram sigur daca se poate amplifica o chitara astfel, asa ca am intrebat. Nu e nimeni obligat sa raspunda. Daca te deranjeaza astfel de topic-uri, ignora-le. Oricum va fi inchis .
  7. Multumesc! Vom incerca azi pe AUX. Inafara de asta inteleg ca mai are intrare "phono" si "tuner".
  8. Este un Technics SU-Z1. http://www.radiomuseum.org/r/technics_stereo_integrated_amplif_24.html
  9. Salut! O cunostinta are o chitara electro-acustica si un amplificator audio (Technics cred, vintage) cu 2 boxe Sony 2.0. Intrebarea este, poate da semnal din chitara in acel amplificator? Daca da, cum?
  10. Intr-o saptamana o sa cumpar, in sfarsit, prima electrica, un Bullet Strat, si sunt nehotarat in privinta dozelor : SSS sau HSS. Ma voi baza in general pe chestii Pink Floyd, Dire Straits, Deep Purple, Nirvana, si inregistrari proprii (muzica electronica + chitara electrica). Problema e ca, pe langa clean-uri vreau si ceva distors ca sa pot canta "Smells like teen spirit" cat de cat bine (n-am probleme pe acustica) si mi-e ca un SSS n-ar suna la fel de "plin" ca un HSS, iar un HSS n-ar avea sunetul specific unui Stratocaster. A, da, o voi conecta mai intai la PC, prin Guitar Rig si dupa voi lua un combo, cand voi dispune de finantele necesare. Deci, cu sau fara humbucker?
  11. Ce model este? Nu se intelege prea bine din poza.
  12. Ma refeream la chitari acustice jumbo la peste 600 . Eu nu stiam decat de cateva modele mai ieftine.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.