www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Frîncu Bogdan

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Frîncu Bogdan

  1. Salut,am eu daca mai esti interesat.
  2. Salutari,vand licenta studio one 3 ,varianta pro,la ora actuala este probabil in top 3 daw-uri de pe piata. Demo : https://www.youtube.com/watch?v=glI6LrVKh5I
  3. 3000 de lei!! Super ofera...Kompelte 10 Ultimate e 1000 de euro nou + ca in pachetul asta intra si Maschine Mk2 + Expansionuri care ajung tot undeva aproape de 1000 de euro...
  4. Salutari,vand Daw "Studio one 3 Pro" by Presonus. Dupa parerea mea este in top 3 cele mai bune daw-uri de pe piata,mai ales dupa ultimul update.Mai multe detalii gasiti pe youtube si pe siteul Presonus.Licenta se poate transfera(dar costa 109 lei),sau ofer contul meu si se pot schimba toate datele personale.
  5. Pret: 3500 RON Localitate: Sibiu Contact: 0756514782 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare,vand urmatoarele produse Native Instruments: 1) Maschine Mk2 Black(cu,carcasa de protectie) + 4 Expansion-uri : -Golden Kingdom -Rising Crescent -Prospect Haze -Astral Flutter 2) Komplete 10 Ultimate! NU se dau separat deoarece au fost cumparate la pachet si nu se pot separa. Licentele pot fi transferate pe contul cumparatorului sau dau eu contul meu si se schimba datele. Mai multe detalii pe privat!
  6. http://www.thomann.de/ro/steinberg_cubase_pro_8.htm?ref=search_rslt_cubase_353941_0
  7. Pret: 150 RON Localitate: Sibiu Contact: 0756514782 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand husa PRS SE, in stare excelenta,probabil una din cele mai bune huse de pe piata la ora actuala. Incap in ea si chitarele de tip les paul si cele de tip stratocaster si este foarte foarte comoda. O vand pentru ca nu o folosesc.
  8. Accept si schimburi cu: pedale,ampuri pe lampi sau chitare +/- diferenta , astept oferte!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.