George M. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Centralizator loc pentru intalnire: 1. Sinaia 2. Bran 3. Cabana Rânca pe Transalpina (cui ii place condusul) 4. Lacul Rosu (Cheile Bicazului) + Lacul Bicaz, senzationala zona 5. Borsec 6. Sovata (Harghita) 7. Covasna 8. Baile Tusnad 9. Slanic Moldova 10. Lacul Vidraru (Transfagarasan) (cui ii place condusul) 11. Valea Prahovei 12. Lacul Bicaz/ Lacul Rosu/ Durau/ Izvorul Muntelui ... Buna propunerea, Mihai, super zona, desi e prea aproape de mine!
sam Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 (edited) @George M. Cand mai actualizezi lista, scoate Sinaia si Bran, lasa doar Valea Prahovei, ca-i practic aceelasi lucru. Ma rog, Bran e un pic mai departe, dar tot aia e. Intr-adevar e frumos la Bicaz/Izvorul Muntelui, am fost vara trecuta o fuga. Insa repet, desi pe mine nu ma deranjeaza distanta, s-ar putea daca vrei sa cari 20 de oameni din Bucuresti in Moldova sa mai ramai cu 5. Eu d-asta am propus sa fie mai aproape de Bucuresti, sa se sacrifice mai putini la drumuri lungi. Nu sunt sigur oricum ca e corect ce spun, e doar o supozitie, nu inteleg de ce nu participa la discutie toata lumea care s-a inscris. Pana la urma o sa iau problema-n mana si o sa le dau mesaje individual. Edited January 20, 2014 by sam
lefmir Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 V-ati gandit la o data? mai mult orientativ(macar luna).
cedrik Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 V-ati gandit la o data? mai mult orientativ(macar luna). E cam devreme pentru asta. Nu putem sa vorbim de data din aprilie/mai, incolo ?
George M. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 @George M. Cand mai actualizezi lista, scoate Sinaia si Bran, lasa doar Valea Prahovei, ca-i practic aceelasi lucru. Ma rog, Bran e un pic mai departe, dar tot aia e. Intr-adevar e frumos la Bicaz/Izvorul Muntelui, am fost vara trecuta o fuga. Insa repet, desi pe mine nu ma deranjeaza distanta, s-ar putea daca vrei sa cari 20 de oameni din Bucuresti in Moldova sa mai ramai cu 5. Eu d-asta am propus sa fie mai aproape de Bucuresti, sa se sacrifice mai putini la drumuri lungi. Nu sunt sigur oricum ca e corect ce spun, e doar o supozitie, nu inteleg de ce nu participa la discutie toata lumea care s-a inscris. Pana la urma o sa iau problema-n mana si o sa le dau mesaje individual. Buna dimineata, Eu adun locurile acestea, iar mai incolo voi face un poll, in care sa voteze doar participantii. Nu cred ca e corect sa alegem un loc care sa fie neaparat aproape de casa majoritatii, ci cred ca e corect ca acel loc sa fie pe placul majoritatii. Cu ocazia asta mai scapati si voi de DN1, mai vedeti si alte locuri. 1
sam Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 V-ati gandit la o data? mai mult orientativ(macar luna). Data va fi impusa tot de disponibilitatea majoritatii. Eu as propune un mai-iunie ca sa nu intram nici prea tare peste perioada de concedii. 1
SausageAssassin Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Data va fi impusa tot de disponibilitatea majoritatii. Eu as propune un mai-iunie ca sa nu intram nici prea tare peste perioada de concedii. Si aici ar trebui facut un poll. Eu cel putin, pot doar pe la inceputul lui mai sau dupa inceputul lui iulie. Nu mi se impaca jobu, sesiunea si cu distractia
sam Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 (edited) Corect. Asteptam atunci reply de la fiecare de pe lista cu: 1. Singur sa insotit (pentru cei care nu si-au facut inca optiunea) 2. Zona dorita (vezi lista lui George M. care se poate eventual completa cu alte sugestii). Desi cu cat lungim mai mult lista, cu atat vom alege mai greu. Propun sa ne limitam la ce avem deja. 3. Perioada dorita (eventual un interval cat mai rastrans, nu mai-august) Eu nu am inca nimic planificat cu data fixa pentru vara asta, deci sunt flexibil si in principiu pot merge oricand. Deci de la mine: 1. Singur. 2. Propun Valea Prahovei (am argumentat mai sus), dar ma supun majoritatii si merg absolut oriunde. 3. Oricand. Edited January 21, 2014 by sam
SausageAssassin Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Mie imi e indiferent unde mergem si cel mai probabil vin insotit. Dar asta doar daca se nimereste sa mergem in mai sau dupa inceputul lui iulie.
tudorzzz Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 1. singur 2. valea prahovei 3. mai-iulie - daca se sta la cort, oricand - daca stam in cabana
George M. Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 1. Singur 2. Lacul Vidraru (200 km din Bucuresti, 580 km din Iasi, destul de convenabil pentru bucuresteni? ) Cazare ideala pentru ce vrem noi la 80 de lei camera cu 3/ 4 locuri. 3. Dupa 1 Iulie, ca sa-mi termin cu disertatia. 1
Mihai Souca Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 singur oriunde la munte oricand dupa 1 iulie
Doctor X Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Va dau io o idee de loc, sa nu va mai certati din cauza distantei: 1
Tragicus Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Super initiativa! recomand muntii Piatra Craiului, Cabana Curmatura www.cabana-curmatura.ro sunt locuri in cabana si la cort, Singura dificultate o reprezinta traseul dar se merita! daca punem o data in perioada Perseidelor... de vis! alternativa, poalele muntilor piatra craiului:P pensiuni cacalau, camping fara plata pt cort, izvor la 2 pasi... indiferent, ma bag! 2
sam Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 @Tragicus: Singur sau insotit si in ce perioada preferi.
George M. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Centralizator loc pentru intalnire: 1. Sinaia 2. Bran 3. Cabana Rânca pe Transalpina (cui ii place condusul) 4. Borsec 5. Sovata (Harghita) 6. Covasna 7. Baile Tusnad 8. Slanic Moldova 9. Lacul Vidraru (Transfagarasan) (cui ii place condusul) 10. Valea Prahovei 11. Lacul Bicaz/ Lacul Rosu/ Durau/ Izvorul Muntelui 12. Piatra Craiului ...
SausageAssassin Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Mie-mi suna bine la Piatra Craiului. Mai ales daca avem izvor si putem tine berile la rece.
ggg Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Pt Covasna , loc batut, testat...Pensiunea Cetate de la Balvanyos . Cazare este exact pe masura pretului foarte convenabil. Iar mancarea si bautura ,...sa aveti voi matz sa reziste la tot ce se pregateste in bucataria aia si la ce palinca are proprietarul pensiunii . Cui ii place cu volanul are si loc unde sa alerge (sa nu-si rupa gâtul) cu masina, pe fostul traseu al Campionatului National de Viteza in Coasta .
sam Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 (edited) @ggg: Dintr-un motiv sau altul, nu esti pe lista. Tu mergi sau nu? 1. Sam (singur) 2. George M. (singur) 3. Cognek 4. Capitanul_Nam (singur) 5. lefmir 6. Mariusteicu. 7. Les Paulica 1960 (singur) 8. guitarhead 9. Mihai Souca 10. Cedrik 11. CiocanelBloodyCIocanel 12. SausageAssassin 13. Răspopitu' (singur) 14. Neuro 15. Fenrir 16. tudorzzz 17. Marin Petrică 18. maur (singur) 19. viobio 20. George Patranoiu - GXG 21. Adrian Sirbu 22. Alberto Bolocan 23. Dan Sandulescu 24. bure73 25. Paul Sima 26. ValeChitara 27. CorsairX (singur) 28. Tragicus Edited January 24, 2014 by sam
sam Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 (edited) Daca tot n-am iesit la baute azi, m-am apucat de facut tabele. Ma ajutati si pe mine sa-l completez? (vezi atasament) Edited January 24, 2014 by sam 1
ggg Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 In principiu as veni dar mai intai stabiliti exact perioada si locatia . 3
sam Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 In principiu as veni dar mai intai stabiliti exact perioada si locatia . Pai atat perioada cat si locatia le vor stabili majoritatea. Daca nu va inscrieti si nu va exprimati opinia, nici nu aveti cum sa influentati decizia. Perioada aproape unanima pana acum e dupa 1 iulie.
sam Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ok. Subscriu Pai zi atunci si daca vii singur sau insotit si ce perioada preferi. Locatia ramane Covasna/Balvanyos da?
sam Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 (edited) 1. Sam (singur) 2. George M. (singur) 3. Cognek 4. Capitanul_Nam (singur) 5. lefmir 6. Mariusteicu. 7. Les Paulica 1960 (singur) 8. guitarhead 9. Mihai Souca 10. Cedrik 11. CiocanelBloodyCIocanel 12. SausageAssassin 13. Răspopitu' (singur) 14. Neuro 15. Fenrir 16. tudorzzz 17. Marin Petrică 18. maur (singur) 19. viobio 20. George Patranoiu - GXG 21. Adrian Sirbu 22. Alberto Bolocan 23. Dan Sandulescu 24. bure73 25. Paul Sima 26. ValeChitara 27. CorsairX (singur) 28. Tragicus 29. ggg Urmatorii care se vor inscrie pe lista sunt rugati sa o faca impreuna cu urmatoarele date: 1. singur sau insotit 2. locatia preferata (daca se poate din cele existente deja) 3. perioada preferata Iar cei care sunt deja pe lista sunt rugati sa-si exprime si ei preferintele. Edited January 25, 2014 by sam
sam Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Am vazut ca mai vorbea lumea despre cort, racit bere la rau, etc. Din cate am inteles eu s-a cam stabilit ca vom merge la pensiune, deci n-am sa mai fac sontaje pensiune/cort. Ramane asadar pensiune. Sper ca e ok pentru toata lumea.
George M. Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Noteaza, te rog, pensiunea asta, langa Vidraru, 80 lei/ camera/ 3-4 persoane, super convenabil. http://www.turistinfo.ro/arefu/cazare-arefu/pensiunea_serbanoiu/poze-pensiunea_serbanoiu-c70293.html "Sper ca e ok pentru toata lumea." Pai na, majoritatea decide, deci e ok.
Recommended Posts