sam Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead Cedrik Fenrir CorsairX otringal adipablo Tabel actualizat:
sam Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 (edited) S-a inscris si colegul Hyper10n, l-am pus eu in tema cu cele stabilite pana acum. Cauta partener de drum din Bucuresti asa ca cine vrea sa completeze o masina e rugat sa-l contacteze. Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead Cedrik Fenrir CorsairX otringal adipablo Tabel actualizat: Edited May 3, 2014 by sam
Les Paul 1960 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Cine vrea sa mai ia un betivan din Bucuresti, sa ma contacteze si pe mine. promit sa dau bani de combustibil si 3 beri. (daca imi place de sofer, chiar 4 beri).
sam Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 (edited) Am trimis in seara asta cate un mesaj la toti cei 7 care asteapta invitatie speciala pentru a participa la eveniment. Cine doreste sa mearga e rugat sa depuna avansul zilele astea sau macar sa confirme verbal prezenta iar cine s-a razgandit sa ne anunte. Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead Cedrik Fenrir CorsairX otringal adipablo Edited May 4, 2014 by sam
sam Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Fenrir si adipablo s-au retras iar Cedrik va depune azi avansul. Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead CorsairX otringal
sam Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 otringal are niste probleme s-a retras deocamdata. Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead CorsairX Si mai au de trimis avansul: Cognek Les Paulica 1960 CiocanelBloodyCIocanel SausageAssassin Hai s-o rezolvam si noi saptamana asta pentru a putea incepe sa cautam pensiuni.
sam Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead CorsairX Si mai au de trimis avansul: Cognek Les Paulica 1960 CiocanelBloodyCIocanel SausageAssassin Hai s-o rezolvam si noi saptamana asta pentru a putea incepe sa cautam pensiuni. RGC_2014.jpg
George M. Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Sam, cred ca data de 10 Mai e suficienta pentru cei care n-au dat nici un raspuns.
sam Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Sam, cred ca data de 10 Mai e suficienta pentru cei care n-au dat nici un raspuns. De acord. I-as ruga insa si pe cei care au confirmat dar nu au trimis inca avansul sa o faca tot pana pe 10.
sam Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Le-am trimis cate un PM celor 7 de mai sus. Daca pana pe 10 mai situatia lor nu se va clarifica, cu parere de rau propun sa rezervam pensiunea pentru cati suntem deja confirmati si cu banii dati. 1
SausageAssassin Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Am pus banii! Mai degraba prietena-mea(sa nu te sperii cand vezi nume de fata), dar important e ca is acolo
George M. Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Le-am trimis cate un PM celor 7 de mai sus. Daca pana pe 10 mai situatia lor nu se va clarifica, cu parere de rau propun sa rezervam pensiunea pentru cati suntem deja confirmati si cu banii dati. Cu mentiunea ca pot veni la intalnire, dar cazarea si masa vor fi responsabilitatea lor separata.
sam Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 (edited) Au mai ramas de confirmat: lefmir guitarhead CorsairX Si mai au de trimis avansul: Cognek Les Paulica 1960 CiocanelBloodyCIocanel Data limita: 10 mai. Dupa aceasta data se va rezerva pensiunea iar cine nu e in carti si se hotaraste sa vina ulterior, in principiu e pe cont propriu cu cazarea. La mancare si bautura presupun ca se poate cotiza si dupa pentru ca astea sunt cumparaturi care se vor face exact inaintea plecarii deci nu ne incurca cu nimic sa mai adaugam cateva 'meniuri'. Tabel actualizat: Edited May 8, 2014 by sam
Cognek Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Sam eu efectiv n-am avut cand sa ajung sa depun banii... azi daca imi termin treburile in timp ii depun... daca nu maine sigur ii pun...
lefmir Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Am inceput un nou proiect cu trupa si se pare ca sunt "luat" pentru toata luna iulie. Imi pare rau, am asteptat pana in ultimul moment, am zis ca nu pica fix pe data intalnirii, dar asta este. Distractie placuta baieti!
sam Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Din pacate i-am pierdut pe lefmir si pe CiocanelBloodyCIocanel. @Cognek: Daca reusesti sa depui pana luni banii e ok. Valabil si pentru restul care n-au reusit inca. Saptamana viitoare ma voi apuca de cautat pensiuni si de dat telefoane. Au mai ramas de confirmat: guitarhead CorsairX Si mai au de trimis avansul: Cognek Les Paulica 1960 Lista actualizata:
sam Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Up cu avansul, maine as vrea sa ma uit de pensiuni si sa dau telefoane. 1
sam Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 guitarhead s-a retras, CorsairX nu raspunde la mesaje, Cognek si Les Paul nu au pus inca avansul. Hai ca se poate
Mihai Souca Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 ce ziceti, ar fi o treaba sa aduca fiecare o pedala/o chitara/un amp sa poata toata lumea testa/cumpara/schimba scule noi?
George M. Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Nu. Pentru asta viziteaza sectiunea. http://forums.rgc.ro/forum/6-mica-publicitate/
sam Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 ce ziceti, ar fi o treaba sa aduca fiecare o pedala/o chitara/un amp sa poata toata lumea testa/cumpara/schimba scule noi? Nici mie nu mi se pare o idee buna. Probabilitatea sa-ti gasesti client din maxim 20 de oameni cati vom fi acolo mi se pare minima. Plus ca multi de aici stiu cu ce se mananca domeniul asta, faptul ca vad fizic o scula nu va reprezenta o revelatie cat sa faciliteze vanzarea pe loc. Nu mi se pare necesar sa transformam intalnirea in bazar, mai bine stam linistiti, povestim, bem o bere... In alta ordine de idei CorsairX nu raspunde in continuare la mesaje deci banuiesc ca va trebui sa-l taiem de pe lista iar Cognek s-a retras si el. Eu am fost destul de ocupat si voi fi inca cateva zile asa ca va mai dura putin pana sa ma ocup de pensiuni. Oricum, nu mai tarziu de saptamana viitoare. Lista actualizata
Les Paul 1960 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Hai ca se poate, azi depun si eu avansul, daca nu se poate si sunt nesimtit, maine in jur de ora 15.00 SIGUR.
Hyper10n Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 De vandut/schimbat cam contrazice tot scopul intalnirii, dar o acustica, o clasica acolo sa ne simtim bine, sa mai discutam, ar merge. Ce ziceti?
sam Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Baietii lui Vio am inteles ca vor face oricum o jamuiala deci daca vor si altii sa se alature nu vad de ce nu. Apropo Vio, crezi ca trebuie pus in tema proprietarul referitor la cantare? Ma gandesc ca daca nu-i spunem nimic o sa zica ca de ce nu i-am spus, iar daca ii spunem sa nu-si imagineze cine stie ce concert de proportii. Te intreb pe tine pentru ca tu stii cata 'galagie' vor face baietii tai.
SausageAssassin Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Baietii lui Vio am inteles ca vor face oricum o jamuiala deci daca vor si altii sa se alature nu vad de ce nu. Apropo Vio, crezi ca trebuie pus in tema proprietarul referitor la cantare? Ma gandesc ca daca nu-i spunem nimic o sa zica ca de ce nu i-am spus, iar daca ii spunem sa nu-si imagineze cine stie ce concert de proportii. Te intreb pe tine pentru ca tu stii cata 'galagie' vor face baietii tai. Daca inchiriem toata pensiunea sau daca stim ca nu mai e nimeni inafara de noi, nu trebuie sa ii spunem nimica. Oricum, presimt ca ei nu vor fi singurii care vor face "galagie" Putem sa inchiriem si 2 pensiuni mai mici, sa incercam sa avem macar una doar pentru noi.
sam Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 S-a stabilit deja ca inchiriem pensiunea doar pentru noi dar chiar si asa depinde daca Vio vine cu sonorizarea de stadion sau cu cea de living
George M. Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) Doua ampuri de 30 W cu cate un difuzor de 12" sunt deja prea mult, ca zgomot. Edited May 15, 2014 by George M.
viobio Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 O sa aduc un Twin Reverb si un HK, ambele sunt combo,cred ca e de ajuns,doriti artilerie grea aduc doua ampuri de 100W și doua cabinete 4X12
cedrik Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) aduc doua ampuri de 100W și doua cabinete 4X12 e sub forma de gluma, nu ? daca e... Edited May 16, 2014 by cedrik
Recommended Posts