www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hyper10n

Active Members
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Recent Profile Visitors

12238 profile views

Hyper10n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

134

Reputation

  1. Salutare! Vand o chitara electro-acustica Hora SM55EQ. Are un raport excelent calitate/pret, m-a surprins acest lucru cand am luat-o. Chitara este in stare foarte buna, totul merge perfect (inclusiv amplificarea). Scot la vanzare mai multe instrumente si efecte ce nu le mai folosesc asa ca si aceasta chitara trebuie sa plece. Pretul este 500 lei in care este inclus si un suport de pene plus o curea. O zi faina!
  2. Salut! Vand un Rocktron Purple Haze, stare foarte buna, made in USA. Este un fuzz/octaver perfect pentru a canta Hendrix, Muse, White Stripes, etc. Eu il prefer setat doar dry cu octava ascendenta, da un ton genial pentru teme/interventii si solo. Se poate vedea si pretul de magazin pe ea, eu cer 300 lei, accept schimburi doar cu Dunlop mini wah. Zi faina!
  3. Ai dreptate, e pot. Am magazin, sper sa gasesc. Greseala mea la confuzie, se rezolva usor in cazul asta. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Mersi foarte mult! Sent from my SM-A510F using Tapatalk
  4. Salut! Am nevoie de un encoder digital, am pus o poza cu cel initial (ce a ramas din el). Imi trebuie la un procesor si cum scrie pe el: liniar, 10k ohmi. Shaft-ul este lung, fara filet, se vede in poza. Nu am gasit pe net decat prin comanda din alta tara. Mi-ar prinde bine daca ar avea cineva o bucata sau macar sa ma indrume catre un site romanesc. Multumesc foarte mult!
  5. Pret: 400 RON Localitate: Craiova/Bucuresti Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand un flanger foarte bun de la Maxon, facut cu componente foarte bune in Japonia, anii 90. Suna pe masura, foarte "3D", am obtinut si niste tonuri Bryan May foarte marfa. Are urmele timpului pe el ) dar merge perfect. Se alimenteaza normal, la 9v, buffered bypass. Renunt la multe lucruri in ultima vreme caci vreau sa fac niste schimbari. Ofertele si discutiile in privat, noroc!
  6. Salut, lasa-mi un numar de telefon. Noroc!
  7. Nu prea m-am ocupat de anunturi in ultima vreme, dar: Head Variant copie Delxue Reverb - 700 lei (ultima negociere)
  8. Inca este nevoie, 3pdt-uri si unu-doua 2pdt-uri.
  9. Reduceri din nevoie de bani: - head Variant: 800 lei - Blackstar 1x12 dar cu difuzor Harley Benton: 500 lei Spre surprinderea mea, suna foarte marfa Benton-ul, peste banii lui si o spun cat se poate de obiectiv. Este la 8 ohmi, 100w.
  10. Pret: - RON Localitate: Craiova/Bucuresti Contact: 0761 160 333 Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand o clona de Deluxe Reverb facuta de Variant intr-un sasiu si carcasa de VT100. Are finali 6V6 JJ, schimbati acum 1 an, cred, dar folosit foarte putin si in mare parte in dormitor. Da, merge cantat si la volum de camera, volumul creste treptat. Are 22w dar n-are probleme langa tobe, am avut cateva evenimente cu el si m-am auzit perfect si clar. Volumul era la ora 11-12 parca si nu intra in overdrive, era cristal. Pe langa head, si cu mare durere in suflet, vand cabinetul acesta superb de la Blackstar, un 1x12 construit ca la carte, totul foarte calitativ, open back (se poate face closed dar diy). Are un Celestion 70/80 in el, 8 ohms. Preturi: -Head Variant: 1000 lei -Blackstar: 700 lei
  11. O solutie rapida si la indemana pe care o folosesc de multe ori este skai-ul vandut la metru din magazine gen Dedeman. Sunt variante cu sau fara adeziv. De cele mai multe ori, adezivul acela s-a tinut bine, pedala a stat nemiscata. Alte o ori nu a tinut in totalitate dar depinde si de cat de bine este curatata pedala atunci cand este prins. Costa pana in 6 lei un metru, sper ca ajuta, noroc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.